Fotoğrafçılık Forumları
Bayanların Çektikleri Fotolar
Bayanların çektikleri fotoğraflar çokmu güzelde herkez onların resimlerine övgüler yağdırıyo,yorumlar yapılıyo, bide yorumların yanında artistik çekilmiş resimler falan...beklentilermi var bilmem ( gerçi bende yaptım galiba yaa) neyse işte öye bişey
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:04:46 tarihinde düzenlendi.
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:15:06 tarihinde düzenlendi.
pazar amcamın resimlerinden sonra makro işinden vazgeçtim senin çektiklerin gibi çekeyim bana yeter
ya şimdi dikkatimi çeken bişey oldu en sağdaki şişenin altında kurukafaya benzer bi görüntü var.tamamen tesadüftür. acaba diyorum ruhani güçlerde katkıda bulunmuş ve mesajmı vermektedirler
pazar amca işi abartmış artık bi dünyua makinası var. aslında varya makro için bi yöntem buldum. şöyle ucuza bi büyüteç alsak,sonra onu böceğe tutup büyütsek eğer böcek durmuyosa, gereğini yapsak sonrada makinayı büyütece yaklaştırıp çeksek... birsürü mercek parası vermekten yırtmazmıyız. allahtan çok zekiyim ve fotodan anlıyorum. herkeze bu fikirleri vermem ona göre..
böceği sabitlemek kolay üzerien bir böcek ilacı sıkarız olur biter
pazarbey ya öyle yapıyosa haşarat ilacı falan...bu dedikodu aşar gider artık sitede...zaten küçücük hayvanlar ne güzel pozlar veriyolar. ama pek taze gözükmüyo bazıları
buzdolabında derin dondurucuda sakladıklarını çekiyordur arada. aynı böcüklerin tazelerini bulamadığı zaman
kulaklarını da çınlattık ama şimdi çın çın ötüyordur kim arkamdan konuşuyor diye söyleniyordur
ben gördüğün gibi imaj değiştirdim.umarım hayırlı olur bu arada şişeler acayip görüntülenme rekoru kırıyo..borsa gibi..
başlık 6. sayfaya çıktı yorum rekoru kırmaya az kaldı
bakalım benim sümüklüyü geçecek mi
iyide bizden başkası yokki abi kala kala ikimiz kaldık
sıkma canını doldururuz ondan kolay ne var kankalar çoğalsın salya sümük takımı kuracağız aslında benim size abi demem lazım aramızda 9 yaş fark var
İlgili olabilecek konular
-
Dis Cekim Fotolari Sifirdan Editlemek
02 Eki. 2019, 00:42 mersa
1173602 Oca. 2020, 12:57
sefainan1 -
-
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3368802 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
-