netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

enis,selahattin abi,avşar bey,ahmet abi,peşmerge elleriniz dert görmesin mest ettiniz yine beni

hepsi birbirinden güzel fotoğraflar ama bence recep abinin örümcek makrosu 1 adım önde

Tarih: 15 Nisan 2008, 19:55 - İp: 88.***.**7.188
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Fatih kardeşim geçmiş olsun. Ben gayet iyiyim. Biraz traş olmaya üşenmekten biraz da yorgunluktan iyi fotoğraf verememişim.

Sevgili Enis, link için teşekkürler. Asıl gözü bantlı çekirgeyi Ahmed çekmiş. Gözlerdeki çizgileri görmüyor musun?
Sarı gelin'i ben Pazarbey'in kıllı oğlana vermem (üst bannda çıkarak meşhur olsa bile). Amcası olarak sen ve dayıları Recep ve Serkan ne der bilmem.

Kaptan teşekkürler. Senin Edirne gece manzaraların da çok hoş.

Avşar Truva karelerinden benim favorilerim. 1,4,6 Eline sağlık.

Komutanım güzel makrolar.

Bugün Emirgan korusuna uğradım. Lalerin ömrü dolmuş. Ben de Sarı Köşk ile Erguvanları çektim.

Sigma 10-20, 13mm, f/11, 1/60 sn.,iso 100, Tripodla.

#camoka' tarafından 15.04.2008 20:15:21 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Nisan 2008, 20:02 - İp: 85.***.**9.166
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

camako sarı gelin çok güzelmiş gerçekten. Asıl ben vermem benimkini sarı geline. YEr valla benmikini.

Tarih: 15 Nisan 2008, 20:27 - İp: 78.***.**3.40
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Birazda Edirne nin arka sokaklarını dolastım ve bu boş pazar yerine rastladım.

Tarih: 15 Nisan 2008, 21:27 - İp: 88.***.**3.15
darkrain
darkrain (üye)
İstanbul / Amatör

slm arkadslar.aranıza yeni katıldım bugun k10 d mi aldım aylardır arştırıyodum.makinayı almamda forum dakiarkasların etkisi cok büyüktü.iyi bir tercih yaptığımı düsünüyorum.yardımlarınızı bekliyorum

Tarih: 15 Nisan 2008, 21:49 - İp: 85.***.**3.193
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Darkrain makinen hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Aramıza hoş geldin. Yardım konusunda bu forumdan daha iyi bir yer olduğunu sanmıyorum.

Tarih: 15 Nisan 2008, 22:20 - İp: 85.***.**9.166
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Fatih abi, çok geçmiş olsun.

Beğenileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Ahmed hocam 400 iso 100 iso gibi sonuç vermiş.

darkrain makinen hayırlı olsun...

ironsailor, S/B ilk kareyi çok beğendim abi, eline sağlık.

Selahattin abi sarı gelini ben de vermem. Ayrıca Emirgan'a geçmeden siz de daha ne makrolar var, onları bekliyoruz...

Tarih: 15 Nisan 2008, 22:28 - İp: 85.***.**6.175
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Selahattin abi teşekkür ederim senin de iyi olmana sevindim. Emirgan fotoğrafın tablo gibi. Maşallah hiç boş durmuyorsun bizleri utandırıyorsun.

Pesmerge hemen hemen bütün fotoğraflarında, kompozisyondaki yaratıcılığın muhteşem. Kıskanıyorum desem yeridir.

Erol bey pazar yerinden çok güzel simetri ve perspektif kareleri çıkarmışsınız. Çok hoş duruyor SB de yerinde olmuş.

Darkrain hoşgeldin güle güle kullan makineni.

Avşar, Truva fotoğrafların harika. Çiçekler arasında kaybolan mavi oturma bankı ve truva atı favorim.

Recep'ciğim teşekkürler. Bahar dalları her zamanki gibi nefis.

Kadir yolda yarın elinde olur.

10-20'ye alışma turları Ankara Kızılay

By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2008-04-15

Bizim apartmanın arka bahçesini lalelerle doldurmuşlar haberim yokmuş 18-250'ye devam

Tarih: 15 Nisan 2008, 22:43 - İp: 88.***.**1.77
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Fatih abi ayaklanmanıza sevindim, lale makrosu nefis olmuş, beğeniniz için teşekkür ederim.

Tarih: 15 Nisan 2008, 22:50 - İp: 85.***.**6.175
ekber_
ekber_ (üye)
İstanbul / Amatör

darkrain hoş geldin...
Makinan hayırlı olsun, güzel günlerde kullan ve güzel fotoğraflarını gönder...

Arkadaşlar çok güzel fotoğraflar gelmiş özellikle makro çalışmalar ve makro çalışmadaki ekip ruhu çok nefis....

İron gönderdiğin iki fotoğrafta harika olmuş...

Elinize sağlık....

Tarih: 15 Nisan 2008, 22:54 - İp: 85.***.**2.60