Fotoğrafçılık Forumları
Bozkurtlar Bdp Ye Geçti
BUDA DEMEK OLUYORKİ MEHEPE +BEDEPE=CEHEPE
SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİR MEHEPELİ NASIL OLURDA BDP YE GEÇER BU MİLLETİ VATAN MİLLET DİYEREK KANDIRIP KENDİLERİ TERÖR ÖRGÜTÜYLE KOYUN KOYUNA YATANLARI ALLAHA HAVELE EDİYORUM.
BURADA
BURADADA KARDEŞLİK DERSLERİ . MADEM BU KADAR İYİ KARDEŞTİNİZ OZAMAN 80 ÖNCESİ NEDEN BUKADAR KAN AKITTINIZ BİRBİRİNİZDEN
BURADA
SADECE YAZIKLAR OLSUN BU MİLLETİ ZAMANINDA BİRBİRİNE DÜŞÜRÜP RANT ELDE EDENLERE.
MADEM BİRBİRİNİZİN AYNISINIZ NEDEN ŞEHİT CENAZELERİNDE ŞOV YAPIYORDUNUZ.
ben istanbıl hukuk kazandım emmi. en yümsek bölümlerden biri idi.
Ben de stefın havkingden taşkın tunaya, ibnul heysemden gazaliye kadar pekçok kitap okudum..
Ayrıcana yüksek enerji astrofiziğinden, galaksiler dersine, küresel astronomiden çekirdek fiziğine kadar bilim alat alanlarını da alnımın akıyla aldım, okudum ve geçtim
benimde not ortalamam 61 idi üniversitede. bayağı yüksek sayılır bizim okul için.
Benim de 64 ü emmi...
Emmi senin gogolun kaçtı?
Haaaaa oyle ben gerizekali oldugum zamaninda OSS den 181 (1992) gibi bir yuksek puani sinav sifrelerini bana verdikleri icin aldim. Sonra tanidik bir hoca sayesinde yurt disina ciktim orada tanidik bir hoca buldum ve doktorami Molekuler biyolojide bitirip kankanseri uzerinde calismalarda bulundum sonra da Clevelan Clinic gibi dunyanin bir numarali hastanesine davetiyeyi torpil ile araya adamlar sokarak aldim ve orada calismaya basladim dahasi bir iki kurus para sikistirarak Tum Amerika genelinde 3 kisiye verilen AHA odulunun de uzerine oturdum Bu arada BILIM INSANI diye bir tabir hayatinizda duydunuz mu bilmiyorum ama o az is imkani dediginiz bolume BILIM INSANI unvanim ile (tabiiki hep rusvetler vererek ) Docentlige kadar yukseldim hemde uyduruktan Cleveland Clinic hastanesinde. Iste boyle torpil, rusvet derken buralara geldik Ne yazsamda siz oyle anlayacaginiz icin sizin anlayacaginiz dilden yazmaya calistim
Bu kadar aptalligim yaninda hic bir zaman bilmedigim konularda atip tutmadim, iddia etmedim cunku oyle yaparsam sizin gibi komik durumlara dusmekten hep cekindim.
Girelim mi eski genetik konusuna ne dersin???? bizi bu konuda aydinlatmis olursunuz. Malum az puanla girdigimiz bu meslekte fazla molekuler ve genetik ogretmiyorlar Ama ne hikmet ise biz tip ogrencilerine bu konulari ogretiyoruz. DUnya iste
Ya biyologus emmi senin de ne guvvetli dorbilerrin varmış ha..İnsan accık bizi de düşünür değil mi..
Gebze yüksek enstitüsüne zaman okuduğum için alamşılardı bi zamanalr...
biyolugus emmi o zaman ne şifreleri vardı öss de. bende 92 de girmiş lakin 163 puvan alabilmiş iim. lakin dersaneye gitmemiş idim. keza bir köy lisesini bitirmiş olmam değerlendirildiğinde genede iyi bir puvan sayılır keza. ilk 7000 içinde idim. sen kesin ilk 5000 içinde imişsindir. lazut hocam ilk 50000 (ellibin) iiçinde imiştir.
bende şer'i hukuk okudum.
şer'i hukuk demişken bir soru sorayım pazarbey. hukuktan hiç anlamam, o yüzden çok salakça birşey de soruyor olabilirim:
bu roma hukukunu diğerlerinden ayıran nedir ki bu kadar tercih ediliyor? yoksa bu kadar çok tercih edilmiyor mu?
ightningman arkadaşım ben o dedigin kişileri tanımam da kitaplarınıda okumadım.bu kişilerin kitaplarını okumadıgım içinde bir tarafımda eksiklikte hissetmiyorum.
diger sayfalarda yazdıklarımıda yazmak için bu kitapları okumamda gerekmiyor kahin olmamda gerekmez.
tarih bilgisine gelince yeterince bilgiye sahibim.
hadi hatay konusunda inönü ile anlaşamadılar ki (gerçek sebep bu deyil.)
çerkez ethemle konu neydi. topal osman ile konu neydi.recep peker ile neydi daha örnekleri çogaltabiliriz.milli mücadele bittikten sonra ferdi mücadele başlamıştır.neyse karıştırmayalım bu konuları.
biologusun etiketide kabarıkmış maaşallah
olaylara tek taraflı bakmanın verdiği vizyonsuzlukla cevap veriyorsunuz sayın fotofoto34. o kişilerin kitaplarını okumadım bir eksiklik hissetmiyorum demek çok yanlış. ne kadar bilgilenirseniz o kadar bilgeleşirsiniz. vizyonunuz olur. siyasi tartışmaya girmek için mesaj atmadım bu konuya sadece sevişmeyi kötü bir şeymiş gibi göstermişsiniz ondan balıklama daldım. ne mehepeliyim ne cehepeli ne akepeli. hepsinin iyi tarafları da var kötü tarafları da. türkiyede siyaset çok ucuz bundan eminim.
ayrıca sayın biologus ablamın da yeni mezun bir genetikçi olması sebebiyle size biraz daha yakın hissettim kendimi ahlaka bakar mısınız? demişsiniz. muhtemelen inancım sizinkinden farklı ahlaki değerlerimin de sizinkilerle aynı olmadığına eminim yazdığınızdan ama 4 kadına izin veren bir inanç sistemini toplumunun %99u kabul etmiş bir ülkede karısından başka biriyle ilişki yaşıyor bir milletvekili diye karalama kampanyası yürütmek o ilişkinin görüntülerini yayınlamak bana pek ahlaki gelmiyor.
ekonomik yönden,toplumsal yönden,kültürel yönden tartışsanız bu konuyu tamam diyeceğim ama ahlak üstünden milliyetçilik üstünden din üstünden yapılan siyaset bana çok ucuz geliyor. cumhuriyetin ilk yıllarından beridir de geri gitmemizin sebebi de bu bana göre.
#bigbabol' tarafından 27.05.2011 05:29:40 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
020813 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
-
Hikaye Yazarı Ömer Seyfettin İle Serdar Yıldırım
06 Oca. 2024, 00:16 serdar102
031706 Oca. 2024, 00:16
serdar102 -
Kardeşlik Hikayeleri - Serhat Yıldırım