Fotoğrafçılık Forumları
Komşularla Sıfır Sorun...
Komşularla sıfır sorun (!)
Türk toprağına Yunan işgali !...
AKP, 2004 de Yunan karasularının 6 milden yukarı çıkarılmasını meclise getirmeden , görüşülmeden onaylamış ve Yunanlılar da Didim açıklarındaki Bulamaç ve Eşek adalarını işgal etmiş.
Türk dışişleri bu konuda sorulan sorulara sessiz kalıyormuş...
Birçok uluslararası haritada bile Türkiye’ye ait görünen bu iki ada 2004 yılından bu yana Yunan işgali altında.
Geçtiğimiz günlerde DP genel başkanı Namık Kemal Zeybek ve bir gurup DP li olayı protesto için adaya gitmek istemiş, adaya 3 mil yaklaştıklarında Yunan askerinin müdahalesiyle geri dönmek zorunda kalmışlar...
Yunanlılar adalara Yunan bayrağı dikmişler, Klise yapmışlar ve elektrik için rüzgâr santrali kurmuşlar.
AKP nin komşularla sıfır sorun politikası işte bu!...
Ver kurtul politikası...
Kıbrıs konusuna ise hiç girmeyelim. Yoksa çıkamayız...
Çanak yalayıcı emmiler şimdi arap(islam) coğrafyasında abd, fransa ve ingiliz bayraklarının öpülüp başa konmasını "arap baharı” adıyla alkışlamakta!!!
Musevi cesaret ödülünü benden önce Mechul arkadaş yazmış.
Devam edelim...
Bu ödül Obama'ya bile verilmemişken, bizim Başbakana neden verildi?
İsrail'le bu kadar askeri anlaşmayı imzalayan kim?
Çürük çıkan heronlar için İsraile bir kaç yüz milyon dolar veren kim?
Dahası var. M-60 tankları ve f4, f5 ve f16 ların teknoloji yenilemeleri anlaşmasını İsrail'le yapan kim?
E... bu ödülü bizim başbakana vermeyecekler de kime verecekler?
Dahası var. Bitmedi...
Suriye sınırımızdaki 700 km lik mayınlı araziyi mayınları temizleme adı altında 50 yıllığına İsrail'e peşkeş çeken kim?
Allahtan bu ülkede CHP var da son anda hatadan dönüldü. CHP nin başvurusu sonucunda Anayasa mahkemesi kararı iptal etti.
Aksi takdirde İsrail güneyde yeni komşumuz olacaktı.
Şimdi cesaret ödülünün neden verildiğini bilmem anlatabildim mi?...
#ercan43' tarafından 15.09.2011 18:35:57 tarihinde düzenlendi.
SElam kürdistan dağlarına selam kerdeşime diyen kişi kimdi okyanus . birinin iş ortaığı değilmiydi. Cık cık cık. Aynı adam apoyla sarmaş dolaş olurken mesele yok. Lakin devlet terörü bitirmek için görüşünce suç. Oh ne ala.
Tayyipede ohh olsun. Senmisin şerefsiz diyen. Haketti bunu.
Pazarbey, sana inanmıyorum ya !...
Bugün seçim olsa yine gider Tayyip'e oyunu atarsın.
klasik Stokholm Sendromu...
pkk yi savundugum nerden cikti .Siz akp oy verenlere kiziyorsunuz,ben ise muhalefette lazim diyorum.
akp ye oy verenlere kızmıyorum
sırf oy verdiği için pkk ile işbirliği yapmasına evet diyene kızıyorum
n.baba madem millet bizimkileri yemiyor tayyibinkini yiyor ise
neden tayyip gizli saklı yapıyor bu işleri, neden görüşen şerefsizdir derken gizli saklı görüşüyor bir taraftan.
neden demiyor ben pkk ile görüşüp pazarlık yapıyorum diye
millet yese böyle derdi değil mi. demekki sizinkini yemiyor asıl millet.
Yazmadan duramiyacagim. Rahmetli Ecevit icin daglara taslara yazi yazdik. secimi kazanamadik. Erbakanla koolisyon. Rahnetli Erbakan sayasinde Parada kazandim(agir sanayi hamlesi).sonra neler cektik neler yokluk anarsi. Ne zaman kursun salon camindan girdi salon kapisi camindan, yatak odsi kapisi camindan.ustuzden gecip yat odasi camindan cikip duvara sapladi.anladik. ustelik 70 sente muhtactik. Sizler sansli nesilsiniz. Su pkk meseleside cozulecek dahada sansli olacaksiniz.
SElam kürdistan dağlarına selam kerdeşime diyen kişi kimdi okyanus . birinin iş ortaığı değilmiydi. Cık cık cık. Aynı adam apoyla sarmaş dolaş olurken mesele yok. Lakin devlet terörü bitirmek için görüşünce suç.
Haccı söylermisin falanca yapmıştı diyerek kendi yanlışını meşrulaştırmak nasıl bir zihniyetin ürünüdür. Madem falancanın yaptığı hataydı sen bu hatayı tekrarlayan gümüz iktidarını neden alkışlayıp prim verirsin.
Hele hele bu hatayı "devlet görüşünce” diyerek hükümetten bağımsızmış gibi düşünmek sağ duyulu insanların davranışı olamaz. Aklı yeten herkes çok iyi bilirki devleti hükümetler yönetir. Bunun aksini düşünmek görev başındaki hükümetin görevi ihmal ettiğinin itirafıdır.
emmi falanca yaptı yı bırak.
biz burda devletin pkk ile görüşüp gizli saklı anlaşıp iş çevirmesinden bahsediyoruz.
hakan fidan yahut tayyip erdoğan devleti temsil etmese kendi halinde vatandaş olsaydı bana ne pkk ile görüşmesinden.
hem adam kendi söyledi görüşen şerefsizdir diye.
müslüman adam canım helal olsun bu yollar ona.
demekki müslüman yalan söylemez diye bir kural yok tayyibin dininde.
Sevgili okyanus basini takip ediyorum kimse bu gorusmelere karsi deyil. sagcisida solcusuda. Bana sorarsan karsiyim. Bunca yildir bu meseleyi cozmeyen,bunca sehit ve goz yasi dokturen, benim parami torer diye diye harcayan gelmis gecmis butun hukumetlere kiziyorum.Ve hakkimi helal etmiyorum.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229029 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
[ücretsiz] Video Düzenleme Programı [capcut Sıfırd
28 Eyl. 2022, 16:11 prodersler
0105828 Eyl. 2022, 16:11
prodersler -