fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.

Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor

12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.

Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.

m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D

Tarih: 1 Nisan 2007, 16:16 - İp: 81.***.**8.46
arinna67
arinna67 (Objektif)
Zonguldak / Meraklı

kontrast bekliyoruz videoları
yarından itibaren netten biraz uzak kalacagım
geldiğimde eklenmiş olur umarım
selamlar

Tarih: 19 Nisan 2007, 21:21 - İp: 88.***.**6.128
quetela
quetela (üye)
Antalya / Amatör

As ın çektiği fotoğraflarda, canon standındaki kişi eos mu?yoksa ben mi yanılıyorum.

Tarih: 19 Nisan 2007, 21:35 - İp: 88.***.**7.148
adem yener
adem yener (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba ziya bey fuarda sizinle tanışmayı çok isterdim ancak siz pazar günü gelmişsiniz keşke bende pazar günü gelebilseydim inş başka buluşmalara artıkn pazarbey sende dahilsin buna....

Tarih: 19 Nisan 2007, 21:50 - İp: 85.***.**0.127
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Adem yener konuşma .Allah Allah.Hem gelmiyon hemde.....
Quelta ta kendisi.Bened onun canondan ayrıldığını sınıyordum.Görsem tanışmak isterdim.
35 mm valla öyle oldu.Yalnız arz etmek isterim ki benim gibi fotodakinden en az 10 yaş gençsin.Ben 35 mm amca falan derim sanıyordum.
Arinna şu anda kontras çektiği görüntüleri sanırım bir yerlere gönderme derdinde.

Tarih: 19 Nisan 2007, 21:54 - İp: 88.***.**7.153
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

görüntüleri capture ettim. Duzenledim. Lakin baglantımda problem var upload ve download gücü çok zayıf su anda. O yuzden yarın bir bakıcam..

Bu arada nereye yuklenmeli konusunda fikir verebilirsiniz..

Google video mu? Youtube mi? Ne dersiniz.. Ne iyidir.

Tarih: 19 Nisan 2007, 21:59 - İp: 88.***.**6.28
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Hüseyin uploadı boşverip cd ye kaydetsen her üyenin adresine kargo ücreti senden birer tane göndersen daha çok sevaba girersin.Düğün videolarından sıkılınca arada bir bakarız.

Tarih: 19 Nisan 2007, 22:03 - İp: 85.***.**9.156
adem yener
adem yener (üye)
İstanbul / Amatör

ya pazarbey abim ben pazar günü çalışıyodum o yüzden cumartesi gelebildim ben istemezmiydim iki gün boyunca gelip sizlerle tanışmayı

Tarih: 19 Nisan 2007, 22:06 - İp: 85.***.**0.127
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Okyanusa katılıyorum.
Ademyener canın sağolsun senin. [>:D

Tarih: 19 Nisan 2007, 23:41 - İp: 88.***.**7.153
tilki
tilki (Denetçi)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

selam pazarbey sana demediğim kesin aşagılarda bir gurup foto eklenmişya oradaki gözlüklü abiye diyorum..

Tarih: 20 Nisan 2007, 11:18 - İp: 85.***.**1.86
tilki
tilki (Denetçi)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Selam kontras video konusunda isteniyorsa buralarda yayınlanmasıda güzel bir düşünce ama bir anı olarak kalması açısından eğer bir sakıncası külfeti yoksa??
ben cd olarak almayı tercih ederim

Tarih: 20 Nisan 2007, 11:26 - İp: 85.***.**1.86