fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Bozkurtlar Bdp Ye Geçti

BUDA DEMEK OLUYORKİ MEHEPE +BEDEPE=CEHEPE

SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİR MEHEPELİ NASIL OLURDA BDP YE GEÇER BU MİLLETİ VATAN MİLLET DİYEREK KANDIRIP KENDİLERİ TERÖR ÖRGÜTÜYLE KOYUN KOYUNA YATANLARI ALLAHA HAVELE EDİYORUM.

BURADA

BURADADA KARDEŞLİK DERSLERİ . MADEM BU KADAR İYİ KARDEŞTİNİZ OZAMAN 80 ÖNCESİ NEDEN BUKADAR KAN AKITTINIZ BİRBİRİNİZDEN

BURADA

SADECE YAZIKLAR OLSUN BU MİLLETİ ZAMANINDA BİRBİRİNE DÜŞÜRÜP RANT ELDE EDENLERE.
MADEM BİRBİRİNİZİN AYNISINIZ NEDEN ŞEHİT CENAZELERİNDE ŞOV YAPIYORDUNUZ.

Tarih: 24 Mayıs 2011, 00:24 - İp: 88.***.**7.140
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

Alan memnun veren memnun gibi bir yaklasimla olaya yaklasirsak cok yuzeysel olur. Bu insanlar alalade sokaktan gecen vatandas dedigimiz insanlar degil malumunuz. Bizlerin dusuncelerini aktarmak ve savunmak icin yine bizler arasindan guvenilerek secilmis bizleri TEMSIL eden insanlar. Bu insanlar secilirker aile ve ahlak yapilarina cok dikkate edilir cunku bizi biz yapan onemli unsurlardir. ZAMPARA partisi olsaydi kimse bisey diyemezdi cunku o partinin vizyonu onu geterektirebilirdi fakat Turk milli degerlerini savunmak ve korumak icin kurulmus bir partinin SADECE BIR degil suanda bilinen 10 adamin ki bunlar EN YUKARIDA guya bizlere ornek olacak insanlarin o yukaridaki degerleri yikmasini ve hice saymasini bu yetmiyormus gibi videolarda kendisine inanip arkadasindan giden insanlara HAKARETLER edilmesi ve bu hakaretleri cok rahat bir sekilde etmelerini COK CIDDI bur sorun olarak goruyorum.

Eger bunu siz yapmis olsaydiniz belki cevrenizde hor gorulurdunuz hanimiza karsi verdiginiz sozu tutamadiginiz icin. Belkide bosanirdiniz. Ama bunun disinda kimsenin umrun olmaz. Bu isi yapanlar bu dava icin yastik alti parasini saklayip, cocugunun rizkindan kesen insanlarin paralarini bu sekilde harcayip dahasinda birde kufur etmeleri hos gorulemez.

Inancimiz ve ahlak degerlerimiz farkli olabilir. Ama bu farklilik everensel degerleri goz ardi etmemizi gerektirmez. Aile yapi icersinde eger birinci hanim IZINVERMIS ISE ve olagan disi ortamlar olusmus ise (SAVAS, DOGAL AFETLER....) ikinci, ucuncu, dorduncu hanimin alinmasinda mahsur gorulmemis Islam dininde. Ama bu suanda yazdigimiz gibi kolay degil zira her birine ayni muamele (ev, imkan) sunmak her babayigidin isi degil ozellikle gunumuzde. Bu detayli mevzuuyu Din kitaplarina havale ediyorum.

Kaldiki bu olayi artik gore gore kendilerine yediremeyen yine Mehape icindeki insanlarin duzenledigini dusunuyorum. Farkli ulkuculuk altinda daha temiz bir sayfa acacaklarini saniyorum.

Olayin bir de su yani var: Gecen bir konferansta Cehape hayrani bir doktor arkadas universitelerdeki kadrolasmadan cok korktugundan bahsetti yarim saat . Dayanamayip ya HU, Bugune kadar sizler kadrolasinca sorun yokta simdi sizin gibi dusunmeyenler kadrolasinca mi sorun var? O kadrolasanlar vatan evladi degil mi? Birak biraz da onlar calissin

Yani hani diyorsunuzda DIN, Ahlak, uzerinden siyaset yapilmasin. Bakin bunda ben de hemfikirim lakin senelerdir bu yapiliyor biliyorsunuz. Simdi bir taraf yapar yapar sonra diger taraf yaptiginda suc olursa iste bende buna karsiyim. Yani hep bir tarafa demokrasi, hep bir tarafa ozgurluk olsun mantigini sapik bir mantik olarak goruyorum. Genel itibariyle hos bulmasanda bir tarafin yapip hosgorulmesi ama deiger taraf yapinca kinanmasina da ben karsiyim. Ya her iki tarafa cezalandirilir yada her ikisini de seyrede durulur.
Vesselam

#biologus' tarafından 27.05.2011 14:41:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Mayıs 2011, 14:40 - İp: 99.***.**5.50
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın Bıogolus ben zaten sizin bir hastanede çalıştığınızı en başından anlamıştım,ama çaktırmadım.

