Fotoğrafçılık Forumları
Bayanların Çektikleri Fotolar
Bayanların çektikleri fotoğraflar çokmu güzelde herkez onların resimlerine övgüler yağdırıyo,yorumlar yapılıyo, bide yorumların yanında artistik çekilmiş resimler falan...beklentilermi var bilmem ( gerçi bende yaptım galiba yaa) neyse işte öye bişey
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:04:46 tarihinde düzenlendi.
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:15:06 tarihinde düzenlendi.
eraycanli bende farkındaysan samimi bi tarzda yazmak istedim şaka olsun diye... Resmi yazışmaları pek sevmem günlük hayattaki kelimeleri kullanmak istedim."resim" derkende aynı şeyi düşünerek yazdım.ama asıl derdim fotomun onaylandığı halde geri alınması. ilk defa yapıyo olsam tamam.demekki sorun bende değil. çünki fotom paha biçilmez bir sanat değeri taşıyor
şimdi bu sanateserini cok merak ettim ben.yüklede görelim..
vaybe reklam olsun diye yapsam bukadar tutmazdı heralde.yüklememmm rezil olmakda var.normal bi resim pardoon fotoğraf işte
neyse canim onemli degil. ben de merak ettim fotografi, galeriye almiyorlarsa foruma koy sen de bakalim
galeriye alınıyo ama bi kaç saat sonra gidiyo ve onaylanamadı maili geliyo
Normalde onaylanmayan fotolara aynısımı oluy yoksa hiç galeriye giremiyomu
senin şişeler yine silinmiş
bence vazgeç artık
ne rezil olması bu.cekilen her fotograf karesinin bir anlamıve degeri vardır...ama vazla ısrar etmenin bir anlamı yok..sıkma canını iyi yorum yapacaktık
ya biri sebebini söylesiiiin ne istiyolar şişelerimden
BAYANLARIN uyduruk fotoları( meella kızma) yayınlanıyoda benim şişelerim neden onaylanıp geri alınıyooo
bukadar ağladık hala resimlerime yorum yapılmıyo allah rızası için yorum gönlünüzden ne geçerse.. yorumsuz bırakmayın kaç paraysa veririm yeterki bol yorumlu gözüksün. yoksa ben nik değiştirip yorummu yapsam bol bol
çok merak ettim şu şişeleri ya
İlgili olabilecek konular
-
Dis Cekim Fotolari Sifirdan Editlemek
02 Eki. 2019, 00:42 mersa
1171702 Oca. 2020, 12:57
sefainan1 -
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3367402 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
-