mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Deniz Feneri İddianamesi

DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:46 - İp: 78.***.**1.40
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Yolsuzlukların odağı halindeki iktidarın güç kaynağı olan Deniz Feneri e.V davasından sonra rte ye bir haller oldu. Söylendiği gibi ak (beyaz ve temiz) olmayan partisinin ve kendisinin İNANÇ HORTUMCUSU deniz feneriyle bağlantılası ile ilgili ülke basında yer alan haberlerle sorgulanmasına bile tahammül edemeyip sahip olduğu devlet olanaklarını kendi çıkarlarına ters düşen kişi ve kurumları sindirip göz dağı vermek için kullanarak kendince bir korku imparatorluğu inşa etmeye çalışmaktadır.

Oysa yolsuzlukların merkezi (takipçisi) gündem değiştirebilmek için kendi hayal dünyasında yarattığı malum ümraniye davasının savcısı rte güç kaynağı olan İNANÇ HORTUMCUSU deniz feneri olayının ardından sergilediği tavır ile birilerini koruyup bir şeyler saklamaya çalıştığını açıkça göstermektedir. Son olarak Anayasa Mahkemesinin hazine yardımının bir kısmını keserek cezalandırdığı akp için yardım kampanyası başlattı.

Hafızam beni yanıltmıyorsa Anayasa Mahkemesinin kararı yeni bir olay değil. Böyle bir yardım kampanyasına Anayasa Mahkemesinin kararının üzerinden 1,5-2 ay gibi bir süre geçtikten sonramı gerek duyuldu? Yoksa MEHMETÇİK VAKFI na bile tanınmayan bir imtiyazla devlete ödenmesi gereken vergilerin bağış adı altında İNANÇ HORTUMCUSU deniz fenerine akmasını sağlayan iktidarın asıl güç kaynağını kaybetmesimi iktidarı yardıma muhtaç hale getirdi.

Son eylemleriyle çırpındıkça batan bir iktidar tablosu çizen rte vatan uğruna can veren şehitlere kelle derken bile partisine ve kendisine oy verenlerin arasında şehit annesi şehit babası ve şehit eşi olabileceğini idrak edemedi.

#mechul75' tarafından 21.09.2008 02:59:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Eylül 2008, 02:56 - İp: 78.***.**8.104
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

hiç utanmadan şehitleri agzına alabiliyorsunya aynı agızla hem şehitleri hemde ergenekonu savunmak hem ayıptır hemde günah.bir insan hem ergenekonu savunacak hemde şehitleri agzına alacak.bu kadar aşşagılık bişey olamaz.
tek soru: bir tarafta veli küçük.general
bir tarafta yalçın küçük
bir taraftada meçhul.
bu şahıslar meçhule göre kimdir.ne kadar vatansever veya haindir.hangisi vatansever hangisi haindir.
bunları savunanlar hangisidir hainmidir vatansevermi.

Tarih: 21 Eylül 2008, 03:13 - İp: 81.***.**4.181
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Asıl utanması gerekenler şehide kelle diyenler ve buna senin gibi seyirci kalanlar.

Asıl vatan hainliği ise tarihine düşman bir nesil oluşturma amacına hizmet eden senin savunduğun zihniyetin kendi hayal dünyasında kurguladığı ergene-kon (ümraniye) adını gündem değiştirmek amacıyla kullanması ve bu aşağılık hizmete senin gibilerin seyirci kalmasıdırr.

Türk tarihine leke sürme amacından başka bir şey olmayan ergene-kon (ümraniye) dediğiniz örgütün bana yapmış olduğu bir tek eylemi göstersene!.

Bu topik Almanya'da vuku bulan ve bir ucu Türkiye'de olan İNANÇ HORTUMCUSU Deniz Feneri üzerine açılmıştı. Ama sen ve senin burnuna kadar pisliğe ve yolsuzluğa batmış olan savunduğun zihniyettekiler başınızı gömdüğünüz kumun altında kör sağır ve dilsizi oynayarak kul hakkını mübah sayma derecesine geldiğiniz için her zamanki gibi ergene-kon (ümraniye) malzemesini kullanarak gündem değiştirmeye kalktınız. Bundan daha aşağılık ne olabilir?

Dün sorduğum bir soruyu yine soruyorum.

