Fotoğrafçılık Forumları
Bozkurtlar Bdp Ye Geçti
BUDA DEMEK OLUYORKİ MEHEPE +BEDEPE=CEHEPE
SADECE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİR MEHEPELİ NASIL OLURDA BDP YE GEÇER BU MİLLETİ VATAN MİLLET DİYEREK KANDIRIP KENDİLERİ TERÖR ÖRGÜTÜYLE KOYUN KOYUNA YATANLARI ALLAHA HAVELE EDİYORUM.
BURADA
BURADADA KARDEŞLİK DERSLERİ . MADEM BU KADAR İYİ KARDEŞTİNİZ OZAMAN 80 ÖNCESİ NEDEN BUKADAR KAN AKITTINIZ BİRBİRİNİZDEN
BURADA
SADECE YAZIKLAR OLSUN BU MİLLETİ ZAMANINDA BİRBİRİNE DÜŞÜRÜP RANT ELDE EDENLERE.
MADEM BİRBİRİNİZİN AYNISINIZ NEDEN ŞEHİT CENAZELERİNDE ŞOV YAPIYORDUNUZ.
pekeke akp mitingi için hakkaride kepenk kapattırdı. çöpleri toplattırmadı. cepehe mitinki için ise kapattırmadı çöpleri topladı. demek mhp chp pekke ittifakı var.
Arkadaşlar,
Durum çok cidi. Güneydoğuda devlet yok. Polis gücü sadece kamu binalarını ve karakolları koruyabiliyor.
Bıyığı bitmemiş çömezlerin yollarda kimlik kontrolleri yaptıkları, Polisin bile şehirlerde yanlız gezemediği, şehrin göbeğinde arkadan vurularak şehit edilen iki uzman çavuşun katilini her ne hikmet se kimsenin görmediği bir güneydoğu var şimdi..
Daha geçen haftalarda bir kentte PKK lıyı alıp götürmek isteyen plolisler linç edilmekten zor kurtuldular.
Güneydoğu malesef kaybedilmek üzere.
Seçimden sonraki aylar memleket için çok çalkantılı geçeceğe benziyor.
Bunun için seçimler çok önemli.
Aklımızı başımıza toplamalıyız.
Oylarınızı verirken en az elli kere düşünmek gerekiyor.
bölünmeyi ancak CHP, MHP ve cumhuriyet güçbirliği bağımsızları koalisyonu kurtarabilir.
CHP - BDP ittifakı BDP lilerin de söylediği gibi safsatadan ibaret.
farz-ı muhal bölünmenin gerçekleşmek üzere olduğunu düşünelim. chp+mhp koalisyonu ne yapacak da engelleyecek bölünmeyi?
selcukt Guzel tespit
Aslinda katalizor gorevi gorup bolunmeyi hizlandiracak. 1000 senede olacak ise 4-5 senede hallederler ilk once kendileri bolunur birlestikten sonra.
artık chp ve mhp arasında fark kalmadı ki. neye göre ayrılacaklar 4-5 sene sonra?
chp mhp bdp üçü fıstık gibi yönetir ülkeyi. ittifak olmasa niye kırallar gibi karşılasın pekekeliler chp yi. kesin ittifak var. bak kılıştaroğlu -yannış anlaşıldım özerklik demek istemedim- deyinceye kadar güneydoğuda özerklik vaadinde bulundu. batıya geçince çark eder gene ama olsun.
evet yaaaaaa dogru
pazarbey çok geç cevap yazıyorsun. adam yanlış anlaşıldım demiş bile
boşana çarkçı kemal demiyor hakaretçi emmiler.
osman durmuş vardı temin tv de. sağlık bakanlığı zamanını anlatıyor. yav gayet iyi biliyom. ambulanslarda mazot yoktu. millet mazotunu kendi atıyordu. başıma geldğinden bilmekteyim. Allah bi daha o günleri göstermesin.
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
020813 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
-
Hikaye Yazarı Ömer Seyfettin İle Serdar Yıldırım
06 Oca. 2024, 00:16 serdar102
031706 Oca. 2024, 00:16
serdar102 -
Kardeşlik Hikayeleri - Serhat Yıldırım