Fotoğrafçılık Forumları
Deniz Feneri İddianamesi
DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni
hiç kimse hırsızı arsızı karektersizi savunmaz.ki bunu ben asla yapmam. amacım hırsızı savunmak deyil.sadece bir açıklama yapılmış.
tabi siz gözü kapalı tek taraflı düşündügünüz için bunu anlamanızı beklemiyorum.anlayamazsınızda. aslında sizin gibilere cevap yazmakda dogru deyil.ama geriye dönün bir bakın siteyi bir kaç tane kendini bilmez ne hale getirdiginize.
30 konu başlıklı bir forumda 18 agustos tarihli konular var bazen hiç cevap yazılmadıgı günler oluyor sizce neden acaba.
sizin bunu anlamanız zaman alırda. diger arkadaşlarda size cevap yazmak istemiyor.geçen yıl bu site böyle deyildi.çok fazla hareketli idi ama durma noktasına getirdiniz siteyi.artık insanlar bir kaç kişinin yüzünden bu siteye girmiyorlar.
millete iftira atıp sonra 10 arkadaşı ile siteyi terkeden daha sonra hiç bişey olmamış gibi gelip saldırıya devam eden karetkter yoksunu kişiler ve bir kaçtane kendisini site bekçisi zanneden siteye gırgırdan başka katkısı olmayan çamur atıcılarınının oldugu müddetçe çok arkadaşında sitede faliyet gösterecegine inanmıyorum.
konu sahibinin konu başlıklarına bakın bakalım amacı ne imiş.
konularına bir göz atın bakalım kimler körü körüne mantıksızca savunmuşlar kaç kişi kırılmış.
25 yıl önce bu ülkede para çantasını bulupta sahibine ulaştırmayanlar ayıplanırdı.bu gün bulupta sahibine ulaştıran insanlar günlerce haberlere çıkıyorlar.önemli bi haberya.
şimdide hayatında hiç yardım yapmadıgı halde çıkıp bende yardım etmiştim benimde yaptıgım yardımları yemişler diyen insanların yüzünden bu gün insanlar gerçekten ihtiyaç sahiplerinede yardım etmeyecekler.bu da siz ve sizin gibiler sayesinde olacak.
kendi pisliginizde ne haliniz varsa görün.siz yaptıgınız yardımları birileri çalar diye yardım yapmayın ama yardım yapanlarında nereye yaptıgına karışmayın.
bu ülkede bir hesap sorulacaksa önce sadece ramazandan ramazana müslüman olup milletin zekatlarını fitrelerini toplayıp kokteyller veren kurumlardan başlanması lazım.
kurbandan kurbana müslüman olup deri toplayıp derileri iç eden kurumlardaki yönetim kurulu üyelerinden başlanması lazım.ama soramazsınız çünkü aynı amaca hizmet ediyorsunuz.
bu ülkede hesap sorulacaksa travestilerle işbirligi yapıp muhtıra veren paşalardan sorulması lazım.(kaynak bu günkü vatan gazetesi)
bu ülkede hesap sorulacaksa abdullah öcalanı kucagına alıp imralıya yerleştirenlerden sorulmalı.
yine bu ülkede hesap sorulacaksa ergenekon terör örgütü avukatlıgına soyunan insanlardan sorulmalı.
bu ülkede hesap sorulacaksa hz.muhammed(sav) a dil uzatıp dalga geçenlere sorulmalı.
ama soramazsınız.yüreginiz yetmez. ben ismet inönüyü çok severim bir gerçegi aleni söyledigi için.kendisine taşla saldıran bir vatandaş için haklıdır ben zamanında izmiri işgal eden yunanı denize dökmüştüm.babasının öcünü almaya çalışıyor demişti.
bende diyorumki zamanında bu ülke ingilizler,italyanlar,fransızlar,ve yunanlar tarafından işgal edilmişti bir hayli zamanda kalmışlardı bu ülkede.islam dinine inançlı insanlara ve türküm diyen herkese bu kadar saldırının sebebi ortada deyilmi.