RTE Anayasa Mahkemesinin hazine yardımının bir kısmını keserek cezalandırdığı akp için yardım kampanyası başlattı.
Hafızam beni yanıltmıyorsa Anayasa Mahkemesinin kararı yeni bir olay değil. Böyle bir yardım kampanyasına Anayasa Mahkemesinin kararının üzerinden 1,5-2 ay gibi bir süre geçtikten sonramı gerek duyuldu? Yoksa MEHMETÇİK VAKFI na bile tanınmayan bir imtiyazla devlete ödenmesi gereken vergilerin bağış adı altında İNANÇ HORTUMCUSU deniz fenerine akmasını sağlayan iktidarın asıl güç kaynağını kaybetmesimi iktidarı yardıma muhtaç hale getirdi?
Yoksa yeni bir DÜŞÜNCE HORTUMCULUĞU namı yelken açıldı?

Hadi yüreği yeten bu soruyu sorgulasın!...

SÖYLESEM FAYDASI YOK SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL

#mechul75' tarafından 22.09.2008 00:36:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Eylül 2008, 00:34 - İp: 85.***.**3.23
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

batuhan19b arkadaşımız, Doğu Perinçeğin APO ile çekilmiş fotoğraflarının gizli birşeymiş gibi yayınlandığını, oysa ki bunun gizli ya da bilinmeyen birşey olmadığını,zaten perinçeğin daha evvel kitaplarında apo ile çekilmiş benzer fotoğraf ve anılarını yayınladığını,dahası da perinçeğin bir gazeteci olduğunu biliyor mu acaba?

Yalçın Küçüğün de adını anmış ama hiç tanıyor mu onu? Ben pek tanımam ama geçen gün apo ile çekilmiş olduğu fotoğrafları sorulduğunda şakır şakır açtı kitaplarını ve apo ile çekilmiş fotoğraflarını ve yazılarını gösterdi ve bunun bilinmeyen birşey olmadığını açıkladı.Demek ki burada da çamur at izi kalsın hesabı var öyle değil mi?

batuhan19b, kafan masallarla dolmuş senin.Ecevit hükümeti zamanında bitmiş olan terör eylemlerinin AKP hükümeti zamanında hat safhaya ulaştığını ve yüzlerce şehit verdiğimizi bilmiyormuş gibi utanmadan bir de terör bu hükümet zamanında bitme noktasına geldi diyorsun..Ne kadar körsün be arkadaşım, yazık sana..

#mgirgin' tarafından 22.09.2008 01:02:15 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Eylül 2008, 00:56 - İp: 88.***.**3.193
batuhan19b
batuhan19b (üye)

hangi yardım kampanyasından bahsediyorsun. sen kaç para verdin yada veren varmı bu kampanyaya.
bozacının şahidide geldi bir iki eksikle çamur atmaya devam.
gene söylüyorum kafan almıyor bunu kafan alana kadar yine yazacam terör örgütü ergenekonla türk tarihindeki ergenekonun isim benzerliginden başka bir baglantısı yoktur.
bunu ergenekon destanını karalamak için yaptılar demek aptallık olur.

tekrar soruyorum aynı agızla hem ergenekon savunup hemde şehitlerden dem vurmak şehide saygısızlık olur.bunda ısrar etmek adamı hain yapar.

veli küçük yalçın küçük.iki kardeş
birisi paşa birisi prof.
düşünsenize tsk personel üzerinde o kadar sıkı bir baskı uyguluyorki.kendi personelinin kız kardeşi sevdigine kaçtı diye uzman çavuş okulunda okuyan bir ögrenciyi okuldan uzaklaştırdı. yine personellerinden birisinin abisi sahtecilik yaptı diye kardeşinin işine son verdi.

bir paşanın kardeşi pkk ya ders ve destek veriyor ve tsk müdahele etmiyor edemiyor.
haberimi yoktu acaba. bunu normal görmek adamı hain yapar.daha öncede sana söylemiştim hain oldugunu.yukarıda yazdıklarınla kendin tescillemiş oldun

bu güne kadar bir çok gazeteci apo ile röportaj yaptı. hangisi apoya gül verdi hangisi sözde birliklerini selamladı.kaldıki perinçek gazeteciligin yanında siyasi parti lideri.yani bir gazeteci bunları yapabilir diye bir kuralda yok. bunu böyle kabul etmemiz gerektigini söylemek söyleyen insanı aşşagılar.