Sizinle anlaşamadığımız konu etrüksler ile ilgili Kazım mirşan ve Haluk tarcan,ın araştırmalarına karşı çıkmanızdan dolayı oldu.Daha önceki konuları incelerseniz görürsünüz.

Bir kemalist olarak Ataürkün yaptığı devrimlerin padişahlar ve osmanlı devlet adamları tarafından çok daha önce uygulanmak istendiğini size hatırlatırım.Fakat savaşlar ve iç karışıklıklar buna engel olmuştur.

Padişah Fermanı Tıkla

Tarih: 27 Mayıs 2011, 22:49 - İp: 78.***.**2.85
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yaa emmiler kısa yazın....Hiç birini okuyamıyorum...

Tarih: 27 Mayıs 2011, 23:45 - İp: 78.***.**7.17
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Lazut hocam Friedrik Engelsin hayatı ve mücadelesini okudunmu sen

Tarih: 27 Mayıs 2011, 23:59 - İp: 88.***.**2.6
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Okumadım emmi.Ne iş yapar bu emmmi...

Tarih: 28 Mayıs 2011, 00:08 - İp: 78.***.**7.17
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

bigbabol demişki
olaylara tek taraflı bakmanın verdiği vizyonsuzlukla cevap veriyorsunuz sayın fotofoto34. o kişilerin kitaplarını okumadım bir eksiklik hissetmiyorum demek çok yanlış. ne kadar bilgilenirseniz o kadar bilgeleşirsiniz. vizyonunuz olur

bende diyorumki o dedigin kişileri okusaydım senin gibi olayları yanlış yerden anlar sapkın cevaplar cverirdim iyikide okumamışım o kişilerin kitaplarını.
neden dayatmaca yolunu seçip senin okudugun kitapları okumayanları vizyonsuzlukla suçluyorsun.senin fikirlerini bende kabullenmek zorundamıyım.
yine söylüyorum okumadım okuma geregide duymadım o kitaplar.kendimde de bir eksiklik hissetmedim.

sen halen sevişmenin güzel olduguna takılmışsın.4 kadınla hangi şartlar altında evlenilir onun gerçeginide bilmedigin için sadece 4 kadınla evlenilebilir kısmını alıyorsun.
evet sevişmek güzeldir.sana helal olanla güzeldir.sen her fırsat buldugunda kimle olduguna bakmadan sevişmeye kalkarsan,bunu hak kabul edersen bu hakkın senin evlilik akdini gerçekleştirdigin kişi içinde bir hak oldugunu unutma. unutma senin başkaları ile yaşadıgın münasebetler sana hoş gelirken karşı tarafın başkalarıyla yaşadıgı münasebetler hem sana hem çoluga çocuga ömür boyu ızdırap olur.

velhasıl bu işin savunulacak bir tarafı yok.
TOPLUMUN ÖNÜNDEYSEN YAŞAMININ HER ANINDA ÖRNEK VE DİKKATLİ OLMAK ZORUNDASIN.

İSTİFA EDEN KİŞİLER KASETLERİ ÇEKEN VE YAYINLAYANLARI AHLAKSIZLIKLA SUÇLAYIP MAHKEMEYE VERMİŞLER.BU AHLAKSIZLIKSA KENDİLERİNİN YAPTIGI NEDİR SİZ SÖYLEYİN.

MALESEFKİ BU GÜNE KADAR İFADE VERMEYE DE GİTMEMİŞLER KENDİLERİ.

İŞİN KÖTÜ TARAFIDA BİR ÇOGU İSTİFA ETTİ AMA DİLEKÇELERİNİ YSK YA DA VERMEMİŞLER YANİ SÖZDE İSTİFA ETMİŞLER.ŞUAN ADAYLIKLARI DEVAM EDİYOR YANİ.

