mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Deniz Feneri İddianamesi

DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:46 - İp: 78.***.**1.40
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

sende sağol hocam. yalnız şu tayyibe bir çare bulun. şu adama efendi efendi konuşmayı öğretecek bir kurum yokmu? anaokuluna fazlamı büyük gelir acaba ?

Tarih: 25 Eylül 2008, 20:58 - İp: 78.***.**3.21
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Maalesef o mevzu artık zaman aşımına uğramış görünüyor.
Yine Anadolu'dan örnek verecek olursak atalarımız 'katranı kaynatsan olmaz ki şeker' demiştir.

kurum derken??

Tarih: 25 Eylül 2008, 21:03 - İp: 78.***.**6.219
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

okyanus seni müşteki ilan ediyorum.
Bundan sonra sana Bay Müşteki diyeceğim herkes anlayacak

Tarih: 25 Eylül 2008, 21:11 - İp: 78.***.**6.219
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Şimdi gidiyorum.

Tarih: 25 Eylül 2008, 21:13 - İp: 78.***.**6.219
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Bugün ne oldu öyle. Oturup efendi efendi konuştular önce, çıkışta biri istifa etmeli dedi, öteki karşısındaki Müşteki olduğunu kabul etmeli dedi, ne oldu kimse anlamadı. O kadar da yırttılar ortalığı birşey çıkmadı yine.

Tarih: 25 Eylül 2008, 21:18 - İp: 85.***.**7.207
okyanus.
okyanus. (üye)

ben müştekiyim hocam. bu hayattanda müştekiyim.

Tarih: 25 Eylül 2008, 21:24 - İp: 78.***.**3.21
okyanus.
okyanus. (üye)

dur harmanci ! nereye gidiyorsun. oturuyorduk ne güzel.

Tarih: 25 Eylül 2008, 21:26 - İp: 78.***.**3.21
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Kemal Kılıçdaroğlu'na aferin valla.Dersine çok güzel çalışmış gelmiş.Fıratın ortağı olduğu şirketin hayali ihracat yaptığının kanıtı olan mahkeme kararlarını da alıp gelmiş.

Uyuşturucu olayında da ciddi şüpheliyim.Sayın Fırat hem ağzından kamyon şöförürün zaten şüpheli olduğunu kaçırıyor, hem de o kamyon şöförüne iş veriyor.

Vallahi adam olsaydı istifa ederdi.Kemal kılıçaroğlu geldi tıkır tıkır iddialarını belgeleriyle kanıtladı.En çok dikkatimi çeken de samanyolu'nun haberi oldu.Bu kadar yanlı ve yalan haber yapılır ancak.Yok kılışaroğlu köşeye sıkışmışda yok birebilmem ne de Ama eminim bu haberlere itibar edecek çok akıllı vardır memlekette

Yüce ALLAH'ım bizi şu mübarek günlerin hürmetine bu alçaklardan korusun.Amin!

Tarih: 25 Eylül 2008, 21:59 - İp: 88.***.**2.45
okyanus.
okyanus. (üye)

Yayında dikkatinizi çektimi bilmiyorum. Fırat uyuşturucudan bahsederken "mal" dedi. Yalnız uyuşturucuyamı dedi yoksa seçmenleremi dedi o konuda belgem yok şimdilik.

Tarih: 25 Eylül 2008, 22:08 - İp: 78.***.**3.21
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Müfteriler sizi. Dengir mir ne güzel isim. BEnce o haklı. İsmi güzel. Hem ötekinin pos bıyığı var. Iyy ne iğrenç ve çağdışı. Bu deverde bıyık. İğrendim resmen. Bu deverde kafaya bak. Rahmi koç görmesin işe bile almaz.
Karşı cenahtan kimse olmayınca kendiniz ççalıp kendiniz söylemişsiniz. Oğlak meen de gelmiş. Oh ne güzel.
Lakin nedense Türk halkı inanmıyor size. TErcüman gazatasına göre Belediyeselirin yarısı AKP nin yarısıda MHp nin. HEy aLLahım herkes kendine yontmada usta.
NEyse boşverin bunları. Napcez bu üçkağıtçı darbecileri onu söyleyin siz. Asalımmı hepsini. Hatta buraya Asa asa gelinleride asalım. Asılan eski solcuların kanı yerde kalmasın. Gerçi eski solcular veya bugün solcu geçinenler faşo oldu. Olsunlar gerçi. Tercih meselesi.
BU arada sayın eski Meclis Başkanımız Bülent Arıncı kınıyorum. Bir çiftçiyi bu şekilde azarlaması yakışıksız bir davranış. Gerçi bu bizde devlet geleneği galiba.Rahmetli Atatürkün bir videosu vardır.Oradada o zavallı köylüyü ne biçim azarlıyordu. Yazık valla. 80 yılda değişen birşey yok demekki.
HEr ne ise hiç yakışmadı Arınça.
Azıcık anamuhalefetimiz ergenekon avukatlığından fırsat bulup memleket meseleleri ile ilgilense iyi olacak ama tık yok adamlarda.İşleri güçleri içki serbestiyeti, bedava avukatlık, Mirle tartışmak falan filan. Eriyip gidecekler bu gidişle. Erisinler.

Tarih: 25 Eylül 2008, 22:12 - İp: 88.***.**4.47