bunu gazetecilige baglamak ahmaklık ve körlük olur.

bırakın siyasi görüşleri bir tarafa diyelimki ikdidar hırsız haydut yolsuzluk yapıyor.ikdidarın bunu yapmasını suç olarak görüp.teröre destek verenleri savunmak.ve bu iktidarın karşısında olan herkes dostumdur demek onların yanlışını görmemek insanı köreltir.

bakın bakalım milliyetçi meçhul ün açtıgı konulara bir tane pkk ergenekon terör örgütü ile ilgili bunları irdeleyen bir konu varmı.
tutuklular kabul ediyor evet biz bunları yaptık diyor.ama meçhul savunuyor.
dün gece zamanın bakanı fikri saglar diyorki aynı dönemde hem ugur mumcu hem eşref bitlis hemde turgut özal öldü diyor.bir araştırma komisyonu kurduk araştırıyoruz diyor.uyarı aldık fazla derine dalmayın diye diyor.kimler uyaranlar paşalar.
bunu türkiyenin belli başlı solcu su ve eski bakanı açıklıyor.

bu ülkede kaç bakan yolsuzluktan yargılandı kaç millet vekili ceza aldı geçmiş dönemlerde. eger varsa bir yolsuzluk ikdidarın sonu geldiginde hesabı sorulur.
ama bunun yanında tüm nefretini ikdidara kilitleyip.
peygamberimize hakaret eden siyasi partiliyi unutmak yada tek kelime etmemek.
dönmelerle işbirligi yapan paşaları unutmak
yolsuzluktan ceza almış bakanları unutmak
yurt dışında türkiye aleyhine yıkıcı eylemler yapan alman derneklerinden para alan siyasi partileri unutmak
evinde teröristin yarasını pansuman ettirip tedavisini saglayan milletvekilini ve siyasi partiyi unutmak.
zamanında teröristlerle seçime girip meclise sokanları unutmak
mecliste diger vekillere silah çekerek gezen vekilleri unutmak
başbakanın eşi tarafından elinizdeki kan kurumadı siz hepiniz teröristsiniz diye itham edilen siyasi partinin genel başkanını unutmak
yasaklı sanatçıyı sahneye çıkartmak karşılıgı para talep eden genel başkanı unutmak,
kongrelerde rakip adayları salona sokmayarak demeokrasiden bahseden genel başkanların arkasından gitmek,

sırf karşısında başarı saglayamayacagını bildigi için bir zamanlar silah sıkıp birbirini katleden idolojileri taban tabana zıt siyasi partilerin bu gün bir araya gelerek karşısındakine çamur atmasını görmezden gelmek,
bütün bunlar olurken göz yumup bir tek konu dahi açmadan 30 kusur konuda hep aynı yere saldırmak insanı saplantılı durumuna getirir.

bana göre haksızlık yapan kim olursa olsun günü geldiginde cezasını çekecektir.bu daha öncede yaşandı ama siz kabul etmiyorsunuz o başka.

yine soruyorum: aynı agızla hem ergenekon terör örgütü savunulup hemde şehitlerden bahsedilebilirmi.askerin şehit düşmesinde en büyük sebep bunlar deyilmi.

geçenlerde amerikan konsolosluguna saldırı oldu 3 poli şehit düştü.bunlardan biriside eşi 8 aylık hamile olan erdal öztaştı.benim memleketlim tüm ailesini tanırım samimiyetimde vardı.allah rahmet eylesin.bu çocugu şehit eden pisliklerin sim kartında şu an tutuklu bulunan ergenekon zanlısı ile olaydan önce defalarca görüştükleri tespit edilmiş.
sizce tesadüfmüdür.eger tesadüf derseniz diyecek bir lafım yok.

Tarih: 22 Eylül 2008, 02:58 - İp: 88.***.**8.187
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Veli Küçük ile Yalçın Küçük iki biraderler miymiş

Tarih: 22 Eylül 2008, 11:39 - İp: 85.***.**9.108
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Senin iki kardeş dediğin isimlerden Veli Küçük Bilecik nüfusuna kayıtlı bir ailenin çocuğu, Yalçın Küçük ise Halep'ten, İskenderun'a göç etmiş olan bir ailenin çocuğu durum böyle iken Veli Küçük ve Yalçın Küçük arasındaki kardeşlik bağını sen nasıl kurdun anlayamadım.

