merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Tarih: 20 Ağustos 2007, 23:01 - İp: 88.***.**7.184
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Tarih: 20 Ağustos 2007, 23:09 - İp: 88.***.**7.184
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Tarih: 20 Ağustos 2007, 23:14 - İp: 88.***.**7.184
pollyteks
pollyteks (Objektif)
Kahramanmaraş / Meraklı

Tarih: 20 Ağustos 2007, 23:32 - İp: 88.***.**4.187
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Suheyl fotograflar cok guzel. National geographic gibi vala. Ben burda cekirge bulsam cekcemde yok be abi.

Polyteks ilk iki fotoyu cok begendim..

Tarih: 21 Ağustos 2007, 00:26 - İp: 137.***.**8.43
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Buyuk Hakan, bu fotoya nasil heder ettim dersin bence super. Cok iyi bi HDR calismasi olmus tahminim.

Tarih: 21 Ağustos 2007, 00:27 - İp: 137.***.**8.43
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Süheyl valla süper Gerçekten çekirgelerin efendisi olmuş bunlar

Süheyl, fotoğraflar çok güzel gerçekten de , ben olsam iso 400 kullanmam. Gerçi mesela ilk fotonun exife baktım , f11 ile çekmişsin enstantane de 1/40 a kadar inmiş, yani mecburen yükseltmişsin.

Süheyl, gel sana ring flaş alalım ,ciddiyim, güzel makro çekiyorsun, makro için ring flaş çok iyi bir şey gerçekten.

Hakan teşekkrler hdr denedim evet ...

Tarih: 21 Ağustos 2007, 07:07 - İp: 88.***.**3.134
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

pollyteks son iki fotograf güzel olmuş eline sağlık..
büyük ve küçük hakanlar çok tşk ederim....
bu çekirgeleri çektiğimiz yer,arkadaşlarla birlikte pikniğe gittiğimiz bir yer.çalı çırpıların arasına girip çekiyorum.çekimlerin hepsi elde çekimler.güneşten yeterince faydalanamadığım için genelde flaşlı çekim yapıyorum. makina flaşı ile..yakın çekimlerde lensten dolayı flaştanda o kadar sağlıklı faydalandığım söylenemez.sony nin makro flaşlarını ben daha türkiyede görmediğim için soramadım.benimde kafamdan geçmiyor değil.sadece sony nin resmi sitesinde gördüm...

Tarih: 21 Ağustos 2007, 10:43 - İp: 88.***.**9.132
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Biraz wireless flash calismalari yaptik dun gece. Komik fotolarda var, umarim begenirsiniz..

Tarih: 21 Ağustos 2007, 10:50 - İp: 137.***.**8.43
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

hakan flaş dahlimi yoksa harici flaşmı?

Tarih: 21 Ağustos 2007, 11:03 - İp: 88.***.**9.132