Fotoğrafçılık Forumları
Bayanların Çektikleri Fotolar
Bayanların çektikleri fotoğraflar çokmu güzelde herkez onların resimlerine övgüler yağdırıyo,yorumlar yapılıyo, bide yorumların yanında artistik çekilmiş resimler falan...beklentilermi var bilmem ( gerçi bende yaptım galiba yaa) neyse işte öye bişey
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:04:46 tarihinde düzenlendi.
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:15:06 tarihinde düzenlendi.
resim cizilir, fotograf cekilir
#hippiturk' tarafından 10.06.2008 16:32:17 tarihinde düzenlendi.
bayan evet konu bayan olunca yapamayacagımız şakrabanlık yoktur..ne farkı varki birbirlerinden sanki.hepisi aynı ama.bizler kendimizi basite indiriyoruz..erkeklere
aynen öyle.. ama Türk genindemi var yoksa dünyadamı böyle bilemem.gerçi bilirim dünyada böyle... bir çok yorumlara baktım resimde hiç görsellik yok bişey yok, vermişler övgüyü...heralde mesaj atar umuduyla.. bukadar konuştum.inşallah benim resimlere bişey demezler
dünyada tabiki var cünki zamanında atalarımız dünyaya kök salmışlar............
cevap çok iyi,
bir bayan olarak bu konuya yorum yazmak istedim.kesinlikle bayanlara ayrıcalık yapılıyor hatta ileri giderek fotoğraf değil sen güzelsn şeklinede dönüşebiliyor. bu benim başıma geldide bir fotoğrafımda yorum yaparken avatar değil fotoğrafa bakmaları lazım erkeklerin
tali doğru söylüyosun.amaç heryerde aynı gibi. bi günde kızlardan gelsin ya şaka şaka..yooooo şaka değil değil
biçok erkek üyeye bakarak daha başarılı bayan üyelerin olduğu aşikar; fakat bazen öyle rezil şeyler ekleyen bayan arkadaşlar var ki, avatarınada en seksisinden bi fotoğraf tamam, ondan sonra gereksiz yere bi sürü övgü yorumu yapan erkek...
böyle şeyler tabi çekilmez şeyler, bi yönden haklısınız yinede herkesi aynı kefeye koymayalım...
nedir bu bayan zaafı biz erkeklerde.neyse konu hiç birzaman cözüme kovuşmayacak..kovuşamazda.ne onlarla nede onlarsız olmazzzzz
İlgili olabilecek konular
-
Dis Cekim Fotolari Sifirdan Editlemek
02 Eki. 2019, 00:42 mersa
1171702 Oca. 2020, 12:57
sefainan1 -
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3367402 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
-
Hafıza Kartındaki Fotolar Gözükmüyor