Fotoğrafçılık Forumları
Deniz Feneri İddianamesi
DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni
Kendi ayıbını örtmeye çalışan bir insan ancak bu kadar pervasız olabilir İNANÇ HORTUMCULUĞU üzerine açılmış bir konuyu bel altına kadar indirdin buda senin seviyeni ve art niyetli oluşunu gösterir. Sen önce VELİ KÜÇÜK ile YALÇIN KÜÇÜK kardeşlermişşşş yalanını (ayıbını) temizle sonra çamur atki elin kirlenmesin, ve sen sen ol kulaktan duyma sözlerle tartışma ortamına girmeki (VELİ KÜÇÜK ile YALÇIN KÜÇÜK kardeşlermişşşşş ) gülünç duruma düşmeyesin. Bilmem anlatabildimmi!...
Benim açtığım konuların sadece başlıklarını okuduğun için detayları kaçırmışsın bknz.
YEL KAYADAN NE GÖTÜRÜR?
Davalar oluyor, iddalar havada uçuşuyor ama daha %100 kesinleşen birşey yok. ama Kesinleşen birşey varki oda yardım gören insanların bu gidişle bir daha yardım alamayacağıdır.
deniz fenerine bu kadar laf söyleyen (iddalar doğru olsa bile) acaba kaç kişi cebinden para çıkarıp da bir yoksulu giydirdi karnını doyurdu ev kirasını karşıladı merak ediyorum...
ben Denizfenerine yardım yapanlardanım. daha doğru bir ifade ile denizfeneri derneği aracılığı ile yoksullara yardıma muhtaçlara yardım yapanlardanım. bu davalar ortaya cıktığında da ve şuanda da verdiğim paraya acımadım. nedenine gelince yardım koltuklarımız kabarsın diye yapılmaz ALLAH rızası için yapılır yani ben onun için yaptım. ve dolayısıyla benim verdiğim parayı kayıp olarak görmüyorum. ne tekim yardım dağıtan denizfeneri gönüllüleri grubunda da arkadaşlarım var ve nerelere ne yardımların gittiğini bizzat görüyorum ve biliyorum. Bu sözlerimi derneği savunma amaçlı yapmıyorum eğer bip parça da olsa sözlerime itimat ediyorsanız. Dediğim gibi o yardımları yerlerine ulaştırmak için dernekte hiçbir ücreti bırakın menfaat almadan görev yapan arkadaşlarım var ve götürdükleri yardımı gittikleri yerleri zaten siz duysanız o paranın yenmediğini (sizin tabirinizle hamuduyla götürülmediğini) görürsünüz.
Ne kadar durumu izzah edebildim bilmiyorum ama kelimelerimiz şu sözlerimle özetleyecek olursam DENİZFENERi yada DENİZFENERLERİ KAYBOLURSA BUNDAN LİMAN İŞLETMESİ DEĞİL , KÜÇÜK BALIKÇILAR ZARAR GÖRÜR.
adamlar goturmus goturdukelrini itiraf etmiş,hala daha goturulen bişey yok diyorsunuz.
siz paranıza acımayın,zaten benım paramı goturmemişlerdir baskasının parasıdır o anlayısıdır herseyı curuten.
sizinde dediginiz gibi canla basla calısan ınsanlar vardır,onlarında hakkı yenıyor yanı bu durumda. ve siz yine gormezden geliyordunuz. acımayın paranıza.
birileri duygu somurusuyle paraları toplasın, o paraları cebe atsın, oparalarla iktidarı destekleyecek kanallar kurup destek versin, o paraları kendi işi için kullansın, siz ses cıkarmayın.
helali hos olsun ne diyelim.
---
siz yardım edilen insanları dusunun, bizde o goturulen milyon dolarlarla yardım ulastırılabilecek ama yardım ulastırılmayan, hatta sahte belgelerle yardım almıs gibi gosterilenleri dusunelim.
işi hırsızlık dolandırıcılık olup, ramazanda uc kurus zekat dagıtıp hayır sahıbı olan adamı kutsayın siz.
biz hayır yapıyorum diye dişinden artırıp yardım veren ama paralarıyla sefa surulenleri dusunuruz.
okadar geniş deigliz..
#gaijin' tarafından 25.09.2008 10:55:46 tarihinde düzenlendi.
Eyyy Zahid!
