merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

HeDeR ettik fotoyu galiba

Tarih: 20 Ağustos 2007, 21:54 - İp: 88.***.**3.134
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

acemiaslan eline sağlık fotograflar çok güzel..
hakan 190xprob modeli iptal edip yerine 055prop siparişi verdim.senin 500mm reflex lenste yaşadığın sorunu söylemen iyi oldu.190 tercih etmemin nedeni 600gr daha hafif olması ve kullanımının da daha kolay olmasından kaynaklanıyordu.ayrıca ödüllü bir tripod..neyse aslında benim gönlümde yatan aslan gitzonun bir modeli ama daha erken..

Tarih: 20 Ağustos 2007, 21:54 - İp: 88.***.**7.184
acemiaslan
acemiaslan (üye)
İstanbul / Meraklı

warwick ilgi ve önerin için teşekkürler.
mekanın sahibi olmadığım için arka planı değiştirme şansım hiç yoktu.sanırım öğle saatleriydi. elimden geldiğince ışığı kontrol altına almaya çalıştım.
aslında bir şeyi itiraf etmeliyim teoride bir çok şeyi biliyorum am iş uygulamaya gelince kendimi fotoğraf çekmeye öyle kaptırıyorum ki çoğu zaman en doğru ayarı yapmayı bile unutuyorum.

Tarih: 20 Ağustos 2007, 21:59 - İp: 88.***.**1.197
acemiaslan
acemiaslan (üye)
İstanbul / Meraklı

hakan bence çok güzel olmuş.
lord of the ring havası var.birazdan saruman camdan bakacakmış gibi.

merhaz fotoları beğenmene sevindim.

Tarih: 20 Ağustos 2007, 22:06 - İp: 88.***.**1.197
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

ne şahane filmdi değil mi yüzüklerin efendisi, 4-5-6-7-8-9-10. bölümeri de olsa , 4 er kez de onalrı izlesem

Tarih: 20 Ağustos 2007, 22:07 - İp: 88.***.**3.134
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Acemiaslan cok haklisin bazen bende ayni seyi yapiyorum oyuzden burda hatirlartma yaptim zaten, sadece sana soyleme amacli degil yani. insan kendi resimlerine sonrada objektifde pek bakamiyor.Heleki cekerken bazen unutuyorsun gidiyor iste.Olsun guzel fotograflar cekmeye devam.(Valla keep up the good work dicektim ama turkce olsun dedim tam bi karsilik bulamadim

Merhaz iyi yapmissin yani beklentin o yondeyse 055e gecis yapman iyi olur hayal kirikligi yasamazsin. Ancak sunu soyliyim 500 reflexle gunduz tripodda hic bir sorun olmuyor ki elde bile cekiliyor. Ben sadece 500mmyi takip bide 20 saniye pozlama yaparsan sorun olur die soyledim. Onun disinda kaya gibi saglam. Ama su da var egerki istedigin beklentin gitzo ise 055 alman daha dogru olur. Acikcasi ben kendi kullanimima gore gitzonun bana getirecegi hicbi arti olmicagini dusunuyorum. Heleki macro cekimlerde 190xprobnin artisi daha ufak kolay kurulan bi sistem olmasi faydali.ama agir kullancam diosan 055 seni heralde daha cok tatmin eder. Simdi gitzo gerekli degil dicem ilker biyerlerden cikip bana kizacak..olurmu oyle sey dicek..neyse artik. Buarada ilkerle bi ingiltere gorusmesi yapcaz ama bakalim ne zman nasil.bu arada baya bi yogunum..

Tarih: 20 Ağustos 2007, 22:11 - İp: 137.***.**8.43
acemiaslan
acemiaslan (üye)
İstanbul / Meraklı

orjinal dvd sine verdiğim paraya hiç acımamıştım.
defalarca seyrettim.

Tarih: 20 Ağustos 2007, 22:15 - İp: 88.***.**1.197
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

büyük hakan
benim cizreye yeni yerleşen bir arkadaşım var.filimli orta format makina kullanıyor.bunun yanında bir tanede canon filmili makinası da var..dijital makinaları sevmezdi.niye sevmiyorsun? dediğimde,bana takılır.yav siz dijitalciler bir fotografa istediğiniz şekli veriyorsunuz derdi.o yüzdende sevmezdi,bir ara ver şu oyuncağı dedi(benim makina için)bende verdim ve bir kaç çekim yaptıktan sonra vaybee dedi.ara güler hocayı dinlersen daha çok vaybe çekersin.şimdi bir dijital almayı düşünüyor
hakan senin bu fotografında maşallahı var.fotografı görünce bizim arkadaş geldi aklıma
bence bu şekli diğerlerinden daha hoş olmuş.bunu daha çok beğendim

Tarih: 20 Ağustos 2007, 22:16 - İp: 88.***.**7.184
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Ben bu yüzüklerin efendisini uzun süre izlememiştim, izleyenlerle de dalga geçiyordum, bir hafta sonu can sıkıntısından dolaşırken (lapa lapa kar yağıyordu ) bir dvd ciye girdim, üç beş film baktım, sonra nedense yüzüklerin efendisinin her çünü de aldım. hiç abartmıyorum, üçünü peşpeşe yani toplam 10 saat izledim

Süheyl sağol. Valla dijital bence de güzel bir şey, film inadı olan insanlar dijital bir makineyle 3-4 foto çekseler sonra da bunları bastırsalar kafayı yerler hemen bir dslr alırlar bence

hakan , ilker den uzak dur , kendini çok pahalı bir tipod almış bulursun

Tarih: 20 Ağustos 2007, 22:23 - İp: 88.***.**3.134
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

bende çekirgelerin efendisi serisine devam edeyim

#merhaz' tarafından 20.08.2007 22:46:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Ağustos 2007, 22:44 - İp: 88.***.**7.184