Fotoğrafçılık Forumları
Bozkurtlar Bdp Ye Geçti
BUDA DEMEK OLUYORKİ MEHEPE +BEDEPE=CEHEPE
SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİR MEHEPELİ NASIL OLURDA BDP YE GEÇER BU MİLLETİ VATAN MİLLET DİYEREK KANDIRIP KENDİLERİ TERÖR ÖRGÜTÜYLE KOYUN KOYUNA YATANLARI ALLAHA HAVELE EDİYORUM.
BURADA
BURADADA KARDEŞLİK DERSLERİ . MADEM BU KADAR İYİ KARDEŞTİNİZ OZAMAN 80 ÖNCESİ NEDEN BUKADAR KAN AKITTINIZ BİRBİRİNİZDEN
BURADA
SADECE YAZIKLAR OLSUN BU MİLLETİ ZAMANINDA BİRBİRİNE DÜŞÜRÜP RANT ELDE EDENLERE.
MADEM BİRBİRİNİZİN AYNISINIZ NEDEN ŞEHİT CENAZELERİNDE ŞOV YAPIYORDUNUZ.
ha bu arada chpnin tek dikili taşı yok demek bildiğiniz cahilliktir. tarihi görmezlikten gelmektir. bu ülkede siyaset yapan her kişinin bu ülkeye katkısı olmuştur. çoğunun zararı daha fazla olsa bile katkı yapmadığını göstermez. ille de akepe diyin bakalım siz. yasaklara alışkınsınız zaten ama benden demesi dinci yobazların bazıları fotoğraf çekilmek günah zanneder onu da yasaklamasınlar ekmeğim gitti diye ağlarsınız sonra not: olasılık dışı görünse de bu ülkede her şey olabilir. ben seçimlere karşıyım zaten.
Gcn forumda yazdigim bir cumle cok hosuma gitti
Icinde ne varsa onu kusar...
veya
Ficinin icinde ne varsa o sizar...
Iste bu kasettekiler ficinin icinden sizanlar Sizinlar buysa icini bence hayal bile etmeyin
al işte atatürke laf etmişim kardeşim bana göre yanlış atatürk gibi bir insanın bir parti kurup ben bu partiliyim demesi.
chp liler en fazla atatürk ve inönü chp li diye kasım kasım kasılırken.geçmişte atatürkle inönünün bir birine ne kadar husumetli olduklarını göz ardı ediyorlar.atatürkün işnönüye baston salladıgı hatta yaverine git onu vur dedigi yazılıp okunuyor.
hem atatürkte insanoglu deyilmi hata yapamazmı. yapmış olamazmı.hata yapma hakkı yokmu. kandırmayalım birbirimizi bu gün atatürkün söyledi denilen şeylerin bir çogu atatürke ait olmadıgı ortaya çıktı.bana göre chp yi kurması ve benim partim demesi hayatında yaptıgı en büyük hatadır.
sonra atatürkün partisi deniyor.chp nin hayatı başarısızlıklarla dolu.pisliklerle dolu
sizin görüşünüze ters olan birisi bir kadınla basılınca yedi düvele rezil edip sapık sübyancı diyeceksiniz.
sizin görüşünüzdeki insanlar aynı odanın içerisinde toplu sexs yapınca özel hayat diyeceksin.
türk milletini allah korumuş mhp ve chp iktidar olmamış olamazlarda. düşünsenize o zaman ülkeyi yönetecek kişileri elinde kaset olan bakanlara şantaj yapan iki yoldan çıkmış kadın yönetecekti.
türk milletini allah korumuş mhp ve chp iktidar olmamış olamazlarda. düşünsenize o zaman ülkeyi yönetecek kişileri elinde kaset olan bakanlara şantaj yapan iki yoldan çıkmış kadın yönetecekti.
Bu sekilde hic dusunmemis idim. Tuylerim urperdi okuyunca, halimiz nice olurdu ve belkide 1980lerde boyle seyler oldugu icin bir turlu yildizimiz parlamamis olabilir.
sevişmeyi kötü bir şey zannetmeseniz hiç bir şeyden korkulmaz milletvekilleri de korktuğundan şantaja müsade edebiliolar benim kasetim çıksa arşivime eklerim :D
kötü şey olarak görülen sevişmenin kendisi değil ki. evli bir adamın karısıyla arasındaki ilişkisini kimse kötü birşey olarak görmüyor. mesele eşine ihanet etmiş olması. dünyada kadın-erkek ilişkileri çok daha serbest olan ülkelerde de bu kötü birşey olarak algılanır.
bu aile içi bir olaydır, ifşa edilmesi hatadır falan başka meseleler. ama eşini aldatma olayının kendisi kötüdür.
bak siz de söylemişsiniz ifşa edilmesi kötüdür diye bunun üzerinden siyaset yapmak daha kötüdür benim katılmadığım nokta bu sevişmeyi siyasete alet etmesin kimse ayrıca aldatmak eşiyle aldatan arasında sorundur ne sizi ne beni rahatsız etmemeli ahlaki değerlerden yoksun olduğumu düşünmeyin ben asla sevdiğim kimseye ihanet etmem ama ülkemizde zaten imam nikahıyla 2 3 belki daha fazlasıyla cinsel münasebet yaşayanlar varken eşini aldatmış aaaa tuu kaka denince insan kendini bir garip hissediyor. çok takılmamak lazım bu mevzulara. yapılanlara yapılacaklara bakmak lazım.
