Fotoğrafçılık Forumları
Bayanların Çektikleri Fotolar
Bayanların çektikleri fotoğraflar çokmu güzelde herkez onların resimlerine övgüler yağdırıyo,yorumlar yapılıyo, bide yorumların yanında artistik çekilmiş resimler falan...beklentilermi var bilmem ( gerçi bende yaptım galiba yaa) neyse işte öye bişey
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:04:46 tarihinde düzenlendi.
#hippiturk' tarafından 26.07.2007 17:15:06 tarihinde düzenlendi.
bugün eklediğim bir foto var aman allahım foto ne demek. adeta bir mucize evet evet mucize.inanılmaz daha onaylanmadı. bakmaya kıyamassın fotoya oderece .diyim ben saa
şişelere benzemesin bu da
kasmam için rica ediyorsan özelden yaz yeterli
fazla dikkat çekmeyelim
yok şişeler yanında kifayetsiz kalır. gerçi ne eklediğimi unuttum ama iyidir heralde.elimi sallasam sanat oluyoo
rahmetli kemal sunal hesabı cegedimi atsam hamile kalıyo.gibi bişey bu yaa elini sallasan sanaat eseri..tebrikleeeeee
arkadaşlar herzamanki gibi fotom onaylanmadı... neden? tabiki bu site için fazla ağır ve fevkalade bir yapıt olduğu için,diğer fotolar yanında bir değer taşımıyacağı anlaşıldığından ve bu sitenin geleceğinden kaygılanılmış olup sabote edilmiştir. Bu durumda cebren ve hile ile tüm fotolarım kuşatılmış olabilir.tüm fotolarım onaylanmamış olabilir fakat yapıtlarım ilelebet payidar kalacaktır.
Fakat cümlelerimdeki devriklikler aradabir düzeltilecektir.
onaylanmış onaylanmış baktım bile
ha bu arada madem reklam yapıyoruz bi foto da ben ekledim
ozaman bi yorumda benden geliyo. biliyosun ben öyle her yerde yorum yapmam,yaparsamda dünya karışır.
heyecanla bekliyorum
biraz sıradışı sayılır siyah beyaz dengesini gösteren bir çalışma yaptım umarım beğenirsiniz...
yorumun için teşekkürler
hem kılık kıyafetten hem de fotodan dolayı sınıfı geçtik sayende eyvallah...
bende fotoğraf ekliyim ama buraya..
screen shot u opel.com.tr den yaptım.. oradaki ev kadını / ev erkeği yazısına dikkatinizi çekerim..
oradaki anketi doldurursak Lcd Tv kazanma şansımız oluyormuş..
İlgili olabilecek konular
-
Dis Cekim Fotolari Sifirdan Editlemek
02 Eki. 2019, 00:42 mersa
1171702 Oca. 2020, 12:57
sefainan1 -
Amatör Fotoğrafçı Olarak Çektiklerim
20 Haz. 2014, 12:06 emirhannerel
3367402 Şub. 2016, 17:56
efesametefe -
-
Hafıza Kartındaki Fotolar Gözükmüyor