Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.
Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor
12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.
Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.
m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D
levobjk muhteşem bir fotograf...
görünce kanım dondu resmen, eline sağlık..
drtamer o kadar güzel özetlemişki....
helal olsun....
muhteşem bir kare...muhteşem
levobjk bu güzel fotoğraf burada kaybolmasın...
Cumartesi günü öğleden sonra fuara geldim, iki tur attım Netfotograf.com Buluşma Noktası'nı göremedim. 9.-10. dışında aşağıdaki yukarıdaki salonlara da baktım yok... Her seferinde çerçeveci, camcı standı zannedip önünde hızlı geçtim herhalde... Doğrusu şimdi hafızamı zorlayınca, duvarında aslan resmi olan bir bölüm vardı ama hiç aklıma gelmedi başımı kaldırıp yukarıdaki yazıdan doğrulamak...
Avukat bey siteyi felcettin yine acaba duruşmalarda bu kadar söz alabiliyor msundur? Yoksa acısını siteden mi çıkarıyorsun.İstanbul Yaramış belli.Bu arada İstanbul'u özledim doğrusu
henuz yuvaya donmedim. Akşam donecem inşallah. Bu yuzden elimdekimateryalleri henuz siteye yuklyemedim. Sİz elinizdekileri bitirin pazarbey. Ondan sonra ben başlayım.
Avatar fotografrın icin bana tesk etmelisin Elimde video goruntuleri de var onu da yuklicem.
Elimde bir de topluluk fotografı var. Ama icinde pazarbey yok. Çünkü pazarbeyi dahil edince 4 arkadaşı kadrajdan cıkarmak gerekiyordu. BU yuzden onu ayrıca çektim.
Pazarbey çok neşeliydi sanki. Bir ara yüz ifaden cok komikti. Onca makina arasında bakışların çok çocuksuydu.
Parmak basıyorum evet ama sen yanlış fotograf yuklemişin. Ben onu da yuklerim.
şimdilik hoşcakalın.
Parmak basıyorum evet ama sen yanlış fotograf yuklemişin. Ben onu da yuklerim
nasıl fotografmıs o ya???
fotograflar cok guzel..orada olmayı cok istedim ama işte ogrencilik..pazarbeyle elele tutusup slrlere bakmaya cıkardık neyse işte..
levobjk o nasıl bir fotograftır yaa. bogazıma birsey düğümlendi yemin ederim. ne kadar site varsa koy derim o fotografı.
Sevgili müddei;
Müddeilerimizden bize konuşmak için fırsat kalmıyor.Bizde müvekkilimizin beyanına aynen katılıyoruz.
Kontras;
İnan okuma yazma bilmediğini ben açıklamak istemedim.Ama imzalı fotoğraf diye sıkıştırınca.... Çok zor durumda kaldığım için koydum.
Ama ben ettim sen etme.Video görüntülerini yayınlama. Neyse gereği yapmaktan çekinmem.
Ayrıca kadrajda fazla yer kaplama için elimden geleni yaptım. Yemedim içmedim ama sadece 2 kg verebildim. Onada şükür tabi.
S2 konusunda haklısın epey müddet çıkarmaya cesaret edemedim. Sonra ne olursa olsun ulan deyip çıkardım. Olsun herkes alay etmiş olabilir ama genede benim makinam o.
Gaijin yokluğun belli oluyordu. NE güzen kuzen ve k10d muhabbeti yapardık.
fotoğraf çok güzel gerçekten ama bir yanlış anlama vaqr sanırım o beynelminel bir fotoğraf yani levobjk çekmedi diye biliyorum ben...
Bir kaç kare daha yükledim, en sondaki fotoğraf ise, Fatih Abi'nin 5D üzerinde test ettiği, makro ya da eğilip bükülerek çekim yapıldığında vizörden bakmanın son derece sıkıntılı olduğu durumlarda üstten bakarak fotoğraf çekmeyi sağlayan bir zamazingo, da, adı neydi hatırlamıyorum
#husmenaga' tarafından 17.04.2007 16:44:05 tarihinde düzenlendi.
Hüsmenağam, onun adı "angle finder".
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
015808 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
016702 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası