Fotoğrafçılık Forumları
Komşularla Sıfır Sorun...
Komşularla sıfır sorun (!)
Türk toprağına Yunan işgali !...
AKP, 2004 de Yunan karasularının 6 milden yukarı çıkarılmasını meclise getirmeden , görüşülmeden onaylamış ve Yunanlılar da Didim açıklarındaki Bulamaç ve Eşek adalarını işgal etmiş.
Türk dışişleri bu konuda sorulan sorulara sessiz kalıyormuş...
Birçok uluslararası haritada bile Türkiye’ye ait görünen bu iki ada 2004 yılından bu yana Yunan işgali altında.
Geçtiğimiz günlerde DP genel başkanı Namık Kemal Zeybek ve bir gurup DP li olayı protesto için adaya gitmek istemiş, adaya 3 mil yaklaştıklarında Yunan askerinin müdahalesiyle geri dönmek zorunda kalmışlar...
Yunanlılar adalara Yunan bayrağı dikmişler, Klise yapmışlar ve elektrik için rüzgâr santrali kurmuşlar.
AKP nin komşularla sıfır sorun politikası işte bu!...
Ver kurtul politikası...
Kıbrıs konusuna ise hiç girmeyelim. Yoksa çıkamayız...
Şu mit PKK görüşmesinde öyle vahim durumlar ortaya çıktı ki!...
Başbakan şimdi de müsteşarı koruma ve kollama havasına girdi.
Ses kaydında mit müsteşarı, "büyük kentlere bomba yığdınız. Hepsini biliyoruz" diyor.
"Sizi zorlayan zor duruma sokan konutanlar varsa bize bildirin" diyor.
"Başbakanın talimatıyla sizinle görüşüyorum" diyor.
Konuşması esnasında beş defa terörist başı için "sayın" kelimesini kullanıyor.
Sorumlu bazı kişiler hakkında çok ağır ifadeler yazmamak için kendimi tutuyorum...
hani hep bahsediyorlardı ya , bu pkk lıları tsk besliyor kolluyor, bitmesini istemiyor , aralarında gizli bağlantı var filan diye...
Allah ın sopası yok, bunu diyenler fena yakalandılar işte... ama onları suçlamıyorum , ne olduklarını biz biliyoruz, söylüyoruz da... asıl mesele destekçileri, müritleri... onlar hala uykudaysalar, veya tapma halleri devam ediyorsa, tebrik bile etmek lazım bu tayyibi... adam yalan söylüyor gözlerinin içine baka baka, onlar hala eline dokundum yok sesini canlı işittim, ne mübarek adam filan diyorlar
hani yüzlerine tükürse, yarabbi şükür diyecekler
"Sizi zorlayan zor duruma sokan konutanlar varsa bize bildirin" diyor.
o komutanların çoğu silivri de.
utanma arlanma insanlık müslümanlık kalmamış emmiler.
sen pkk ile kendin anlaşıyorsun bir de ömrünü pkk ile mücadeleye adamış, sakat kalmış, defalarca pusulardan yaralı kurtulmuş subayları, özel kuvvetler mensuplarını, apoyu sorgulayanları bunlar ergenekoncu, pkk ergenekon işbirliği diye içeri doldurun.
merak ediyorum saman gazetesi bu olayı neden hiç haber yapmadı.
koyunlar uyanmasın diye ise boşuna uğraşmış. zira koyunların uyanacağı yok.
tayyip memleketin ortasına çizgi çekip öte tarafı pkk ya verdim dese, tayyipten önce bu kula tapınıcılar ne kadar iyi yaptın padişahım diyecek.
emmiler size müslümanlık öğretmek bize düşmez. lakin peygamber döneminde kabe de ki putların gerçekte ne olduğunu bir araştırın isterseniz. taştan çamurdan yapılmış putmu yoksa sizin yaptığınız gibi ilahlaştırılmış kişilermi idi acaba.
fuji sen kadrobekliyodun dimi, daha çok beklersinnn... padişahım çok yaşa demeyi öğrenene kadar kadro madro yok...
ne yırtınıyosunuz yav, ben bir sayfa önce boşuna mı yazdım şerefe diye.... şeref masada kaldı hemşerim... şerefsizlik diz boyu...