yardımın ve yardım yapmanın anlamını bilen,amacı polemik çıkartmak olmayan,olaylara tektaraflı bakmayan ve sırf görüşlerine ters diye karşı taraftakini kötü hırsız ilan etmeyen herkesin ramazanı mübarek olsun.hayırlı geceler.
işe mahkemelerin karıştığı,cezaların verildiği şu durumda hala körü körüne suçluyu savunmak,hoşgörmekte yanlıştır..yardım yapılmasın diyen olmadı, ben görmedim..yardım yapmak isteyen için,belirli bi dernek olması şartmıdır..niyet neyse akibette odur..
suçluyu savunmadıgımı başta yazmıştım.yardım yapılması için bir dernek şart deyil ama kimin nereye yardım yapacagına da bırakalım insanlar kendileri karar versin.bir yerde hırsızlık dolandırıcılık varsa bunun hangi sebeple yapıldıgının önemi yok.hırsızlıgın her türlüsü kötüdür.birileri insanların dini inancını kullanır digeri siyasi görüşünü kullanır bir başkası ırkını kullanır öbürü rengini kullanır fikirlerini kullanır sonuçta insanları kullanana kızmak lazım kullanılan duygularına deyil.
burada dini kullandılar diye inançlı kesimin herşeyine saldırmanın bir anlamı yok.
add ergenekon terör örgütüne maddi destek saglamış yardımda bulunmuş.bu bize atatürke saldırmak suçlamak hakkını verirmi.
sağlamış yardımda bulunmuş..
-mış lı, -muş lu cümleler işi yapanın o olduğunu ifade etmez..ben şurdan duydum manaısna gelir...
ergenekon davasıyla ilgili bir dünya şeye söylendi..
daha savcısı,polisi fiiliyata geçemeden o,şu,bu bu böyledir budur dediler..
savcı,polis vs de -mış- -muş eklerine istaneden belirli operasyonlar yaptılar..
olmuş,bitmiş,öyleymiş denilen kaç suç mahkemece ispat edilip cezalandırıldı..
öyle bir zamana geldikki, belirli kesimler yayın organlarında yada kulaktan kulağa şu şöyleymiş,bu bunu yapmış deyince, evet suçlu ilan ediyoruz..
vakitinde bazı medya bozuntularıda o öyleymiş,bu şöyleşmiş diyerek, fotoğraflarını yayınlayarak olmadık kişileri hedef göstermedilermi..onların başlattığı bir modadır bu..
bu güne kadar ADD gibi dernek hangi yolsuzluğa yada suça iştirak etmiştir gösterebilirmisiniz..yada üyelerinden biri kime secde etmiştir...hangisi bugün falancıyı tanımam demiştirde ertesi gün boy boy fotoğrafları çıkmıştır...
ADD destek vermiş..herşey cümlede belli zaten..vermiş..kim demiş,kim söylemiş,kim çamur atmış...
ergenekonun ucunu geçenlerde Atatürk e kadar dokundurmaya çalıştılar zaten..sanıyorumki muvaffak olmadılar bu konuda...
şimdide çamur atarak kullanarak vatandaşta ADD ye karşı kötü bir intiba uyandırmaya çalışıyolar...
bizim fenerimize dokundular madem bizde onlarınkine dokunalım mantığı belkide..
(bence)
akp nin yıllarca koz olarak kullanacağı, rakiplerine ve muhalafete gözdağı verebileceği, kişilere şantaj yapıp "iyi geçin yoksa sonun böyle olur " diyebileceği, ve yıllarca ardına saklanıp işine geldiği gibi hareket ederken vatandaşı meşgul edip, oyalayacak maddesel,elle tutulur bir şeye ihtiyacı vardı..bunuda ergenekon olarak yarattı görüşündeyim..şimdi bunu bastırmak istediği her kesime,düşünceye,muhalefete karşı en büyük kozu olarak kullanıyo..
