Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.
Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor
12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.
Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.
m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D
bitpire.. ben yamulmayı seviyorum demedim. BEn orda yamulayı yani yamula barajını seviyorum demek istemiştim. Yoksa yamulmayı kim sever
Hüsmeaga şaka yaptım. Kalabilir. egleniyoruz işte. Korkma ben senin "hüseyin lütfen bunları siteye yükleme yoksa yengenle bozusuruz" dedigin fotografları yuklemem.
Eh yani be Hüseyin , orada pasta yeyip sigara içtim bir tek ... korkulur sizden , dur ben çekileyim forumdan, zor geldi bana zaten forumu izlemek )
''Bir kaç kare daha yükledim, en sondaki fotoğraf ise, Fatih Abi'nin 5D üzerinde test ettiği, makro ya da eğilip bükülerek çekim yapıldığında vizörden bakmanın son derece sıkıntılı olduğu durumlarda üstten bakarak fotoğraf çekmeyi sağlayan bir zamazingo, da, adı neydi hatırlamıyorum''
Hüsmenaga bundan daha iyi anlatılmazdı ''zamazingo''çok güldüm valla süper.
Bu arada yazılanları bede fotogrfaları takip etmeye devam ediyorum gidemesekde gitmiş kadar olalım diye
yaa bide pazarbeyin neden yanakları al al....yanında yoksa kadraja dahil edilmeyen mankenler mi var.hani popileritesinden etkilenip yanıbasına sokulmak istemiş olabilrler
tamam gitme. şaka yaptım. Hüsmen aga sadece pasta yedi. 3 gun kaldı zaten. Sadece gelmedigi gun biz pasta yiyebildik.
Pardon ben yanlış anlamışım. Tabi yaa 24mm. de Yamula Barajı kim bilir ne harika olur. Ben nasıl oldu da öyle anladım. Neyse kusura bakma
eh abi,
nasıl başedim ben sizinle
bu da kuru pastalı iftira olmuş , şunun şurasında Fuji'nin 15-20 poşet çayını içtim, orada laptopta site ile gilgileniyorum ayakları ile , çayların pastaların hesabını tuttunuz desene Excel'de .. hmmm dikkatli olmak lazımmmış, Pazarbey ve Ömer gibi arka odaya gidip orada direk aktarmak lazımmış boğaza doğru
hatlar karıştı ben kapatıyorum.
pazarbeyin arka tarafa gitmesinin sebebi pasta borek değil. Asıl sebep arka tarafın tam olarak fuar merkezi olması. Pazarbey oranın haricinde bir yere gittigi zaman tripot terazileri sağa ve sola yatıyormuş..
bitpire..
bundan sonra daha duzenli oku.ANlamadan hemen yazıyorsun.
85. Ulusal Av hayatı ve Avcılık Teknolojileri olsa bu kadar geyik çıkmazdı..
İyiki gidemedik yani..
Size inat kendi imkanlarımla ankarada fuar organize etcem..
gerçi biraz küçük olacak ama neyse..
sırf pazarbey sansasyonundan faydalanmak için adli tatile denk getirecem..
(hakkaten gitmiş kadar oluyoruz.. devam devam.. hatta ara gaz vereyim.. pazarbey kontras hüseyini fotoğraf çekerken görmüş. vizöre kapalı gözüyle bakıyormuş..)
evet dogru rekomet..
Ben gözüm kapalı çekerim demek istemiştim. Pazarbey ise ben hic makina olmadan da cekerim dedi.. Ama gostermedi nasıl oalcgaını [>:D
İlgili olabilecek konular
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
015808 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
02 Eki. 2024, 18:47 prodersler
016702 Eki. 2024, 18:47
prodersler -
Podcast - Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası
04 Eyl. 2024, 12:59 miratcenk