Fotoğrafçılık Forumları
Komşularla Sıfır Sorun...
Komşularla sıfır sorun (!)
Türk toprağına Yunan işgali !...
AKP, 2004 de Yunan karasularının 6 milden yukarı çıkarılmasını meclise getirmeden , görüşülmeden onaylamış ve Yunanlılar da Didim açıklarındaki Bulamaç ve Eşek adalarını işgal etmiş.
Türk dışişleri bu konuda sorulan sorulara sessiz kalıyormuş...
Birçok uluslararası haritada bile Türkiye’ye ait görünen bu iki ada 2004 yılından bu yana Yunan işgali altında.
Geçtiğimiz günlerde DP genel başkanı Namık Kemal Zeybek ve bir gurup DP li olayı protesto için adaya gitmek istemiş, adaya 3 mil yaklaştıklarında Yunan askerinin müdahalesiyle geri dönmek zorunda kalmışlar...
Yunanlılar adalara Yunan bayrağı dikmişler, Klise yapmışlar ve elektrik için rüzgâr santrali kurmuşlar.
AKP nin komşularla sıfır sorun politikası işte bu!...
Ver kurtul politikası...
Kıbrıs konusuna ise hiç girmeyelim. Yoksa çıkamayız...
tayyibin temsilcisi diyor ki biz pkk nın üstüne gitmedik onlar da alan kazandılar örgütlenmelerini geliştirdiler. sayın apo yu takdir edip iltifat edip duruyor habire konuşmalarında.
emmiler bu ihanet değil ise nedir ?
onu bunu bırak başında " Milli " kelimesi bulunan Mit in başkanı nasıl böyle konuşur. yanlarındaki yabancı kim abd li mi. sen abd ile pkk ile kapalı kapılar ardında iş tutarsan bu pkk bitmez.
madem millet bunu istiyor neden o zaman tayyip bunu açık açık yapmıyor.
mehmet metiner olayına da hiç girmiyorum. resmen mide bulandırıcı. böyle adamlar bizi yönetecek bunun adı da demokrasi olacak milli irade olacak.
yersen.
barış olacaksa şeytanla bile görüşülebilir. keza bizim ordu maalesef pkk yı biterecek kabiliyette değil. bu sebepten anlaşıp bitirmek tek çare gibi görünmekte.
lakin Tayyip emmi konuşan şerefsizdir diyerekten kendi kuyusunu kazmış bulundu. lakin kürt olmayan kürtçü demirtaşın dediği gibi bu meseleyi kaşımak gene akp ye yarayacaktır.
n.baba takip ettiğin basından biriside akepenin resmi yayın organı olan star gazetesidir. Star gazetesi internete düşen mit pukaka görüşmesi için "gayri resmi yollarla elde edilen kayıtları yayınlamayı etik bulmadığı için haber konusu yapmayacağını” açıkladı. Bunu ben duyduğum an söylediğim kelime çok af buyrun ama "o.... ahlak edebiyatı ancak böyle olur” demek oldu. Evet star gazetesinin tutumuna tepkim bu sözlerden başkası olamazdı. Bu gazete değilmiydi muhalefet partilerinin yöneticileriyle ilgili şantaj kasetlerini yayınlayıp günlerce haber yapan. Bu gazete değilmiydi gizlilik kararları olmasına rağmen gayrı meşru yollarla sızdırılan belgeleri yayınlayan.
N.baba takip ettiğiniz basının kalemşörlerinden biri olan ahmet hakan da bugünkü köşe yazısında mit pukaka görüşmesini sıradan bir olaymış gibi gösterme çabasındaydı. Ülke basınının yüzde doksanının yandaş diye anılan isimlerin kontrolünde olduğunu göz önünde bulundurursak mit pukaka görüşmesini kimsenin eleştirmesini oluşacak eleştirilerinde haber yapılmasını beklemek akıllıca olmaz.
Ancak mit pukaka görüşmesini olağanlaştırmaya çalışan bu akıl özürlüler başvekilin pukaka ile görüşmeler yapıldığını söyleyenleri şerefsizlikle itham etmesini nasıl açıklayacaklar.
