Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
makro çekim tesislerim.
koltuğun iki kenarına lambaları tutturdum,koltuğun üstüne siyah kumaşı attım
ama benden çok kızım kullanıyor tesisleri,benim kompakt makineyi kaptı,akşamları oyuncaklarının fotolarını çekiyor.
Tesis yetersizliğine rağmen geleceğin bayan fotoğrafçısı yetişiyor.
evet selahattin abi tesis yetersiz ama böyle az imkan ile daha zevkli oluyor,herşeyin hazırı olunca yaratıclık köreliyor
evde makro objesi bulamdım ,süs tabaklarına başladım bende
detaylara devam...
Buda başka bir hali
merhaba hepinize tekrar
fotograflarima yorumlariniz ve desteginiz icin cok tesekkurler
2 gun once salernoya gelisimden itibaren begendigim fotograflarimi ufak yorumlarimla paylasmak icin bir blog actim. kisisel bir site yapmaya kararliydim ama tembellikten dolayi erteledim.
adresimi paylasayim:
http://sedatyurdakan.blogspot.com/
simdilik turkce ve (salerno'daki arkadaslar icin) ingilizce yaziyorum (yalan yanlis da olsa).. italyanca ogrenmeye baslayinca italyanca da ekleyecegim :D
forumumuzdaki fotograflari takip etmek inanin cok keyifli ve ogretici
ben de kontrast konusunda bir seyler yapmaya calisacagim selahattin abi baslamanizi bekliyorum..
sedat blog sayfan güzel olmuş.ziyaretçi not defteri koyarsan sana en azından oradan bir merhaba diyebiliriz.
kadir abi her yazinin altinda yorum kismi var. oraya diledigin gibi yorum yazabilirsin..
ayriyetten zeiyaretci defteri ekleniyor mu diye baktim ama malesef yok
sedat senden heveslendim bende blog sayfası yapacağım.
teşekkürler herkese dergiyi bulupta henüz alamadım ,arkadaşlar söyledi.
blog işi eğlenceli bende my.opera'da galeri ve blog var.
camoka abi çöp serisi güzeldi ama ben imam çöp ve nasıl bilirdiniz cemaat çöp istiyorum :=),
kad-ir abi ne güzel şey evden biriyle hobi paylaşmak :=),ilerde iyi ek ekipman masrafı çıkacaktır,
avs usta valla ev kesmiş daha yükseklerden denemek lazım,sizin oralarda güzel sahiller var gene gezmek lazım.
amati :D usta gene boş durmamışız :=)
toptan
Onix 49 ve 50'yi bekle. Sürpriz bozulmasın diye şimdilik bu kadar.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
09430 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
021924 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk