Fotoğrafçılık Forumları
Deniz Feneri İddianamesi
DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Tekele kiralanmak istenen makinelerin kiralanmasına dair sözleşmeyi onaylanmasının ardından bakanın oğlu Abdullah Unakıtan'ın sahibi olduğu AB(avrupa birliğinin ab si olabilirmi? ) gıda AŞ de santral görevlisi olarak çalışan personelin adına kiralama işini alan şirketten 30 bin $ havale yapılıyor.
Yine AKP Gn. Bşk. Yrd. Dengir Mir Mehmet Fırat'ın ortağı olduğu şirketin tırında uyuşturucu yakalanıyor şöför suçu üsleniyor.
Yaaavvv biri bana söylesin bütün şaibeli işlere adı karışanların AKP li bakanların ve milletvekillerinin etrafında bulunan isimler olması tesadüfmü?
#mechul75' tarafından 27.09.2008 01:25:06 tarihinde düzenlendi.
Herkes cezasını çeksin. Unakıtana bir türlü içim ısınmadı zati. TUğrul Türkeşten de soğudum. ZAhit akmanın tipi zaten solcu gibi. NE o öyle harmancı gibi bıyıklar falan. Tayyip mahalle kabadayısı gibi. Gül öylesine.
Ha bu arada ingiliz gevurunun birisi başbakanımızı buşun köpeği olarak resmetmiş ve bu sebeple açılan dava neticise bereat etmiş. Bizde hukuk bu kadar işte. Kİm olursa olsun o Türkiye cumhuriyetinin başbakanı.HEpimizi temsil ediyor. Böyle bir hakaret halinde hepimizin tepkisini koyması lazım.
Bİr lafımda bu kararı veren hakime. Eğer kendisi veya herhangi bir hakim hakkında böyle bir karikatür yayınlansa aynı kararı verimiydi.
El cevap hayır. Bakınız Kürt ABdurrahman a yapılan eleştiriler sonucu açılan davalar.
Ağam sen merak etme RTE o ingiliz gavurunuda ergene-koncu diye içeri attırır hakimide HSYK gönderir.
mechul bu tavrınız beni öldürüyor. sanki ergenekoncular sütten çıkmış ak kaşık. tertemiz insanlar.Hİçmi acımıyorsunuz hergün ölen bu vatan evlatlarına. Hiçmi acımıyorsunuz Amerikan büyük elçiliği önünde şehit edilen polislere, danıştay hakimine, gazetecilere, masum vatandaşlara. yazık çok yazık.
Ağam vatan savunması için gögsünü siper edip şehadete eren her şehidin acısını yüreğinde hisseden terörün her türlüsünü şiddetle lanetleyen biri olarak bana sorduğunuz (mechul bu tavrınız beni öldürüyor. sanki ergenekoncular sütten çıkmış ak kaşık. tertemiz insanlar.Hİçmi acımıyorsunuz hergün ölen bu vatan evlatlarına. Hiçmi acımıyorsunuz) soruyu 2003-2008 yılları arası terör olaylarındaki artışı ve şehit sayısını göz önünde bulundurarak RTE ye sorsak ne cevap verirdi?
Burda ümraniye soruşturması kapsamında göz altına alınanların suçsuz olduğunu hiç bir zaman savunmadım çünkü hiç birini şahsen tanımam. Ama hayatlarında ilk kez birbirlerini görmüş fikirleri ve ideolojileri zıt insanların oluşturduğu söylenen örgüte Türk tarihine leke sürmek istercesine ergene -kon adının kullanılmasına tahammül edemiyorum daha öncede söylediğim gibi tıpkı terör örgütünün resmi kanadı olan dtp başkanının soyadının TÜRK olmasına tahammül edemediğim gibi. Şimdi sorarım size ümraniye davasında Türk tarihine leke sürmek istercesine ergene-kon adını kullanarak işin savcılığını üstlenip siyasi bir şova dönüştürerek yargıyı etki altında bırakanlar ümraniyeciler kadar suçlu değillermi?
abd konsolosluğu önünde yaşanan olayı duyduğum an yaşadığım üzüntüyü anlatmam mümkün değil. Uğurlarında 1 polisin şehit olduğu abd lilerin polislerimizin yüzüne kapıyı kapatıp yaralı memur için ambulans çağırmamaları abd ye duyduğum kini ve nefreti kat kat arttırmıştır. Şimdi sorarım size RTE bu olay karşısında abd lilere karşı nasıl bir tavır takınmştır? Emin olun hastanede yatan yaralı memurun ziyaretine gelen abd büyükelçisini kabul etmiyerek gösterdiği tavrın üçte birini gösterememiştir. Evet söylediğin gibi ağam yazık çok yazık ülkemin başında ihtirasları uğrunda yolsuzluklara boğulmuş basiretsiz bir yönetim var.
#mechul75' tarafından 27.09.2008 03:46:20 tarihinde düzenlendi.
Bu adamlar kendilerine böyle bir isim vermişse bunun kabahati kimin. Velevki kasten böyle bir isim verilmiş olsun. Bu sadece bu sebeple bu adamların arkasında olmaya yeter bir gerekçemidir.
''Bu adamlar kendilerine böyle bir isim vermişse bunun kabahati kimin''
pazarbey, kim kendine ergenakon demiş? Kimin dediğini söyleyemez ve ispatlayamazsan müfterisin..
Bu adamlar demiş beyefendi. TİT te var. Bilinmi.
Pazarbey;
TİT derken "Türk İntikam Tugayı" değil mi?
Sitelerini incelemiştim, akla ziyan yazılar vardı.
Türkler dışında tüm azınlıkları düşman ilan eden, silah edinilebilecek yerlerin şemalarını filan veren bir sitesi vardı Tekrar aradım ama kaldırmışlar siteyi.
#t_yaman' tarafından 27.09.2008 12:37:24 tarihinde düzenlendi.
evet tyaman. bunlar nasıl milliyetçi ise hem kominist hem türk milliyetçisi. üzülerek bazı milliyetçi arkadaşların sırf bu sebeple bunlara arka çıkması yazık valla.
İlgili olabilecek konular
-
Deniz Elementleri Vektörel Resimleri
02 Nis. 2016, 22:40 prodersler
0146502 Nis. 2016, 22:41
zbkdygn -
Deniz Temalı Panoramik Resim Çerçeveleri
27 Eyl. 2015, 10:33 prodersler
0165427 Eyl. 2015, 10:33
zbkdygn -
Karadeniz Ve Batum’u Fotoğraf Karelerine Sığdırama
16 Eyl. 2015, 18:50 photoplaytr