çok yakında aydın doğan gibi birinin bile ergenekonla alakası çıkarsa hiç şaşırmam..
ve birde şu var; bakıyorumki memlekette ergenekonla ilişiği olmayan bi kişi kalmamış..tanıdığımız,bildiğimiz,her gün tv lerde izlediğimiz kişiler hep ergenekoncuymuş..
siz biliyomusunuz nedir bu ergenekon..ne suç işlemişler,ne halt yemişler,kime ne zarar vermişler..lafta terör örgütü ama, bi eylemlerini görmedik hiç..gördükte yoksa ben mi kaçırdım..
ADD gibi bir dernek yardım etmişse bunlara; çok merak ederim ne olduklarını..aydınlatırsanız sevinirim bu konuda...
ergenekon terör örgütü gibi bi örgütü bi kaç gün içinde çözen,neredeyse herkesi tutuklayan, bütün gücünü buna seferber eden devlet, neden yıllardır pkk gibi bir örgütü yok edemez..pkk yi unutmaya başladığımızın farkındamısınız..sadece bu yıl itibariyle kaç şehit verdiğimizi bilirmisiniz..bugün varsa yoksa ergenekon..şu karışmış,bu dürtüklemiş,o dokunmuş..ulan pkk yıllardır kimlerle ilişki kurmuş, kimlerle düşüp kalkıyo, hangi işadamı hangi sanatçı destek veriyo..neden bunların peşine düşmöez bu devlet..
bir günde 13 şehit vermekmi gerekir sokaklara çıkmak için..bir tane yetmezmi, o çocuğunki can değilmi yani..üstüne üstlük yıllarca pkk ile mücadele etmiş eskerleri sen tutukla, içeride hasta et yada öldür..eruygur beyin kanamsı geçirmiş düşmüşte..her nedense dışarıda taş gibi olan adamlar içerde hasta oluveriyo..sizce birilerinin,onu içeri atanların parmağı olamazmı bu işlerde..
kusura bakmayın ama akp denen arap-kürt partisi bu milleti uyutuyo..ekonomi iyiye gidiyomuş, enflasyon düşüyomuş diyerek resmen uyutuyo sizi..esnaf kepenk kapatıyo, piyasa berbati ortada para dönmüyo haberdarmısınız..bu ilke ne krizler gördü, ne badireler atlattı ama hiç bu kadar zayıf olmamıştı..iç politikada politikanın dikalasını beceren akp dışarıda süt dökmüş kedi gibi.
rte kürsüye gelince kaplan kesiliyo ama dışarıya rest çekemiyo..kusura bakmayın ama rte gibilerinin şeyi bitek kendi vatandaşına kalkıyo...
bakın ne çabuk unuttu millet imralı köpeğine saygı gösterilip, kendi askerine kelle dendiğini..halay çekip düğün bayram ederek gönderdiğiniz çocuklar kelle oldu kısa süre önce..her gün bi asker ölüyo hala; yıl 2008..
apo denen iti bu devlet yakında kahraman ilan ettirecek başımıza,o zamanda bakarsınız böyle,kralım haklıdır dersiniz...
siz hala akp nin önünüze attığı kemiği yalayıp duruyosunuz..bu millet daha iyilerini hakediyo efendi, gözünüzü açın artıkta, adamların kendi sülalelerini bahtiyar edip sizi, gelecekti çocuklarınızı sefalete sürüklediği görün artık..
ergenekonmuş..siz kendi önünüzdeki hainleri görün öncede,sıra sonra ergenekona gelsin...
#mu' tarafından 20.09.2008 05:31:33 tarihinde düzenlendi.
Denize düşen ampüle sarılır
veled-i zinalar ortaya çıktı yine.. memleketi karıştıracaklar.. tez elden kucaklaşmalı birbirimizle
kimdir o veled-i zinalar..
üsluba dikkat etmek gerekmez mi?.i.
