Fotoğrafçılık Forumları
Deniz Feneri İddianamesi
DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni
a diyen doğrudur yorma fazla kafayı pazarbey.
bööhhhmmmm
doğruyu o söylüyor pazarbay
harmancı hocam,tokat ekipman deyince.....d3 yanında 14-24 yetermi ? tutupta hassel filan istemeyesin..
24 /105 en iyisi ağabey.
Şaban abi tokatın derecesine bağlı biraz ama yine de yeter bana dediklerin.
Üstüyle de başımız sokacak bir ev falan alırız.
Öncelik fotoğraf desek de Maslow abimiz olayı bitirmiş piramidiyle.
Saygılar
bisquit, 80 trilyon vurgun yapmışlar.Seyyah gibi özürlerini kabul edecek insan çoktur memlekette merak etme
bir tarihte Almanya'da vurgunu nasıl vurduklarına gözümle şahit oldum, malum holdinkler bir yıl önce toplamışlar paraları %20 kar payı dağıtacağız diye ve ertesi yıl aynı tarihte gelmişler bende tesadüfen orada bulunuyordum, işte tellal bağırıyor mehmet akar sen geçen yıl kaç para yatırdın, mehmet akar arka sıralardan 100 bin mark yatırdım diyor, ona al sana 20 bin mark kar payı, oooo milletin gözü açıldıkça açılıyor, mehmet akar bakıyor kar payı tatlı 20 bin markın üstüne bir 20 bin daha koyup tekrar yatırıyor ( ama ordaki insanların marka %20 kar payı verecek dünyada bir ekonominin olmadığını bilmiyorlar) salonda kar payından gözü dönmüş insanlar alman bankalarına hücum ediyorlar düşük faizle (en azından %20'den daha düşük) kredi çekip bunlara yatırıyorlar, tezgah 3 yıl devam ediyor ve malum holdinklerin 3 yıl sonra ayakları kesiliyor, kesiliyor çünki kötü kokular yayılmaya başlayınca para yatıranlar azalıyor para yatıran olmayınca da %20 kar payını dağıtamıyorlar, çünki yatırım yok, hatırlayın 80'li yıllardaki banker olayı, tezgah aynı tezgah!!!!
orda yanımda bulunan insanları ne kadar uyarmaya çalışsam da ikna edemedim, beni nerdeyse kafir ilan edeceklerdi, bana inanmadılar, şimdi bu zavallılar 10 yıldır para gelecek alacağız diye bekliyorlar, bir çoğu alman bankalarına çektikleri kredinin borçlarını ödüyorlar, içlerinde intihar edenler bile oldu bunada şahidim, insanlar bu kadar saf olunca işte böyle sömürülüyorlar malesef.
eeeeeeee şimdi bunlar bitti başkaları devreye girdi ve sonuç gene aynı değişen bir şey yok, şimdi bu mesele kapanır başka uyanıklar devreye girerler ve bu devran böyle döner durur!!!
DEmekki neymiş her sakallıya inanmayacaksın.
#mechul75' tarafından 17.09.2008 03:06:35 tarihinde düzenlendi.
Kompile bunlar kompile.
İlgili olabilecek konular
-
Deniz Elementleri Vektörel Resimleri
02 Nis. 2016, 22:40 prodersler
0146502 Nis. 2016, 22:41
zbkdygn -
Deniz Temalı Panoramik Resim Çerçeveleri
27 Eyl. 2015, 10:33 prodersler
0165427 Eyl. 2015, 10:33
zbkdygn -
Karadeniz Ve Batum’u Fotoğraf Karelerine Sığdırama