Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
teşekkürler,
Buda sandıktan çıktı...
18-55mm ile
Arkadaşlar çok teşekkür ederim beğenileriniz için
Dün gece bir fotoğraf dergisi karıştırıyordum saat 1 gibi,bir baktım bir yarışma galibi ismi çok tanıdık.Serkann O kadar mutlu oldum ve duygulandım ki.Ya ben burada yaşadığımız kardeşliği çok ama çok seviyorum ve bu ortamda birlikte olduğumuz herhangi birinin herhangi bir problemi,üzüntüsü ya da mutluluğu kendi ailemden biri kadar mutlu ediyor beni.
İyi ki varsınız arkadaşlar
Bu da pegasus hava yollarının deli pilotları Adamlar kapı baca açık uçuyorlar.Uçağa binerken pilot camlarından salladırılmış fenerbahçe bayrakları vardı İçeri girdik hostesler fenerbahçe formalı Sonra uçuşa geçtik kaptan rutin bilgileri anons etti ve sonunda SARIII diye bağardı mikrofondan,bizler LACİVERTTTTT,EN BÜYÜK,FENERRRR....
Fenerbahçeli olmamama rağmen çok etkileyici idi.Sonuçta milli bir mesele idi
İşte o deliler
avs sandıkta güzelmiş =)
amati cümlemize, ilerde uluslar arası yarışmalardada hep beraber yer bulalım.Foto hobimin bu kadar zevk vereceğini düşünmezdim.
desene usta bu pilotlar görürsekki final dönüşü :d uçağı bile boyarlar :D
Serkan tebrikler. Kardeşim şu birinci gelen fotoğrafını buraya koy da biz de görelim.
Ahmed benim aldığım istihbarata göre Fener tur atlarsa sen de bundan sonra fenerli olurum demişsin. Neyse ki Çakar Hoca kadar iddialı konuşmamışsın.
serkan tebrikler.şimdi akşam o dergiyi aramak şart oldu.
evde hava atarım artık,bak bu ünlü fotocu benim arkadaşım diye.
amati hocam şu fener fotolarından bol bol ekleyin lütfen.
bende cimbomluyum ama olsun ,dediğiniz gibi artık milli mesele.
Avşar, Belli oldu ki çöp serisi bitince ben bayrağı sana devredeceğim. still life konusunda çok başarılı fotoğraflar çıkartıyorsun. Şöyle sandığı bir karıştırsan sırf 20-30 konu oradan çıkar.Zaten mülakaattan da tam not aldın. Haftaya Cumartesi günü devir teslim'e hazır ol.
#camoka' tarafından 07.03.2008 19:08:12 tarihinde düzenlendi.
Avşar gizli hazineleri sandıkta saklıyorsun anlaşılan
FB aşkı o kadar büyüktürki, FB li olmayanları bile etkisi altına alır
Sevgili Serkan' ı canı gönülden tebrik ederim bende.
Serkan' dan izinsiz bu başarıyı tekrar yüklemek istiyorum.
#kobak1' tarafından 07.03.2008 19:45:04 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar merhaba,
seyyah oldum gezerim alemi modunda olduğumdan bulunduğum yerlerde cafede otelde internet berbat. Tam yazıyorum gönder diyorum server bulunamadı vs vs. Umarım bu sefer gider. Ayrıca sitede fotoğrafların açılması uzun sürüyor ya da açılmıyor hele sitenin son fotoğraf gösterme modu işi daha çok berbat etti galiba neyse.
Öncelikle hemen Serkan'ı canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Sinan komutan seni de "FB aşkı o kadar büyüktürki, FB li olmayanları bile etkisi altına alır" en güzel doğru lafı ettiğin için kutluyorum son zamanlarda böyle güzel ve doğru bir laf duymuyordum
Sevgili Ahmed'in fotoğraflarını göremiyorum açılmıyor ama eminim ki yine döktürmüştür.
Sedat'cığım blog işini güzel düşünmüşsün ama bizi yalnız bırakma genede.
Kobak galiba araba aldın yarım yamalak açılan sayfadan öyle anlıyorum güle güle kazasız belasız kullan.
Düzenlemeye devam mesaj gitmiş.
Selahattin abi çöp serine hayranım çok gözül kompozisyonlar yapıyorsun buzum zamanımızda resimli fotoroman vardı her hafta merakla beklerdik senin seri de öyle.
#foxfo' tarafından 07.03.2008 23:03:25 tarihinde düzenlendi.
Konya'dan
By foxfo at 2008-03-04
#foxfo' tarafından 07.03.2008 23:11:52 tarihinde düzenlendi.
Pentax 16-50 SDM çekimleridir.
By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2008-03-04
Selahattin abi ben tezatlıklarla ilgili fotoyu öylesine yüklemiştim
#foxfo' tarafından 07.03.2008 23:16:03 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
08030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
021324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk