Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
Şimdi bana da 3-5 hayvan fotoğrafı yükleteceksiniz ha.
Bu saat te de hayvanat bahçesine gidilmez ki,şu fan club arkadaşlarıma sorayım ellerinde benzer fotoğraf varsa göndersinler.Eee 350D nin altında kalmak olmaz.
bu ne bicim is?.. mesajimi yazip bitirene kadar bir sayfa daha ilerlenmis olunuyor..
...
kivanc 125mm'de balik gozu falan olmaz, olsa olsa sahin gozu olur o..
18mm'de de balik gozu olmaz.. cunku sen 350d'ye taktiginda 18mm'yi, 28mm'ye denk gelir.. senin s9500'in 28mm'de balik gozu gibi mi oluyor?..
......
Adnan abi sen de yukle altta kalmayalım ya saka maka ama ben cok begendim 300mm kalite kaybı sıfıra yakın, valla superrr.
arkadaslar giderken benide cagırmayı unutmayın!!! kara hava artık bi seyler yaparız
bunu da fz30 la çekmişler.wwwsmugmug.com
ilker selam
Benım adım tahmın edebılecegın gıbı Murat, bu topıgı 3-4 aydır her saat bası takıp edıyorum(sabah8 aksam 24:00) desem yalan soylememıs olurum, Oncelerı 350 d dusunuyordum ama AS nın R1 ıle ılgılı actıgı topıcten sonra beynım tamamen R1 re kılıtlenmıs durumda
burda okudugum her seyı fotografla ılgılenen cevremdekı ınsanlara aktarıyorum,(sırketten bır arkadasda d70s 18-200 sıgma lensı vardı R1 ıle bu sıtede cekılmıs fotografları ona gosterdıkce cektıgı resımlerı begenmez oldu sonunda makınesını enıstesıne satıp R1 alma noktasına getırdım onu ama henuz ıkımızde beklemedeyız)
aklıma gelen anlayamadıgım seylerıde sızlere soruyorum hepınız sagolun sordugum sorulara anında cevaplıyorsunuz,Ben As nın anlattıklarında ve buraya koydugu ı resımlerden sonra a R1 almaya karar vermıstım ama bu A100 olayı bozdu onu beklıyorum halen,
Ama suda gorunen bır gercek kı R1 ıle cekılen resımlerı gordukten sonra dıger fotograf makınelerı ıle cekılen resımlerı begenmez oldum , yanı R1 cıtayı bayagı yukselttı benım ıcın.
mesela senın yukledıgın son 3 resım gercekten guzel ama ne bıleyım belkı bana oyle gelıyordur R1 dekı canlılık yok gıbıme gelıyor, yanılıyorda olabılırım tabı.
Evet R1 ıle belkı bellı bır aralıkta sıkısmıs olacagız ama sızlerınde dedıgı gıbı R1 ın mercegı tek basına R1 ın fıyatı kadar edıyor, bende olaya boyle bakıyorum hepınıze saygılar sevgıler
dusgezgını selam , yanılmıyorsam Trabzon lusunuz bende Trabzon luyum ama 10 yıldır malesef Istanbul da yasıyorum
gantry sen hala fz30 u begenmiyo musun? bi de bu fotograf birebirden crop mu? valla cok guzel cekmissin eline saglık
buda aynı siteden
bulent ama dedigim gibi o lensin fiyati pahali.. ama iste olaya diger yonden bakmak gerekiyor.. r1 iyi ama lens yetersiz kalacaktir.. lensin fiyati bir r1 fiyatina ama lens yerine bir tane daha r1 alarak olayi cozemeyiz degil mi?..
Evet Murat ben Trabzondayım. Eğer iş başvurum kabul görürse 1 aya İstanbula yerleşeceğim. Hem orda çekecek çok manzara ve sokak lambası altında hatun var Trabzon da radyo dinlediysen beni tanıyor olabilirsin..
Serkant biraz küçük ama güzel görünüyor.
Kıvanç a fotoğraflarını böyle küçük yükle noise ler görünmesin dedik,söz dinlemedi. Şimdi test edecek makina arıyor. En baştan fotoğrafları böyle küçük yüklese idi İlker ona laf edemezdi.Seanslara da gerek kalmazdı.
Bu arada makinaları değişme işi ne oldu o konu kapandımı.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0111727 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1209319 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291225 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1315714 Şub. 2021, 16:41
mete007 -