fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotograf. Com Fotoğraf Fuarında.

Netfotograf.com Photo&Digital07 Fuarında buluşuyor

12-15 Nisan tarihleri arasında, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksinde düzenlenecek olan, Fotoğraf ve Digital Görüntüleme Teknolojileri Fuarına tüm fotoğraf severleri bekliyoruz.

Mütevazi "Netfotograf.com Buluşma Noktası"nda görev alabilecek dostlara ihtiyaç vardır.

m 2 'ye en yoğun "fotoğraf-sever" düşeceği kesin olan standımızda buluşmak dileğiyle. [>:D

Tarih: 1 Nisan 2007, 16:16 - İp: 81.***.**8.46
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 18 Nisan 2007, 23:16 - İp: 88.***.**4.98
excalibur
excalibur (üye)
Afyonkarahisar / Amatör

biliyorum gözler afyon ekibini aradı fuarda ) lakin hiç birimiz gelemedik ama buradan takıp ettıkce o havayı bızde teneffus ettık ..en basarılı stand oldugu ıcın gururlandık.
emegı gecen ve ıstırak eden tum dostları selamladık
herkesi ayakta alkışlıyoruz

Tarih: 18 Nisan 2007, 23:18 - İp: 85.***.**9.131
ali suat
ali suat (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar, uzun zamandır forumlara girmemiştim, gecenin 01,00inde girdim uykumda vardı ama gülmekten uyku falan kalmadı yaw. Muhabbet bayaa koyu burada... Pazarbey, amcaa'nın küpesini sende çekememişsin. Bide ömerk burada yayınladığı fotoğrafı galeri bölümünde yayınlarsa iyi olur bence.. Bu tür buluşmalara gitmemiş ve alışkın olmayan arkadaşlar için ilham kaynagı olabilir.
F.Dikeri de kutluyorum, fedakarlıklarla fuarda stand açıp fotoğraf dostlarının buluşup tanışmasına aracılık ettiği için.. Yoksa ne pazarbeyi,ne konstrastı,amcaayı vs. vs. sahıslarla tanışma ve sohbet etme imkanımız olamazdı herhalde..
Pazarbeyede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. bayan pazarbeymi morarttı yoksa ömer mi morarttı bilemem ama fena morartmışlar

Tarih: 19 Nisan 2007, 01:14 - İp: 88.***.**4.204
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Çektimya Ailsuat. Sen kendi fotonu gördünmü.As ile olanı. Göz ise pazarhanımın işi değil.Merdivenden düştüm.

Tarih: 19 Nisan 2007, 13:08 - İp: 88.***.**4.98
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 19 Nisan 2007, 13:09 - İp: 88.***.**4.98
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Pazarbey geçmiş olsun hocam.Aman merdivenlere dikkat et.

Arkadaşlar fuar oldukça güzeldi.Burada sürekli yazıştığımız arkadaşlar ile tanışmak çok keyifli idi.Vakit ayırıp gelen dostlara teşekkür ederim.

Fuar dönüşü İzmirde iki gün kalmamdan dolayı orada çektiğim fotoğraflardan bazılarını fuara gelemeyen arkadaşlarımızın görmesi için şimdi yüklüyorum.
Fotoğraflar küçültmeden dolayı bir parça bozuldular ama olsun.

Tarih: 19 Nisan 2007, 15:19 - İp: 88.***.**0.216
tilki
tilki (Denetçi)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Gözlüklü abi iyi markajlamış beni walla az kenara çevirseydin başını bende çıkacakmışım ama sağlık olsun diğerlerinde varım biliyorum
bu arada gözlüklü abi bir kare fotonuz mevcut bende
bir mail verirseniz yuvarlıyabilirim size

Tarih: 19 Nisan 2007, 17:32 - İp: 85.***.**1.86
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tilki kime diyon bakem.

Tarih: 19 Nisan 2007, 20:46 - İp: 88.***.**7.153
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadaşlar internetimdeki problem nedeniyle henuz vişdeoyu yukleyemedim. EN kısa zamanda yuklicem. Bekleyin beni..

Tarih: 19 Nisan 2007, 21:10 - İp: 88.***.**6.28
35mm
35mm (üye)
İstanbul / Amatör

pazarbey abi sende mi çektin beni bi ara kendimi manken gibi hissettim zaten orda sağolsun f.fayzin amca model yaptı uzun bi süre beni orda... keyifli bi fuardı ,tanışmak çok güzeldi herkesle...

Tarih: 19 Nisan 2007, 21:17 - İp: 85.***.**4.234