Bizim memlekette esegini sey eden varken bu adamlar ayni cinsten bir hayvanla iliski yasadilarsa bence normal...
Sapik bir toplumuz vesselam...
Sayın fotofoto tarih bilginiz nedir bilmiyorum fakat ben kendi çapında okumayı araştırmayı seven birisiyim.Size şunu söylemek isterim Atatükün yanında çalışanlar kendi anılarını yazdıkları kitaplarda Atamızın, İnönü ve Recep peker tarafından skıştırıldığını anlatır.Hatta birkeresinde Atamız bunlara zalimler demiştir.Chp yi sadece Atatükün her istediğini yapan bir kurum olarak görmemek lazım.Chp içersinde güçler vardı ve Atatürkün tamamen emrinde olarak görmemek lazım.
İnönü ve Atatürk arasındaki Hatay olayıyla ilgili İnönünün başbakanlıktan azledildğini daha önce yazmıştım.İnönü buna karşılık Atamızın cenaze namazını kıldırmamış.Ülkede milli şef denilen bir uygulamayla Atatükün resmini paralardan kaldırmıştır.Daha doğrsu anılarını yok etmek istemiştir.
Kemal Karpat, uluslar arası tarih camiasının otorite kabul ettiği isimlerden. Şahin Alpay`ın kendisiyle yaptığı ve 5 Mayıs 1999 tarihinde Milliyet`te yayımlanan röportajı her zamanki gibi ilginçti. Röportajın bir yerinde Karpat, Atatürk ve CHP ilişkilerine dair şu çarpıcı tespiti yapıyordu.
`(Cumhuriyet) Halk Partisi bunları (Atatürk`ün toplumun düşüncesine, ruhuna, inanışına uygun hareket tarzını M.A.) değiştirdi, bir elit liderliği getirdi ve Atatürk`ü de içine aldı. Atatürk`ü de açıkça söylendi: Ya bizim liderimiz olursun, ya da seni başımızdan atarız...
CHP Genel Sekreteri Recep Peker Rusya`ya gidip incelemelerde bulunur ve orada Stalin`in Komünist Parti Genel Sekreteri sıfatıyla mutlak hakimiyetinden etkilenerek Türkiyede benzer bir sistem kurulması için çalışmalara başlar. Kendisini Stalin`in yerine koyan Peker, 1935 yılında Atatürk`e, `Senin de CHP kararlarına uyman gerekir` yollu bit tehdit savurur. Ancak evdeki hesap Çankaya`ya uymaz ve derhal görevinden istifa ettirilir.
Fakat CHP örgütü o kadar güçlüdür ki, Peker tasfiye edilemez,
Hayallerinden biri Milletin iktidara taşındığını görmektir. Tek partili sitemde yapılan seçim sonuçlarını merak edip yaverine soran Atatürk,Seçimi kim kazanmıştır diye sorduğunda? Yaveri; biz kazandık paşa hazretleri diye cevap verir..Akabinde Atatürk Biz
kimiz? diye sorduğunda. Yaveri; CHP yiz der.Atatürk; CHP nedir diye sorar? Yaveri Halktır der ve Halk kazandı der. Atatürk ise; hayır
çocuk halk kazanmadı.Valiler,daire amirleri,yönetim ve idare kazandı ve Millet daha kazanmadı şeklinde açıklama yaparak Milletin iktidara taşınacağı günde olacaktır diyerek rahatsızlığını ve eksik demokrasinin
millet ile bütünleşme özlemini dile getirmiştir.
İnsanlar geçmişte dinleri amaçlarından saptırdıysa bugünde ideoloji ve fikirleri kendi amaçları uğruna değiştirebilir.
#lightningman' tarafından 25.05.2011 23:33:27 tarihinde düzenlendi.
@lightningman
Bu bu sizin tarih bilginiz
Bi sey yazayim dedim ama tutulacak yeri olmadigi icin biraktim gitti...
Kim tutarsa tutsun artik. Eski genetik konularinizdan hatirliyorum sizi. O genetik bilginize donmus bu bilgiler tabii bilgi denirse.
Girelim mi Genetik olarak Adem a.s. in Bozkurt olduguna yine?
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
020813 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
-
Hikaye Yazarı Ömer Seyfettin İle Serdar Yıldırım
06 Oca. 2024, 00:16 serdar102
031706 Oca. 2024, 00:16
serdar102 -
Kardeşlik Hikayeleri - Serhat Yıldırım