Fotoğrafçılık Forumları
Bozkurtlar Bdp Ye Geçti
BUDA DEMEK OLUYORKİ MEHEPE +BEDEPE=CEHEPE
SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİR MEHEPELİ NASIL OLURDA BDP YE GEÇER BU MİLLETİ VATAN MİLLET DİYEREK KANDIRIP KENDİLERİ TERÖR ÖRGÜTÜYLE KOYUN KOYUNA YATANLARI ALLAHA HAVELE EDİYORUM.
BURADA
BURADADA KARDEŞLİK DERSLERİ . MADEM BU KADAR İYİ KARDEŞTİNİZ OZAMAN 80 ÖNCESİ NEDEN BUKADAR KAN AKITTINIZ BİRBİRİNİZDEN
BURADA
SADECE YAZIKLAR OLSUN BU MİLLETİ ZAMANINDA BİRBİRİNE DÜŞÜRÜP RANT ELDE EDENLERE.
MADEM BİRBİRİNİZİN AYNISINIZ NEDEN ŞEHİT CENAZELERİNDE ŞOV YAPIYORDUNUZ.
yav emmiler tek kale maç olmuş. meçul yok. okyanus yok
tarih bilgim fazlasıyla mevcut olmayanıda araştırıyorum ögreniyorum kendi yazım uzun oldugu için sadece kısa örneklerle geçtim atatürkünde yanlışlar yapabilecegini. ki taa ozamandan beri chp içinde nifak tohumları ekile gelmiş.
birde dünyada hiç bir lider yokki kendisine ileride potansiyel rakip olabilecek kişilerin önünü kesmesin.bu öldürmek dahil herşey olabilir. tarih bilginiz varsa ne demek istedigimi anlamışsınızdır.
ama konumuz bozkurtların bdp ye geçişi idi
birde hakkaride 43 oy alan chp nin nasıl oluyorda o kalabalık mitingi yaptıgını anlamaya çalışıyordum.megerse bdp lilermiş kalabalık.zaten ordada kılıçdar özerklikten bahsetti. gerçi solugu genişe çıkınca demedim dedi yanlış anlamışsınız dedide.hatta meydan da bir tane dahi türk bayragı yoktu.
velhasıl kelam bu chp mhp bdp aynı kişi tarafından yönetilen ama her zaman birbirini tehdit olarak görüp gerektiginde birbirinin kanını bile akıtmaktan geri kalmayan sömürgeci partiler.
birde sevişmek güzelmiş demiş arkadaş.bu kiminle seviştigine baglı.sana yasak olan birisiyse bu o kadar acıki taaa torunlarını bile etkiler.ileride çocuklara o... çocugu diye hitap edilmesini kimse istemez.
istedigiyle sevişsin ama toplumun önüne çıkıp ben böyle dürüstüm böyle namusluyum sizi şöyle idare ederim deyip yönetime talio olmasın.
hakket pazar emmi yaa onlar olmayinca tadi olmuyo
iki tarafında rızası varsa sevişme işine yasak değildir bana göre sayın fotofoto yok türk bayrağı yokmuş yok şöyleymiş böyleymiş milliyetçi tabakayı akepeye kaydırmaya çalışmaktan başka bir şey değil bu 43 oy alan bir yerde nasıl bu kadar kişi toplandı diye sormuşsunuz kendinizce teorileriniz var belli; ama düşünün o insanlar yeni bir liderin ilk defa kendilerine sesleneceğini ve ne söyleceğini merak ediyor olamaz mı? son sözlerinize tamamen katılıyorum ama eksik bir şey var bu ülkeye gelmiş geçmiş hangi siyasetçi dürüst oldu ki. al birini vur ötekine. sözde kendi kendimizi yönetmek için mustafa kemal cumhuriyeti kurdu. mustafa kemal öldüğünden beri bu halk kimden ne kazandı? değişen iktidarlar değişen ideolojiler sadece iktidar yalakalarının cebini doldurdu. 1940ta böyleydi 2011de de böyle. insanlar işsiz, insanlar aç birileri hala yancılarının cebini doldurma derdinde. cehepe mehepe akepe bedepe hepsi aynı.
Ahlaki degere bakar misiniz!
Polyped aldim
Tarantula mi aldin pazar emmi ?
yok emmi aypounnu çakması.
bakınız emmiler yeni trint bu.
http://www.dailymotion.com/video/xivm1y_devlet-bahceli-yysazy-yssizi-yssassyz-remix_fun
emmi akepe kaybederse bu emmi seni çok fena yapacak haberşin olsun...
bıogolus siz biyoloji öğretmenisiniz anladığım kadarıyla yada bir hastahanede biologsunuz.oss de en düşük puanla girilen bölüm.iş olanakları az.siz herhalde o yüzden yurdışına çıktınız.
kendiniz bir laf atıyorsunuz.ben size kendi düşüncelerimle ilgili bir şey söylemedim.siz aklınızın almadığı yada bilmediğiniz konularda atıp tutuyoırsunuz.bilgi seviyeniz kıt.ben richard dawkinsi okuduğum gibi michael behe nin kitaplarınıda okurum.taşkın tunanın bütün kitaplarını okumuşumdur.bu kitaplar türkiyede büyük kitapçılarda rahatlıkla bulunabiliniyor.en son olarak david bohm un bir kitabını aradım türkçeye çevrilmiş bulamadım.büyük ihtimalle bu söylediğim kişileri tanımıyorsunuzdur.
ben size laf atmadım.siz bana attınız.ben sadec arkadaşa aynı parti içinde farkli görüşlere sahip kimseler olabileceğini söyledim.örneğin hatay meselesinde inönü ile atatürkün anlaşamadığını.inönü nün bu yüzden başbakanlıktan azledildiğini söyleim.siz üzerinize aldınız.
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
020813 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
-
Hikaye Yazarı Ömer Seyfettin İle Serdar Yıldırım
06 Oca. 2024, 00:16 serdar102
031706 Oca. 2024, 00:16
serdar102 -
Kardeşlik Hikayeleri - Serhat Yıldırım