fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.

Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor

12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.

Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.

m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D

Tarih: 1 Nisan 2007, 16:16 - İp: 81.***.**8.46
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

siz sempatik olunca görüntülerde oyle cıkıyr. sizle tanışmak cok güzeldi. [>:D

Tarih: 20 Nisan 2007, 17:28 - İp: 81.***.**6.105
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

kontrast keşke izzet yıldızhan "iğne attım tarlaya vay vay zalım zalım" parçasını fon müzik yapsaydın..

şaka bir yana keşke Melih Kibar (hababam sınıfı müziği) müziğini fon müzik yapsaydınız.. ellerinize sağlık.. nasıl olsa olsun bizim olsun..

Tarih: 20 Nisan 2007, 17:55 - İp: 85.***.**9.3
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Hüseyin bende bir pazarbey fotoğrafı yükleyeyim.

Pazarbey Metroda.

Tarih: 20 Nisan 2007, 18:11 - İp: 88.***.**4.37
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

aklımda güzel müzkler vardı. Am adiger pc de benim. Her işi bu pc de halledince üşendim biraz diger pc den almaya. ag baglantım da sorun var

Tarih: 20 Nisan 2007, 18:13 - İp: 81.***.**6.105
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Bizim bu istanbullu metro yolcuları da hepten terbiyesiz çıktı. Pazarbey gibi yaşlı bir adama bile yer vermemişler.

Kontrast az ve öz çıkarım genelde. Yüzüm eskimesin. Kayserili olsaydım daha çok çıkabilirdim yinede.

Tarih: 20 Nisan 2007, 18:33 - İp: 85.***.**9.156
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

metromu o kadar dustunmu yahu pazarbey. ben taksi tuttum

Tarih: 20 Nisan 2007, 18:42 - İp: 81.***.**6.105
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Pazarbey amma da yaşlıymış. Ben bu kadar yaşlı olduğunu bilmiyordum, bundan sonra daha oturaklı konuşacağım kendileriyle....

Tarih: 20 Nisan 2007, 18:52 - İp: 85.***.**5.51
logy
logy (Üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Hüseyin çok güzel olmuş elinze sağlık...

( hani dedikoduları silecektin )

#logy' tarafından 20.04.2007 19:03:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Nisan 2007, 19:00 - İp: 85.***.**4.196
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ab bu ne En az 50 yaşında çıkmışım. Halbuki buluşmadaki arkadaşlar pek genç olduğumu söylemişlerdi. En az 10 yaş gençmişim fotoğraftakinden. Burda en az 20 yaş ihtiyarlamışım.
Allora.
okyanus hiç konuşma. İnsan bir gidiyorum der. Darıldım valla. Oturup iki laf edemedik.
Ayrıca sizler dururken bizlere kim yer versin.
Kontes;
Biz as ile fuardan çıktık, aksaraya gittik. Lüküs bir yerde akşam yemeği yedik, ordan sultanahmete gittik.Orda fotoğraf çektik.Sonra eminönüne geçtik.Galata kulesini çektik.
Ordan üsküdara geçtik.Ordan hareme gittik.
Taksimi dayanır buna. Para kolaymı kazanılıyor sanıyon.
Gerçi çektiği video görüntülerini 5 ytl ye satarsan tekdi değil limuzin bile tutarsın.
BUfalo ;
fuara gelmediğin için aslında seni hiç kaale almama lazım ama sevirim seni bilirsin. Valla ben fotoğrafı görünce korktum. En az 20 yaş fazla göstermiş beni. Ayrıca bu italyan şapkayı hemen atıyorum. Allora.
BU arada Beni böyle ihtiyar gösteren k10d yi kınıyorum.

Tarih: 20 Nisan 2007, 19:16 - İp: 88.***.**2.249
hayalsultan
hayalsultan (üye)
İstanbul / Meraklı

Kontrast emeğine sağlık...

Tarih: 20 Nisan 2007, 19:33 - İp: 88.***.**6.97