Ben yazdığım yazılarda senin pkk dediğin benim ise PuKaKa dediğim oluşum ile Türkün tarih sayfasında var oluşunun adı olan ERGENEKON kelimelerini yan yana getirmem gafletten başka bir şey olamaz. Tıpkı terör örgütünün siyasi kanadı olan dtp genel başkanının TÜRK olan soyadını taşımasına müsade edildiği gibi. Bilmem anlatabildimdi. Senin için bu nedir. Asıl vatan hainliği nedir biliyormusun ezbere konuşarak insanlara yanlış bilgi empoze ederek tarihine düşman bir nesil yaratmak Örnek= Batuhan19b
TARİHİNİ BİLMEYENİN COĞRAFYASINI BAŞKALARI BELİRLER!..

Gelelim AKP hükümetinin siyasi bir davaya dönüştürdüğü ergene-kon (Ümraniye) soruşturmasındaki isim benzerliliği safsatasına. Sürekli söylediğim ve söyliyeceğim gibi RTE karşısında en büyük engel olarak gördüğü milliyetçilik fikrini zedeliyebilmek tarihine düşman bir nesil üretebilmek için her türlü milli değerleri malzeme olarak kullanmıştır kullanmaya devam etmektedir. Tıpkı Ümraniye’de ele geçirilen 30-40 bomba ile daha önce bir araya hiç gelmemiş olan düşünceleri ve ideolojileri farklı isimleri bir araya getirdiği Ümraniye soruşturmasında ergene-kon adını kullandığı gibi. Bana aralarında iki asker birkaç sanatçı aynı oranda iş adamı ve zıt düşüncelere sahip siyasetçilerden oluşan 40-50 kişilik bir grubun elinde bulundurduğu 30-40 bombayla darbe yapabileceği bir ülke göstersene. Bu TC DEVLETİNİ küçümsemekten başka bir şey değildir. Ergene-kon adını kullanarak Türk tarihine yaptığınız saygısızlık gibi!...

Bağış kampanyasını duymadıysan uyuyorsun.

http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=489862

http://www.nethabercilik.com/haber/akp-bagis-kampanyasi-baslatti.htm

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9618196.asp?gid=233&srid=4079&oid=5&l=1

3 ündür sorduğum soruyu yine soruyorum
RTE Anayasa Mahkemesinin hazine yardımının bir kısmını keserek cezalandırdığı akp için yardım kampanyası başlattı.
Hafızam beni yanıltmıyorsa Anayasa Mahkemesinin kararı yeni bir olay değil. Böyle bir yardım kampanyasına Anayasa Mahkemesinin kararının üzerinden 1,5-2 ay gibi bir süre geçtikten sonramı gerek duyuldu? Yoksa MEHMETÇİK VAKFI na bile tanınmayan bir imtiyazla devlete ödenmesi gereken vergilerin bağış adı altında İNANÇ HORTUMCUSU deniz fenerine akmasını sağlayan iktidarın asıl güç kaynağını kaybetmesimi iktidarı yardıma muhtaç hale getirdi?
Yoksa yeni bir DÜŞÜNCE HORTUMCULUĞU namı yelken açıldı?

Hadi yüreği yeten bu soruyu sorgulasın!...

SÖYLESEM FAYDASI YOK SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL!...

#mechul75' tarafından 23.09.2008 00:59:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Eylül 2008, 00:26 - İp: 78.***.**9.65
batuhan19b
batuhan19b (üye)

genelde sahte milliyetçiligin gibi linklertde sahte çıktı.bagış kampanyasına sen para bagışlayacakmısın peki bagışlamayacaksan kimin ne verdigi sana ne hangi siyasi parti kendi içerisinde üye aidatı yada yardım almıyor almayan bir parti varmı.
şimdi diyorsunya ergenekon terör örgütü milliyetçilik ruhunu öldürmek için çıkartıldı diye.madem hükümetin yargı üzerinde bu kadar baskısı vardı da neden kapatma davasında etkili olmadı olamadı.
size gelince hükümet baskısı başkalarına gelince yargı bagımsız ve her zaman dogru karar verir öylemi.