n.baba saygı duyarım büyüğümsün ama takmayın kısmı zaten yönetenlerin istediği kısım takmayın takılmayın, biz en iyisini biliriz... sen türkiyesin büyük düşün falan dediler amma bizim gibi düşün diye de parantez içinde söylediler (ya tarafsın ya bertaraf diye)... sen takma, ben düşünmeyeyim, pazarbey yanmasın polis vurulmuş, asker kaçırılmış, öğretmenler tehdit edilmiş, itbaşına normal cezaevi konuşulur olmuş ki ardından ev hapsi dillerde pelesenk olmuş... 10 yıllık tek başına iktidar süreci içinde terör konusunda eskisine nazaran tek bir iyileşmeye gidilmemiş... Suçlu gösterdiğiniz ordu mensupları hapiste (silahlı çete kurmak ve üye olmaktan)... Sizin istediğiniz komutanlar, yargı ve yürütme görevde buyrun daha ne bekliyorsunuz halledin... askerle olmaz dediniz siyaseten düzelecek dediniz pukaka hiç olmadığı kadar siyasette... açıldınız açıldığınız yerden yel mi girdi, noldu şerefsizleri davul zurnayla karşılayıp salıverdiniz ne değişti, niye vazgeçtiniz açılıp saçılmaktan...
onun için haydi şerefe....
Bu ses kayıtlarından sonra terörü kimin bitirmediği, bitirmek istemediği ve atlantik ötesi güçlerin kucağında olduğu açıkça ortaya çıkmıştır.
Bundan böyle kimse bu mücadelede TSK başarısızdır deyemez...
Açılımla safsatasıyla, Analar ağlamasın edebiyatı ile milleti senelerce kandırdılar.
Anaları kimin ağlattığı şimdi açıkça anlaşılmıştır.
Hep yazdım. Bu işte büyük oyunlar dönüyor diye. İşte bir bir ortaya çıkmaya başladı.
Kimin uzattığı alenen ortada...
E... büyük ortadoğu projesi eş başkanı olmak kolay değil. Görevini yapacaksın...
#ercan43' tarafından 16.09.2011 18:09:58 tarihinde düzenlendi.
#ercan43' tarafından 16.09.2011 18:10:47 tarihinde düzenlendi.
#ercan43' tarafından 16.09.2011 18:42:25 tarihinde düzenlendi.
#ercan43' tarafından 16.09.2011 18:43:32 tarihinde düzenlendi.
yesinler sizin silivri paşalarınızı. yidiniz bitirdiniz ülkeyi.
Emmiler akepe ile pukaka arasındaki görüşmeler yeni bir şey değilki referandum öncesi pukakanın siyasi kolu BDP nin Diyarbakır il başkanı akepe ile başbakanla temsilcileri ve aracılarılarıyla tahminlerin üzerinde görüşmeler yapıldığını açıkladı. Habur öncesi akepe ve bdp liler arasında görüşmeler olduğu taraflarınca itiraf edildi.
Ama silivrideki falanca şahıs şu tarihte imralıdakiyle görüşme yapmış diyerek vatansever pozları veren tayfa kendi savundukları zihniyetin pisliğini görmezden geldiler. Bu kez mızrak çuvala sığmıyor bu yüzden herkes başını ellerinin arasına koyup bir değil iki defa düşünmeli ve şu saatten sonra akepe ye destek vermenin ihanete ortak olmak olduğunu bilmeli, ülkeyle ve Türk milletiyle sorunu olanlara sözüm yoktur.
Vatan toprağı ayaklarımızın altından santim santim kayıyor kaşla göz arasında israilin koruma kalkanı oluverdik. Malatyada kurulacak hava savunma sistemi için ilk aşamada 50 abd askeri Türkiye'ye gelecek. Halbuki yasalarımız yurt dışına asker gönderilmesi ve yabancı ülke askerlerinin ülkeye getirilmesi TBMM den alınacak tezkereyle mümkündür diyor. Oysa bizim ihanet cephesi hükümeti bu işi kanun hükmünde kararnameyle hallediverdi. Bu zihniyete göre vatan toprağını peşkeş çekmek bu kadar kolay
#mechul75' tarafından 17.09.2011 02:16:42 tarihinde düzenlendi.
emmiler ben bitişik komşumdan citti manada rahatsızım
keza meraklı bir komşu
ben arabaya biner iken bakar
iner iken de bakar
terasta manğal yapar ikende bakar
bazen birşeyler söyler ters ters lakin ya kürt ya zaza olduğu için anlamam Türkçesini bile
evi ihtiyacı olan birine bağışlayıp çıkmayı düşünüyorum
davutoğlu bi el atsa emmi bizim meseleye
Baktigini nerden biliyorsun, demekki sende ona bakiyorsun.
Emmi benimde ikamet ettiğim bölge sıkıntılı bir bölge evimin balkonunda Türk bayrağı ile Bozkurt bayrağı asılı durmaktadır tavsiye ederim.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229029 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
[ücretsiz] Video Düzenleme Programı [capcut Sıfırd
28 Eyl. 2022, 16:11 prodersler
0105928 Eyl. 2022, 16:11
prodersler -