Cocuklar fazla takmayin isterseniz. Bu mesele cozulsun artik.Yanliz iyi cozulsun oyle ozerklik falan laflarina sahsen benim karnim tok. Bu kadar sehitten ,bu kadar goz yasindan sonra birde yenilmis gibi bir cozum olursa tutmayin o zaman beni.
takmayalım tabi... şerefsizler kendi aralarında çözer işi...
haydi şerefe, fondippp fondip..
Gidecek başka vatanım Yaradan emanetini aldığı vakit gömülecek başka toprağım olmadığı için kafama takmak zorundayım. Hele hele bedeli kanla ödenmiş vatan toprağı üzerinde dahili harici şerefsizlerin oynadığı masa başı oyunları gördükçe kafaya takmadan olmuyor. Nasıl olsa ülke nüfusunun yüzde ellisi kafaya takmıyor bırakın ben kafaya takayım. ÇÜNKÜ BU VATAN BENİM NAMUSUMDUR!!!
barış olacaksa şeytanla bile görüşülebilir.
nahiye emmi. sen şeytanla görüşsene.
şeytanla barış yap mutabakat yap.
biraz şeytanın dediği olsun biraz senin isteğin olsun orta noktada buluşun.
sonra da şeytana verdiğin taahhütlere uy.
ne dersin emmi.
n.baba bu adamlar pkk nın aranan liderleriyle niye görüşür.
birincisi bu adamlar zaten aranıyor, sen gizli saklı görüşüyorsun.
Devletinin mahkemeleri polis kuvveti bu adamların peşinde, sen aranan adamlarla kanka olmuşsun, yav 15 sayfa yazmayın çok uzun oluyor apo orda okurken beklemekten canımız sıkılıyor diyecek kadar laubali olmuşsun.
Sen aranan adamlarla gizli saklı buluşmalar yapıp pazarlığa oturuyorsan bunun adı Ceza Kanunu'nda en hafifinden suçluya yardım ve yataklık etmek değilmidir ? Tayyibin temsilcisi bu suçtan yargılanacak mı peki ? Yoksa hukuk sadece akepeye karşı olanlara mı işler.
Emmi o bu değil de bu dincilerde değişen hiçbir şey yok. Dün gizli gizli ingilizlerle görüşüp onlar adına vatan hainliği yaparken bugün aynı şeyi abd nin gölgesinde pkk ile yapıyor.
Gerçekten merak ediyorum nasıl bir kişilik karakter yapısı oluşturuluyor bu dinci tayfada ki bu kadar geniş oluyorlar vatan millet konusunda.
Tayyip ne diyor. Görüşen de görüştü diyip ispatlamayan da şerefsizdir diyor. Ama aynı anda ne zamandan beri gizli saklı pkk ile görüşüp enseye tokat olmuş meğerse bunlar.
Sürekli dini kimliğini öne çıkartıp da göz göre göre bu kadar ağır konuşup aslında yalan söyleyen birisinin ben müslümanlığını da sorgularım, insanlığını da.
Zati emmilere sorup duruyorum lakin cevap veren yok. Emmilerin tek bildiği görüntüde namaz kılıp oruç tutmak + vaaz verir gibi her konuya dini karıştırarak konuşmak.
Peki emmiler sizin bu yeni mezhebinizde yalan söylemek, yalan yere yemin etmek günah mı değil mi söyleyin biz de bilelim. Din, müslümanlık sizin için sadece namaz kılmak lakin geri kalan herşey serbest mi ?
nahiye emmi. sen şeytanla görüşsene.
şeytanla barış yap mutabakat yap.
biraz şeytanın dediği olsun biraz senin isteğin olsun orta noktada buluşun.
sonra da şeytana verdiğin taahhütlere uy.
ne dersin emmi.
iyi fikir emmi.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229829 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
[ücretsiz] Video Düzenleme Programı [capcut Sıfırd
28 Eyl. 2022, 16:11 prodersler
0106228 Eyl. 2022, 16:11