kapatma gerekçelerinin içerisinde başörtüsü serbesti en önemli delildi.halbuki bu serbestlik için mhp de evet oyu kullanmıştı sizce ona neden açılmadı kapatma davası.yoksa basında söylendigi gibi sayın bölükbaşının itirafı dogrumuydu hükümete oyunmu oynadı milliyetçiler. bunlarıda basın yazmıştı.basının her yazdıgı dogruysa tabi.

senin okudugun yerden bir haber daha ki orda yazan haberlerin hepsi dogruysa .aynı site bu seferde başka bir açıklamayı eklemiş tabi oradaki haberler hepsi dogru ise buda dogrudur.

işte link:

buradan.

çamur at izi kalsından bir link daha:
burada :

#batuhan19b' tarafından 23.09.2008 03:01:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Eylül 2008, 02:45 - İp: 88.***.**9.249
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Önce ergenekon ne demek ordan başlıyalım. Ergenekon dağ kemeri anlamına gelen ergene ve dik manasındaki kon kelimelerinden türemiştir ve türk’ün kurtuluşunu sembolleştiren destanımıza ad olmuştur.
Ergenekon adı verilen örgütün de milliyetçilik adı altında millete nasıl lanse ettirildiğini anlatmaya gerek yok sanırım. Bir kavramı kurumu kötülemek istiyorsan o kurumu ve kavramı kötü olarak andıracak oluşumlara o yaftayı yapıştırmak da nitekim en kolay ve en güçlü yoldur. Bu adı terör örgütü olan oluşumun başlangıcına bakarsan Tuncay güney midir nedir sonradan haham olan birinden dolayı ele geçen evraklardan başlar temelleri önceden atılır. Ergenekon nire sonradan haham olan bir adamdan sözde Ergenekon terör örgütü diye yapılanmayla ilgili belgeler ele geçirmek nire. Ergenekon iddianamesinin ne kadar milliyetçilik karşıtlığını güçlendirmek için ortaya çıkarıldığının en bariz göstergelerinden biri de iddianamenin başlangıcına konu olan ve savcı ve koruyucularını koruma altına alan ergenekon adının savcılar tarafından değil de ele geçen dökümandan dolayı verildiğinin savunulması. Bu dikkatleri oraya çekmenin çok güzel yolu idi.

MHP ye gelince başörtüsü davasında sadece akpnin ekonominin rayında gitmediği dönemde Tayyip erdoğanın ab ülkelerinin birinde başörtüsü meselesini gündeme sokmak amacıyla sözler söylemesindeki samimiyetini test etmek idi. Nitekim başörtüsü davası hiçbir zaman selametçilerin davası olmamıştır. Başörtüsüne özgürlük üniversitelerde sadece ve sadece ÜLKÜCÜ HAREKET mensuplarının olmuştur. Bunu üniversite okuyan herkes bilir üniversitelerde başörtüsüne desteğin kimler tarafından verildiğini.

Hükümetin yargı üzerinde baskısı var ya da yok bu mevzu hiiiiiiç önemli değil zira hakimler ve savcılar kurulunun başkanı adalet bakanıdır. Kararların oylamasına adalet bakanlığı müsteşarı da katılabilmektedir. Bu sadece bu hükümet döneminde değil her hükümet dönemindedir.Bu yeter sanırım etkili olup olmadığına.

AKP nin kapatılmaması odak tanımlanması için şartların zorlaştırılmasını 2001 yılındaki 57. Hükümet değişikliğiyle olmuştur. Nitelikli çoğunluk ile karar verilmesi gerekiyordu. O olmadı hazine yardımının yarısı kesilmekle kaldı bu dava.Unutma ANAYASA MAHKEMESİ’nin kapatılması için nitelikli çoğunluk gerekiyordu olmadı. Fakat 5 üye yardımın kesilmesi yönünde oy kullanmıştır yani anlıyacağın 11 üyenin 10u AKP nin odak olduğunu kabul etmiştir fakat kapatma için 2001 yılındaki değişiklikle şartlar zorlaştırıldığında dolayı olmadı.

