fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.

Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor

12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.

Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.

m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D

Tarih: 1 Nisan 2007, 16:16 - İp: 81.***.**8.46
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

rokomet essahmı dion
yaparız dimi fuarr ankaradada [>:D

Tarih: 17 Nisan 2007, 17:53 - İp: 81.***.**1.62
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

bende kayseride arastırıyorum fuar icin..

Bizim bir tarla var. Katılmak isteyen firmalar icin dönümü 100 dolar..

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:24 - İp: 213.***.**1.17
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

ee ceryanı yol kenarındaki direklerdenmi cekeceksin kontrast,su içinde sondaj vurusun artık,yada boşver ben su satar 330ml 2 ytl
mümkünse agustosda yap para lazım

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:41 - İp: 81.***.**1.62
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

temiz hava - bol gıda..

SU dert değil. Göz var. soguk su. İlk elden hemde.. miss gibi..

ELektrik işini de dert etmeyin. Bi yerden kablo cekeriz artık.

Bizde manken yok oyle kırmızı giyinmiş dekolte olmuş. PArdon deforme olmuş..

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:45 - İp: 213.***.**1.17
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

manken kız olayını ben hallederim.. arkadaşın eniştesinin mağazası var anafartalarda.. vitrinden öndüç alacaz mankenleri.. hemide istediğin kadar dekolte sıfır deforme

ama şu açık alan naturel ortam tarla olayıda kafama yattı.. doğal ışık, yaban hayatı olayı.. evin etrafı boş arazi...hatta benim ev hurdacılar sitesinede yakın.. arada bir "hurdacılar gezisi"ni de çıkartırız.. çalışan işçiler, yıpranmış anılar filan konulu fotoğraflar çıkar..

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:52 - İp: 88.***.**0.242
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

neyse size doyum olmuyor. Beni birazdan uzun ve şehirlerarası bir yolculuk bekliyor. GEce 3 gibi gececegim sizin şehrinizden. Gece uyanıp aya bakın beraber bakalım yıldızlara filan..

EVet bap prıjesini gercekleştirelim. Buyuk anadolu projesi.. Kayserri ya da ankarada bir fuar duzenleyelim. Donem dolaplar kasnaklar..

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:56 - İp: 213.***.**1.17
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

B.A.P buluşmasını yapsak aslında iyi olur be yaawww
yada bizde istanbula tasınalım

Tarih: 17 Nisan 2007, 19:03 - İp: 81.***.**1.62
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Gelince yazdıklarınızı okucem.Şimdi işim var.

Tarih: 17 Nisan 2007, 19:25 - İp: 88.***.**4.98
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Tüm yazıları okumak ve fotoğraflara bakmak çok zamanımı aldı.Hanımdan fırça yedim MSN yi açmadım diye( hanım hala Amerikada) Ama değdi hepiniz süperdiniz. Hepinizi tebrik ediyorum küçüklerin gözlerinden faruk beyin ellerinden öpüyorum.Ve bu bir başlangıç diyorum daha büyük başarılar bizim olsun diyorum.

Tarih: 17 Nisan 2007, 20:50 - İp: 81.***.**7.176
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ağam hakkaten inceciksin. Bak ömerkle bana. Tomruk gibiyiz valla. Geçtikarkaya. Ne varsa silip süpürdük.
Kontras kel mel deyip duruyorsun.Fdikerimi kastediyorsun. Ayıp ayıp.
Ayrıca belirtmek isterim ki yamuk çıkmaktan memnunum.R1 öylemi yapıyor kenarları. Çok kötü ya.
Ankaradaki fuara gelirim tabiki. Ama bu sefer limuzin isterim. 10 metre olsun yeter.
Bu arada Ömerkin fotoğrafını koyuyorum. Yalnız rica ediyorum çocuklara ve hamile hanımlara izlettirmeyin.Sorumluluk kabul etmem. +13

Tarih: 17 Nisan 2007, 22:11 - İp: 88.***.**4.98