Fotoğrafçılık Forumları
Bayanların Çektikleri Fotolar
Bayanların çektikleri fotoğraflar çokmu güzelde herkez onların resimlerine övgüler yağdırıyo,yorumlar yapılıyo, bide yorumların yanında artistik çekilmiş resimler falan...beklentilermi var bilmem ( gerçi bende yaptım galiba yaa) neyse işte öye bişey
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:04:46 tarihinde düzenlendi.
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:15:06 tarihinde düzenlendi.
Yorum deyince... Çok güzel olmuş eline sağlık. Yada Güzel fotoğraf, paylaşım için teşekkürler.. Falan yetiyorsa bundan sonra yarumsuz fotoğraf bırakmıycam, belki yorumladıklarımdan bazıları benim dandik fotolarada bakar
...
gerçekten güzel konu bende böle bir konu açmayı düşünmüştm
fotoğrafın iyiliği önemli diyil çeken bayansa olay tamam
Geçen hafta küçük bir test yaptım başka bir sitede.
Kendi üyeliğimi sildirmiştim.
Sonra o siteyi bırakan bir arkadaşımın kullanıcı adıyla(kadındır kendileri,bayan kelimesine hep sinir olmuşumdur) en işe yaramaz fotoğraflarımdan birkaç tanesi ile oynayıp,evirip çevirip fotoğraf olmaktan neredeyse çıkardıktan sonra siteye yükledim.
Sonuç;
4 sayfaya yakın özel mesaj.
Günün fotoğrafçısı ve günün fotoğrafı seçilmek.
Abuk subuk fotoğraf yorumları(sürrealist bir sanatçı olduğum da söylendi)
(İçlerinden sadece bir tane kulanıcı gerçekleri söyledi buradan O'nu da tebrik etmek lazım.)
v.s v.s
Bunu da gördükten sonra sanal fotoğrafçılıktan fazla da birşey beklememek gerektiğini tekrar anladım.
Teknik anlamda öğrenebileceğinizi öğrendinizse yanınıza kardır efendim.
Selamlarımla...
Hay çok yaşa harmancı
Özet budur.Tatmin olmak istiyorsanız bayan nikiyle giriş yapın iki de cilvelenin bakın ondan sonra yoruma..
helal olsun ne diyeyim. ya bu tip yorumculara bir şey diyorlardı da neyse. kendilerini böyyle bayanlara yorum yaparak tatmin ediyorlar. aynı tipler burada da var ayak fetişistleri oldular. yok benim fotolarıma yorum gelemse de olur. bir iki üstad eksiklerimi söylesinler yeterli fazla birşey istemiyorum. 100 tane çok güzel gfotoğraf eline sağlık demelerinden se 2 tane şöyle çekseydin daha iyi olurdu diyen bir üstad olursa ne mutlu bana
Evet bundan sonra bayan nikiyle girip" ŞİŞELER"İ ekliycem görün bakın ozaman TİME DERGİSİNDE bile çıkmassa kırarım o şişeleri.
kadehi şişeyi kırarım bugün....
kardeş girdiğin nicki özelden söyle de sazan gibi biz de düşmeyelim sonra
yok abi bi şişe için kılıkmı değiştiricez
Bu suç erkeklerin arkadaşlar hepbirlikt utanalım
ben kesinlikle yapmam o ayrı yorumlarımdan da belli oluyor
İlgili olabilecek konular
-
Dis Cekim Fotolari Sifirdan Editlemek
02 Eki. 2019, 00:42 mersa
1173602 Oca. 2020, 12:57
sefainan1 -
-