Her dernek ve siyasi parti üyelerinden üyelik aşamasında ve belirli zaman dilimleri içerisinde (genelde bu yıllık olur) üyelik aidatı adı altında belli bir meblağ alır. Ancak bu güne kadar hiçbir dernek ve siyasi parti AKP nin yaptığı gibi yargının vermiş olduğu kararı gerekçe olarak gösterip kendilerine oy veren 16,5 milyon seçmenin 1 YTL bağışta bulunması halinde mahkeme kararıyla kesilen hazine yardımının bir bölümünün karşılanacağı gibi bir hesap içerisinde bulunmamıştır, bulunamazda. Çünkü AKP ye oy veren 16,5 milyon seçmen arasında partiye üye olan (aidat ödeyen) seçmenler olduğu kadar partiye üye olmayıpta (aidat ödemeyen) oy veren seçmenlerde vardır. Buda senin üye aidatı tezini çöpe gönderir. Bilmem anlatabildimmi!..

#mechul75' tarafından 24.09.2008 00:42:24 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Eylül 2008, 00:34 - İp: 88.***.**3.238
batuhan19b
batuhan19b (üye)

dalavere dattirik cevaplar vermek yerine yukarıda sen link verdin bende sana karşı link verdim senin linktekiler dogruysa benim verdiklerimde dogru zira kaynak aynı.
başörtüsüne gelince bu ülkede her zaman mhp bir mafya patisi olma özlemi ile biz ülkücüyüz biz milliyetçiyiz diye geçinenler tarafından mafyalaştırılmış. bunun örneklerini de son yıllarda fazlası ile görüyoruz.asla savunmadıgı ama her fırsatta savunuyormuş gibi başörtülülerin oylarını aldıgıda bir gerçektir.en büyük delilide 3 partili kualisyon döneminde bir defa bile önerge veremedi başörtüsü konusunda.hatta mhp milletvekili bir bayanda türbanıyla meydanlarda halkın oyunu aldı meclise girince bir daha asla takmadı.günlerce medyada konu oldu.
şunu hep söylerlerya.ülkücü geçinenler
ülkücülükten geçinenler
birde gerçek ülkücüler varki bunlar şimdilerde asla mhp nin içerisinde yer almamaktadırlar.genelde sessiz sedasız beklemeyi yada bbp nin içerisinde yar almayı tercih etmişlerdir.
şimdi burada kalkıp yalanlarla milliyetçilik yapıp ülkücülükten dem vurmakla kimseyi inandıramazsınız.
bir zamanlar sefailer vardı ozan arifler vs vs vardı.geri dönüp bakın bakalım kimler var ülkücülerden yanınızdahatta 3 partili kualisyon zamanında birde kaset yapmışlardı.meclise gönderdikleri vekiller için.parçanın biriside şöyleydi. KURT GÖNDERDİK İT ÇIKTILAR .DİYE her nedense yıllarca ülkücülük türküleri söyleyen sanatçıların bu kasetleri birden piyasadan toplatılıvermişti. hatta şimdilerde hiç sesleride çıkartılmıyor.

kalkıp burada bir siyasi partinin propagandasını yaparsan alabilecek cevaplar mutlaka vardır.
gene söylüyorum 30 küsür konun var hepsi hükümete çamur atmakla ilgili her nedense bir tane pkk yı eleştiren bir tane dtp yi yada chp yi eleştiren konun yok.tabi son genel seçimlerde sizin düşüncenizdeki insanlar aynen şu ifadeyi kullandılar türkiyenin her yerinde.mhp ye oy vermezseniz chp ye verin dendi.bunu savundugun insanlar söyledi.
her nedense diger partilerin hakkında ispatlanmış suçlar oldugu halde hiç irdeleme geregi duymadın halen destek veriyorsun. aslında amacın hükümetin karşısında kim olursa olsun ben onun yanında olurumdan başka bişey deyil. önce bir terör örgütünü sırf isminden dolayı savunup sonrada kalkıp şehitlerden dem vurman yokmu. diyorumki bu ispatlanmış bir haber pkk nın silahlarının bir kısmını ve lojistik destegini hatta maddi desteginin bir kısmınıda ergenekon terör örgütü saglamıştır diyorum.bunu tutukluların bir kısmıda itiraf ediyor. gözünü aç diyorum.

Tarih: 24 Eylül 2008, 01:31 - İp: 88.***.**6.192