Fotoğrafçılık Forumları
Deniz Feneri İddianamesi
DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni
Pazarbey hazır video ararken şu darbeci dediğin adamların darbecilik suçunu işlediğine dair mahkeme kararını da getiriver bir zahmet.
Biz de senin karşında kılıçdaroğlunun karşısındaki dengir mire dönelim.
Şöyle söyleyim Seyyah.
Ben gelecek için, sahilleri büyükşehirlerin en kıymetli yerlerini, gap taki tarım arazilerini yabancılara satacağım. Yetmeyecek memleketin en yoksul günlerinde kurulmuş ne kadar devasa fabrika kamu kuruluşu varsa petkim telekom şu bu demeden hepsini yine yabancılara satacağım. O da kesmez beni, ne kadar milli bankamız sigorta şirketimiz varsa onların da hepsini yabancılara satacağım.Tabi bunları satarken çocuklara gemicik, kendimize deniz feneri yimpaş kombassan allah ne verdiyse cukkayı doğrultacağım. Herşeyi sattığıma emin olduktan sonra da abd ye hocaefendimin yanına gidip tavla okey pişpirik allah ne verdiyse oynayacağım.Hikmetyar da gelirse 3-5-8 oynarız büyük ihtimal.
beni övmeyin ama bana sövmeyin...
sövmeseler övmezler...
#tatarbey' tarafından 25.09.2008 22:54:18 tarihinde düzenlendi.
okyanus ne biçim plan yapıyorsun.
senin gibiler adam olmaz zaten kardeşim tekeli satmayacakmısın?
Tekeli sattığın konssorsiyum 1e aldığı Tekel'i 3 sene sonra 10 a satmayacakmı?
Akp forumlarındaki arkadaşlar internet sitelerindeki kılıçdaroğlu dengir mir anketi için kahvelerden adam toplamakla meşgul. Onlarla muhabbetteyiz.
Hatta kimisi hem evden hem işyerinden bir de internet kafeden oy veriyormuş. Az kaldı memleketi kurtaracaklar.
Tatar anla işte biz mirasyediliği bile beceremeyiz. O kadar mal mülk bulsak satıp yiyemeyiz bile.O da ayrı bir maharet.
Atatürk videosu ararken paris videosu buldum. nedense bilgisayar bir anda kapanıverdi. Sanırım virüs girdi.
Dediğim video sanırım tatarın eklediği fotoydu.
müfteri pazarbey seni
SArı zeybeki izleyin hemşerim. Allah Allah. 29 ekimdede çıkar nasılsa.
Pazarbeyim madem film tavsiye etti bende bir kitap tavsiye edeyim. Gerçi ismi ürkütebilir ergenekondan sonra bozkurtta aynı çağrışımı yapabilir bazı bilinçaltlarında ama kitap gerçekten güzel kitap.
BOZKURT
H. C. Armstrong
NOKTA YAYINLARI
Armstrong ismindeki meşhur bir Türk düşmanının yazdığı kitapta, Atatürk'ün aleyhinde bazı kısımlar vardı ve bunun için de hükümet tarafından memlekete sokulması men edilmişti.
Atatürk merak etti. Kitabı getirtti. Bir gece sofrada geç vakte kadar tercüme ettirerek okuttu, dinledi. Armstrong, Atatürk'ün herkesçe malûm içkisinden bahsediyor ve bunlara garazkârâne mütalâalarını da ilave ediyordu. Fakat bunları sayıp dökerken de, memleketin herhangi bir felâketi veyahut memleketini ve milletini alâkadar edecek herhangi mühim bir hadise zuhur etti mi, onun içkisini de, eğlencesini de bir tarafa bırakıp pençesini hadiselerin üzerine atarak arslan gibi kükrediğıni de belirtip yazmayı ihmal etmiyordu. Atatürk kitabı sonuna kadar dinledikten sonra; 'Bunun ithalini menetmekle hükümet hataya düşmüş. Adamcağız yaptığımız sefahati eksik yazmış, bu eksiklerini ben ikmal edeyim de kitaba müsaade edilsin ve memlekette okunsun!' diye latife etmişlerdi.
Bu site mahkeme kararıyla kapatılmıştır pazarbey
İlgili olabilecek konular
-
Deniz Elementleri Vektörel Resimleri
02 Nis. 2016, 22:40 prodersler
0146502 Nis. 2016, 22:41
zbkdygn -
Deniz Temalı Panoramik Resim Çerçeveleri
27 Eyl. 2015, 10:33 prodersler
0165427 Eyl. 2015, 10:33
zbkdygn -
Karadeniz Ve Batum’u Fotoğraf Karelerine Sığdırama