Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.
Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor
12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.
Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.
m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D
ben cizreden fuara 1700 km mesafeden,sırf netfotograf ailesindeki arkadaşlarla tanışmak için gelmeyi çok ama çok istedim ama olmadı..inşallah gelecek sefere..evet sevgili fdiker.NİCE MUTLU BİRLİKTELİKLERE..
Arkadaşlar geldim ben. Ahhhhhhh.
Kim o ispiyoncular bakayım. Durun hele hepsini okuyacağım yazdıklarınızın.
Şimdi izlenimlerime geçeyim.
FUAR İLK İZLENİMLERİM:
Evvelen belirtmek isterim ki bu benim hayatımın en güzel günü idi. BUnu yaşatan siz sevgili arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim. [>:D:D
heuheuhe :D
Onikson gülme. Ahhh.. Dur parmağımı düzelteyim öyle yazayım.
Suçluyu buldum. Hain bakışlı manny imiş.
Bakın fotoğrafa.Ayaktaki hain hain bakan mandy. Nasılda bakıyor tilkinin zavallı kız arkadaşına. KEsin onun hakkındada planları vardır.
Yani ne desem..kıskandım, özendim, gıpta ettim, hayal kurdum, hepinizle el sıkıştım, duvarlardaki fotoğraflara baktım, aklımdaki avatarlardan kimin kim olduğunu bulmaya çalıştım, aile fotoğrafını ben çektim, tek tek hepinizle vedalaştım ve şimdi de yaşadıklarımı okuyorum..
Ne yazık böyle güzel bir buluşmada yer alamadım.Fotoğraf gibi ender zevklerden bir zevk alanlarla yüzyüze görüüşemedim. Ne yazık ki hiç birinizin sesini duyamadım..
Beni dağların ardında hayata bağlayan netfotonun delileri sizlerle ne yazık bir kahve bile içemedim. Ne yazık ki espirilerinizi canlı canlı dinleyemedim.Ne yazık ki Fikret beyin yeşilçam filmlerini andıran netfotograf hikayesin kendi ağzından dinleyemedim..
Gelcektim, gelmeliydim ama o iki gün sağlık engel koydu, maddiyat engel koydu, zaman engel koydu..engeller çoktu ama ben hepsini aşmlaıydım.Aşamadım, özür dilerim.. Netfotografın standı hepsinden kalabalık olmalıydı. Bir eksik te ben olduğum için özür dilerim..
Artık ya nasip deyip, bir dahaki seferi bekleyeceğiz.
Ya da netfotografın bir diğer buluşmasını Durağanın buz gibi soğuk sularının aktığı Buzluk Yaylasında yapacağız..
Yoksa bu dağlar olduğu sürece sizlerle birr kez olsun görüşemeden ölüp gideceğiz..
Saygı ve sevgilerimle..
Vah vah. Lazut hocam üzdün beni şimdi. Aldık kabul eyledik bizde. [>:D:D
Sayın fdiker:
Madem rahatsızsın gelmeyiyim bundan sonra siteye. Gidip FOTOTİPTRONİK e üye olayım o zaman. Bundan sonraki foto hayatımı orda devam ettiririm. (Tüh az kalmıştı siteyi ele geçirmeme. BEn bu fuarda darbe yapacaktım ama çok yorgundum.Bir dahakine netfoto elden gidiyor, sitene sahip çık, saatler geri alınacak falan diye kampanyalar mitingiler falan yapayım sonradaa..... )
#pazarbey' tarafından 17.04.2007 00:47:52 tarihinde düzenlendi.
Bisilihan;
Arkadaşlarla tanışmak konuşmak, haince palanlarını öğrenmek, ne bileyim gerçekten çok tatlı oldu.Gerçekten çok mutlu oldum ben.
Xtolga;
[>:D
Bufalo :
Aman abi napıyorsun hakikaten bir tane hasselblad çalındı.] Benden bilirler valla. Sonra işin yoksa şahit ol.
Patara nasıp diyelim.Bir dahakı sefere.
Mandy
Öptüysem ben öptüm binaenaleyh.Babaları yaşındayım ben onların. HEr taşın altından many çıkıyor.Elini boşuna kırmamışlar.
Bu arada kontras öyle forumlarda esip gürlediği gibi değil.Bir köşede sus pus oturup durdu. Bizde r1 i ile oynadık.Hakikatende güzel bir makina. Slr den farkı yok gibi.
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
015808 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
016902 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası
04 Eyl. 2024, 12:59 miratcenk