Gerçekleri yazdık ama yazımız sansürlenmiş.
usluba dikkat edilecek birşey yok.. yazı dikkat edilerek yazıldı... ben veled-i zina derim.. sen ne dersen de... bizi birbirimize bırakanlar veled-i zina değil de nedir...
mu önce uslubuna dikkat et.kemik yalamak senin gibilere has.biz burada kemigi senin gibilere yalatıyoruz. sen bu kelimeleri hakettin. tabi şimdi birkaç tane senin gibi kör çıkıp bu sitede nasıl böyle yazılar yazarsın bu terbiyesizliktir diyecekler. onlara tavsiyem önce senin yazdıklarını okumalarıdır.
aynı basın add yada senin inandıgın kişiler hakkında yazınca mış muş oluyor.fener hakkında yazınca dogru oluyor.güldürmeyin kendinize.
pkk en agır darbeyi son yıllarda aldı tabiki bizlerden de kayıplar oldu.pkk oldukça askerlerimizde şehit olmaya devam edecek. son günlerdeki senin yalan dedigin haberlere bakılınca burada savundugun insanların pkk ya silah ve maddi destek sagladıgı ortaya çıkıyor. tabi sizler kemik yalamaktan başınızı kaldırıp gerçekleri göremiyorsunuz.
unutmadan bu ülkede sen ve senin gibilerden daha vatansever kürt ve arap vatandaşlarımız var.
seningibiler daha öncede bu sitede dogu perinçeki avrupa fatihi olarak savunuyorlardı. ama abdullah öcalanla boy boy resimleri çıkınca nedense sustular.
senin savundugun paşaların içi yanan tv lerde ellerini birbirine çarparak benim içim yanıyor kardeşim veli küçük boş yere cezaevinde diye şov yapan zübük prof. yalçın küçük abdulah öcalan kardeşi ile defalarca kamplarında resimler çekilmiş dersler vermiş.
düşünsenizya bu adam ünüversitede ögrenci yetiştiriyor.
düşünsenize generalin kardeşi pkk ya ders veriyor kampını defalarca ziyaret ediyor.ve siz buna yalan diyorsunuz.kitaplarında kardeşim apo diyor.
benim bildigim türk silahlı kuvvetlerine bir uzman çavuş olabilmek için annesi ve kız kardeşlerinin bile sicili araştırılıp başörtülümü yoksa başörtüsüzmü diye başörtüsüz resimleri istenecek.koskocaman generalin kardeşi pkk ya destek verip kampını ziyaret edecek. benden ergenekon yalandır bu paşalar haksız yere tutuklanmıştır demenize inanmamı bekleyeceksiniz. bu kadar saf olmayın
sonuç olarak soruyorum.bu kadar paşaların destekledigi bu kadar üst düzey bürokratın destekledigi,bu kadar okumuş cahilin destekledigi pkk nasıl bitecek.
daha bir kaç ay önce daglıca baskınında 13 şehit verdik bu gün baskının önceden bilindigi ortaya çıktı.belgelerle ispatlandı albay dansözlük yapıp davul çalarken görüntülendi ve halen görevinin başında sizce bu ne şimdi.
kendinizinde inanmadıgı fikirlerinize bizlerin inanmasını beklemeyin.
ben deniz fenerini savunmuyorum hırsızlık yaptılarsa allah belalarını versin.
ama deniz fenerini yerden yere vuran zihniyet neden ergenekonu göklere çıkartıyor.
konu sahibi kişi veli küçük ve yalçın küçükü araştırmadımı acaba.eger araştırdı ve gerçekleri gördügü halde ergenekon konusunun yalan oldugunu yazabilecek kadar aşşagılanabiliyorsa diyecek bişey bulamıyorum. araştırmadan yazdıysada tamamen cehalet diyorum.
#batuhan19b' tarafından 21.09.2008 02:32:17 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Deniz Elementleri Vektörel Resimleri
02 Nis. 2016, 22:40 prodersler
0146502 Nis. 2016, 22:41
zbkdygn -
Deniz Temalı Panoramik Resim Çerçeveleri
27 Eyl. 2015, 10:33 prodersler
0165427 Eyl. 2015, 10:33
zbkdygn -
Karadeniz Ve Batum’u Fotoğraf Karelerine Sığdırama
16 Eyl. 2015, 18:50 photoplaytr