ZAMANINDA BUNLARIN GENEL BAŞKANLARIDA İSTİFS EDECEGİM DEMİŞTİDE EDEMEMİŞTİ
OYSAKİ DİGER PARTİ BAŞKANI KADINLIGIYLA SÖZÜNDE DURUP İSTİFA ETMİŞTİ.

Tarih: 28 Mayıs 2011, 00:42 - İp: 88.***.**2.220
bigbabol
bigbabol (üye)
Balıkesir / Meraklı

sayın biologus ben kadrolaşmalara karşıyım ister cehape yapsın ister akepe ister mehepe. hep bir yan kazanıyor. biz türkiye cumhuriyeti üzerinde yaşayan ve türkiye cumhuriyeti kimliği taşıyan bireyler hepimiz eşit değil miyiz yasalar önünde? ben devlet içinde ki pozisyonlara gerçekten hak edenin gelmesi taraftarıyım. yani onlar yaptı önce şimdi de bunlar yapsın kadrolaşmayı demek çocukluk geliyor bana. ha kadrolaşmadan bu işlerin yürümeyeceğini bilecek kadar da akıllıyım. gönül isterdi ki kadrolaşmadan da bu işler yürüse.

ayrıca sayın biologus ben sadece sevişme kısmıyla ilgili yorum yaptım. ettiği hakaretle söylediği yalanlar ahlaksızlıktır evet ama beni ilgilendirmediğini düşünüp bu konuda yorum yapmamıştım .

sayın fotofoto34 bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp siz beni sapkın olarak görmeye devam edin. vizyon kazanma isteğiniz olmadan ben size bunu veremem ben söyledim diyeceğimi ama sapkın düşüncelerime yordunuz. ben tecavüzden tacizden bahsetmiyorum ya da küçük yaşta çocuklardan yararlanmaktan eğer yasalar önünde kendi kararlarını verebilecek iki kişi ki bu 18den sonrası için birbirini seviyorsa ve rızaları varsa bu iş olur diyorum hala daha helal mi değil mi diye soruyorsunuz. kusura bakmayın amacım dininize laf söylemek değil ama beni inanmadığım bir din üzerinden yargılamanız bana saçma geliyor.
bu da bu konuya son mesajım olsun.sayın biologus sizinle fikir alışverişi yapmak çok güzeldi ama aynı şeyi sayın fotofoto34 için söyleyemeyeceğim.

#bigbabol' tarafından 28.05.2011 10:13:06 tarihinde düzenlendi.

#bigbabol' tarafından 28.05.2011 10:13:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Mayıs 2011, 09:55 - İp: 95.***.**8.231
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

engels kim emmi tesfiyeceiliğin felsefesinimi yazmış.
roma hukuku avrupa hukuk şeyinin temelidir emmiler. adamlar hukuku el üstünde tutmuş keza. binlerce yıl bu sebepten yaşamışlar demekki.

Tarih: 29 Mayıs 2011, 13:02 - İp: 88.***.**0.240
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

roma hukukunun temelini öntürkler olan etrüksler oluştumuştur.

etrükslerin italyada yaşadığı tarih cumhuriyet dönemidir.tıkla

İtalya topraklarındaki Etrüksler İtalyanlara uymuyor, Yunanlılara uymuyor. Türk dna ve diline uyuyor. Etrükslerin, bugünkü Avrupa medeniyetinin temelini atanlar olduğu bir gerçektir ve bu gerçeği bugün Avrupalılarda kabul etmektedir.Romanın, Yunanın, Avrupalının ve kuzeye gidenlerin temel aldığı medeniyetin Etrüks yani Türk medeniyeti olduğu bugün hem tarihi belgeler ile hem de modern bilim ile kanıtlanmıştır.

orhunca ön türklerin ilk yazı sistemidir ve runik yazıyla yazılır runik yazı ön türkler,etrüksler,macarlar,isveç,norveç,finlandiya gibi ülkeler tarafında bir zamanlar yazılırdı kuzey avrupa ülkelerinde bu yazıya futhark denir ve etrüksler bu yazıyı kullandıgı için dünyanın en eski yazı sistemi oldugunu vurgularlar etrükslerin tarihi m.ö 4300 yıllardan başlar etrüksler roma imparatorlugunun ataları kabul edilir.

Tarih: 29 Mayıs 2011, 19:11 - İp: 78.***.**0.126
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

herkeş Türktür zaten.

Tarih: 29 Mayıs 2011, 21:33 - İp: 88.***.**0.240