Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.
Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor
12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.
Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.
m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D
Bidahaki fuara inşallah...
arkadaşlar fuara bende gelmiştim ama sadece fdiker abi ile görüşebildim sanırım diğer ben gittiğimde kimsecikler yoktu bi dahada zmanıum olmadı inşl bir daha düzenlenirde bu tür etkinliklerde görüşürüz
Değerli Arkadaşlarım, Pazar günü gittim fuara, dolu dolu yaşadım Net Fotograf fuar buluşmasını:
Sevgili Fkret Beyin nazik ev sahipliği, ilgisi, birbirini siteden çok iyi tanıyan ama ilk kez karşılaşan
arkadaşlarımızın coşkusu olağanüstü güzeldi. Günün ilgi odaği tabiki yine Pazarbey'di, Faruk Fayzin
amca geldi NikonFM2 ile, hepimizle kucaklaştı, örnek bir fotograf dostu. bir fotografını çekmiştim ama
forum a fotogram yükleyemiyorum...
Dün ilk kez karşılaştığımız, sevgili; Morcadı, Hayalsulta, Mandyy, Kontrast, 35 mm, Ali suat, Huzun seli,
Hüsmenağa, Okyanus, Bilim sevgisi ve adını hatırlayamadığım diyer arkadaşlar gösterdiğiniz yakınlık ve
sizlerle paylaştığımız sıcacık sohbetler çok güzeldi, Hepinize teşekkürler, kucak dolusu selamlar,
Kendinize iyi bakın...
Fuar epey faydalı geçti benim açımdan. Bol bol makine ve manken test ettik. Favorim Nikon un modeliydi. Özellikle 75-300 VR objektifle çok iyi görüntü kalitesi vardı
Netfotograf standında tanıştığım Amati ve onixon u çok sevidm Her ikiside çok sempatik ev sıcak kanlı arkadaşlar. Muratsen le de sohbet etmeyi çok istiyordum sadece tanışma fırsatı bulabildim. Biz geldiğimizde o gidiyordu, merhaba hoşçakal tarzında bir tanışma oldu
Pazar günü sadece Pazarbey le tanışabilmek için fuara gittim. Pazaerbey e mankenlerden daha fazla yoğun bir ilgi vardı. Netfoto standandında hayranları bol bol fotoğraf çekindiler. Pazarbey le konuşabilmek için sıraya girmek gerekiyordu.
Erkek manken olmadığı için mi pazarbeye iltifat!?...
Selam arkadaşlar. Öncelikle F.Dikere Netfotoğraf ailesine böyle bir tanışma imkanı sağladığı için teşekkür ederim. Tanışabildiğim ve tanışamadığım herkese buradan sevgilerimi gönderiyorum. Pazar günü tolganında dediği gibi pazarbeye büyük ilgi vardı. Herkese imza dağıttı Ortalarda yok. Daha dönmedimi acaba. İnşallah enkısa zamanda yeniden görüşebilmek umuduyla.
Ben olmadığım içindir merson. o kadar uğraşmıştı benim gelmemem için, demek bu yüzdenmiş. Neyse bu yıl pazarbey yılı olsun.
Hepinize merhaba.Öncelikle fuar ortamını biz gidemeyenlere yaşattığınız için hepinize teşekkürler.a100 ve k10d nin fotoğraflarını gördükten sonra bir kez daha şunu söyleme ihtiyacını hissediyorum.Bu makinalara laf atanı Allah çarpar yok yok taş yapar.Şaka bi yana çok güzel fotoğraflar çekenlerin ellerine sağlık .Hepinize iyi günler
fuar benim icin tam bri hayal kırıklığı idi.
Ben avatar fotograflarına bakarak prensler ve prensesler bekliyordum..
Kalabalık fazla oldugu icin kişiler arası tanışma faslıda kısa surdu mecburen.
Fuarı ben kendi adıma pek gezmedim. Makinalrı siteden takip ettigimiz icin beni hayrete dusurecek biseyler beklemiyordum zaten. Çogu firma acemi fotocuları gaza getirmek amacıyla mankn filan koymuşlar onları çektiler . Muratsen sen yanlış anlama
Bildiğimiz markakalrın standları kalabalıktı. Ama çogu kişi n ealacagını bilmeden geziyordu. Bir coguda niye geldigini bilmeden geziyordu.
Yeni ürün yok. s5pro güzel bir makina ama 2000 euro cok pahalı
İsimleri tek tek yazamıcam ama tanısmaktan keyif aldıgım butun arkadşlara teşekkür ederim.
sayın fdiker ile tanışma fırsatı buldum. ilgisi ve kısada olsa sohbeti için tşk etmek isterim. çok fazla kalamadıgım için üzülüyorum. başka fuara inşallah.
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
015808 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
016902 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası
04 Eyl. 2024, 12:59 miratcenk