fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.

Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor

12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.

Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.

m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D

Tarih: 1 Nisan 2007, 16:16 - İp: 81.***.**8.46
ayg
ayg (üye)
İstanbul / Meraklı

BİR ÜYENİN DİLE GETİRDİĞİ GİBİ;

"SANKİ İLK KEZ DEĞİLDE, ÇOK ÖNCELERDEN TANIŞIYORMUŞUZ GİBİ. BU ÇOK İLGİNÇ..."

---

SANAL ALEMDE HOŞ, KEYİFLİ PAYLAŞIMLARLA KURULAN, GÖRÜLMEZ BAĞLAR SADECE GÖRÜNÜR HALE GELDİ...

NE DE İYİ OLDU...

ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE VE "SİTE BİZİM, SAHİP DEĞİLİM" DİYEN GÜZEL GÖNÜLLÜ SAYIN FİKRET DİKER E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE...

NİCE BULUŞMALARA...

[>:D

Tarih: 16 Nisan 2007, 14:25 - İp: 85.***.**5.141
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Sitenin demirbaşı Adnan abi'den daha katılım gelmedi,herhalde girmeye fırsatı olmadı.

Gelemediğime üzüldüğümü daha öncede belirtmiştim.Ama artık sadece fuardaki buluşmaya katılamadığıma üzülüyorum,çünki fuarın içeriği beklenilen gibi geçmemiş,
bir photokina havası esmemiş mesela

Herkese saygı ve selamlar.

Tarih: 16 Nisan 2007, 22:06 - İp: 85.***.**8.60
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ben pazarbeyin eşi PAZARHANIM.
Kocam hala dönmedi. KEndin den haber alamıyoruz.
Kendisini ölü yada diri getirene. 16 mb sd kart hediye edeceğim.

Tarih: 16 Nisan 2007, 22:47 - İp: 88.***.**4.98
mandyy
mandyy (üye)
İstanbul / Meraklı

pazarhanım ii geceler
en son gördüğümde birini uzun uzun site adına öpüyodu.
yok yanlış anlamayın.
ben öle bıraktım yani gelir meraklanmayın

Tarih: 16 Nisan 2007, 22:57 - İp: 85.***.**5.93
patara1955
patara1955 (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

sınavlar nedeniyle yakınımızdaki fuara katılamadım.katılan
dostlara bir merhaba diyemedim,bir çay kahve içemedik,iki sohbet edip,hal hatır soramadık...
suçluyum avukat bey(anladın sen onu)
en önemlisi sitemizin espri,neşe kaynağı pazarbey ile tanışamadım üzgünüm...
katılan ve bizimle olabildiğnce paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim...

Tarih: 16 Nisan 2007, 22:58 - İp: 81.***.**5.239
drtamer
drtamer (üye)
Malatya / Amatör

Ben de hafta sonu Ankara'daydım. Katılmayı çok istedim ancak zamanızlıktan gelemedim. Ne güzel bir kaynaşma olmuş.Bağlarımız hala hayali. Ama böylesi de güzel. Fotograflardan Özgür Fototeknik'ten Aziz'i tanıyorum.
Herkese sevgiler selamlar.
Tamer

Tarih: 16 Nisan 2007, 23:06 - İp: 193.***.**2.10
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Eşiniz tutuklanmış pazarhanım....Kapıdan çıkarken xray cihazına yakalanmış, üstünden bir sony dslr, 3 zeiss objektif, bir de hasselblad xpan çıkmış
Sabıkası var mıydı daha önceden, epey yatabilir

Tarih: 16 Nisan 2007, 23:07 - İp: 88.***.**8.6
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

İnanılmaz keyifli 4 gün yaşadım. Karanlık araba garajında başladığım bu macera (google ve youtube'de böyle acıklı hikayeler çok tuttu... ) bu kadar geniş kitlelere ulaşmış olması beni inanılmaz mutlu etti.

Öncelikle standımızın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Ares Fuarcılık ve Fujifilm Türkiye'ye teşekür ederim. Sonrasında, "ne iş olsa yaparım" rolünü 4 gün boyunca üstlenen sevgili @ömerk'e, bilgi ve tecrübesini meraklı arkadaşlarımızdan esirgemeyen sevgili @fdemirhan'a, aramızda olamayan dostlarımızla iletişimi sağlayan sevgili @kontrast'a, inanılmaz dinamiği ve heyacanıyla hayran kaldığım @onixon'a, cumartesi ve pazar hostesliğimizi üstlenen sevgili @manndy ve @bashak hanımlara, karizmatik kişiliğiyle kendine özel ziyaretçi kitlesi olan sevgili @pazarbey'e (netfotografın önüne geçmeye başlamış ayağını kaydırmalıyım ), renkli kişilikleriyle neşe katan sevgili @berrin_25+2 1/2 ve @ayg hanımlara, fotoğraflarını büyük hayranlıkla takip ettiğim sevgili @sado34'e, askerimiz @hüzün_seli'ne, profosyonel yönetici kimliği altında "amatör" fotoğraf meraklısı kimliğini saklamayan sevgili @positif'e, katılımıyla beni onure eden sitemizin "amcası" sevgili @f.fayzin amcama (ellerinden öpüyorum), su içen/içmeye çalışan kedisiyle @tilki'ye, @hüsmenaga, @mete007, @ustakim, @ozgurteknik, @b.isilman, @morcadı, @amcaa, @gundyy, @ntcek, @mturhan, @irem_a, @as, @xtolga, @dunesea, @35mm, @dtcan, @haticekiz, Ankara'dan @demokrat, @metin... şu anda ismini hatırlayamadığım tüm dostlara sonsuz teşekkür ederim.

Nice mutlu birliktelikler dileğimle.

#fdiker' tarafından 16.04.2007 23:28:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Nisan 2007, 23:19 - İp: 81.***.**8.46
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Merak etmeyin pazarhanım, kesin yürüyerek gitmeye karar vermiştir. Önümüzdeki pazar Pazarbey i görürsünüz.

Tarih: 16 Nisan 2007, 23:23 - İp: 85.***.**0.13
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Vay körolmayacısa kimi öpüyordu bakiiim. Beni götürmemesinden anlamalıydım. O uzun boylu saç özürlü adama söyleyelimde bir oklava ikonu koysun buraya.
Varmı öyle birini öperken falan fotoğrafı.Gönderinde bir bakiim.
Hah zil çalıyor. Geliyor sanırım.

Tarih: 16 Nisan 2007, 23:25 - İp: 88.***.**4.98