Birinci vazifen tokat,tokat,tokat...
havada uçuşan iddiamı kaldı 06redline. ortada kapı gibi kesinleşmiş mahkeme kararı var. zahid akmanın yalanları var. adam ne dese ertesi gün yalan olduğu ortaya çıkıyor. birde güya bu rtük özerk bir kurum. özerk kurumun başındaki zahit de başbakan istifa etme dedi diyor. ne kadar özerk anla artık. armada nın %3 ünü 49 milyara almış. o kadar ucuzsa bizde alalım şu armadanın yüzde onunu.
bu arada söyleyim biz de deniz fenerine yardım yapmıştık. birtek siz değilsiniz yani hayır hasenet sahibi. ayrıca böyle şeyler söylenmez, sağ elin verdiğinden sol elin haberi olmayacak denilir. o yüzden kimin kime ne yaptığını sende bilemezsin bende. herkes deniz feneri gibi televizyonlarda çıkıp salya sümük showu yapmıyor şuna şu yardımı yaptık diye. ben sadece sen sorduğun için söyledim.
bu arada sahte vekaletname düzenleyen noter de akp li imiş. sahte vekaletname düzenleyen noterin akp li oluşuna da kimse şaşırmadı nedense çevremde.
ergenekoncular hakkında mahkeme kararımı var ayrıca.
okyanus senide alırlar yakında içeri.
Deniz Feneri elbetteki bazı yoksullara yardımcı oluyor.
Ama bu hamudu ile götürülenlerin yanında devede kulak kalıyor.
Benim hala anlamakta zorlandığım şey bazıları bu iş AKP hükümetini yıpratmak için ortaya atıldı deniliyor.
Allahaşkına peki Almanya'daki deniz feneri deneğindekiler paraları yediklerini niye itiraf ettiler.
Suçları kanıtlandı ve mahkum oldular.
Hala iddialar havada uçuşuyor kesinleşen bir şey yok deniliyor.
Ortada kesinleşmiş mahkeme kararı var. Adamların itirafları var. Daha ne olsun.
Türkiyedeki deniz feneri derneği incelendiğinde ortaya nelerin çıkacağını hep beraber göreceğiz.
Herkes maddi imkanlar doğrultusunda fakir fukaraya yardımcı oluyor. Bir çok yoksul insanın karnını doyurup, giydiriyorum.
Çocukları sevindiriyorum. Ama bunları uluorta etrafta söylemiyorum.
En hayırlı yapılan yardım gizli yapılandır.
---------------------------------------------------------------
Not: Bu arada İzmir'den eastwood nikli arkadaşımız (Erdal Çoban) İzmirdeki kimsesiz çocuk yuvası için yeni veya kullanılmış oyuncak topluyor.
Galeriye fotoraf yüklemiş ama pek ilgilenen yok.
Yeni oyuncak veya çocuklarının kullanmadıkları oyuncağı vermek isteyen arkadaşlar Erdal Çobana (estwood) müracaat edebilirler. Teşekkürler.
#sultann' tarafından 25.09.2008 14:39:54 tarihinde düzenlendi.
#sultann' tarafından 25.09.2008 15:03:44 tarihinde düzenlendi.
harmanci sen hocasın mir demek merak ettim. bir de dengir var merak ettiğim. mehmetle fıratı biliyorum açıklama gerekmez.
adamın hakkını yemeyelim bugün bayağı terbiyeliydi. tayyip gibi konuşmadı en azından. bu tayyip bizim çocukların terbiyesini ağzını bozuyor.
bu kadar ağzı bozuk başbakanı milletvekilini ilk defa sayelerinde görüyorum. el insaf be. ama çocukların ciddi söylüyorum terbiyesini bozuyor. şerefsiz nokta nokta deyip durmaya başladılar son zamanlarda bizim yeğenler birbirlerine.
zahit akman bu konuya el at.yani deniz fenerinden kanal7 den armadadan gemilerden falan fırsat bulursan diyorum. zamanın yoksa da fazla kasma kendini, bu adamları tv lere ya geç saatlerde çıkart ya kırmızı nokta koy veya argo küfür konuştuğu zaman biple birşey yap gözünü seviyim.
mir baş anlamına gelir.
Farsça bir kelimedir aslen.
(Arnavutça da ise iyi anlamındadır ama konuyla ilgisi yok)
dengir ise alengirli fırıldak çeviren topaçlara takılan bir isimdir Anadolu'da.
Bu açıdan bakıp birleştirirsek 'fırıdakçı başı' ortaya çıkar ki bu da durumun tesbiti ve teşhisi açısından halk arasındaki tabirle 'cuk' diye oturmaktadır.
Oturtanlar sağolsun
İlgili olabilecek konular
-
Deniz Elementleri Vektörel Resimleri
02 Nis. 2016, 22:40 prodersler
0146502 Nis. 2016, 22:41
zbkdygn -
Deniz Temalı Panoramik Resim Çerçeveleri
27 Eyl. 2015, 10:33 prodersler
0165427 Eyl. 2015, 10:33
zbkdygn -
Karadeniz Ve Batum’u Fotoğraf Karelerine Sığdırama