Fotoğrafçılık Forumları
Bayanların Çektikleri Fotolar
Bayanların çektikleri fotoğraflar çokmu güzelde herkez onların resimlerine övgüler yağdırıyo,yorumlar yapılıyo, bide yorumların yanında artistik çekilmiş resimler falan...beklentilermi var bilmem ( gerçi bende yaptım galiba yaa) neyse işte öye bişey
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:04:46 tarihinde düzenlendi.
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:15:06 tarihinde düzenlendi.
haklısın, ama avatarına illede sexi resimler koymasına gerek yok bayan olması yetiyo..
yada nikinin bayanı andırması bile yetiyo..
yaa konuyla ilgisi yok ama, iki gündür, bu üçüncü gün, fotom onaylanıyo galeride görüyorum, bi süre sonra onaylanmadı mesajı geliyo foto yok oluyo nedir bu ya kaç gündür aynı fotoyla uğraşıyorum.bu konuyu açtım ama reyting yapmadı bir kişiden cevap geldi."Bayan" kelimesi sayesinde girerlerde bi bilgi verirler belki
o zaman kendinizde arayın sorunu
ben sorunumuzun cevabını buldum..sorun sizdeeeeeeeeeeeeee...
tali gusel solemıs bencede avatara deıl fotoya yorum yazın
yoqsa avatara bı hatun koyayım bende
zaten pekte ıı bı fotografcı deılım hıc yoqtan ıkı yorum gelır
meella demekki fotom okadar güzelki site yöneticileri tarafından kıskanımış ve silmiş
hippiturk konuya icinde bayan oldugu icin atlamadim, cunku bu mesele elli kere tartisildi artik umrumda degil, farkettiysen konuya da hic girmedim, actigin 2 baslikta da resim dedigin icin uyarayim dedim sadece kimseye ismine veya cinsiyetine gore de yorum yazmam, o yuzden konudaki erkekleri kinamayi da uzerime alinmiyorum. hormonlu genclik alinsin
hormonlu genclik süper yaaa
e yani biraz olumlu düşünün
İlgili olabilecek konular
-
Dis Cekim Fotolari Sifirdan Editlemek
02 Eki. 2019, 00:42 mersa
1171702 Oca. 2020, 12:57
sefainan1 -
-
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3367402 Şub. 2016, 17:56