Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
smlzl satayım sana lensi istersen
kad-ir abi bu f2.8 macro seni bayabir açtı,az ışık yatırımı ile çok daha güzel şeyler çıkacaktır.
Bu arada abant fotolarımdan 1 tanesi Photoworld dergisi Mart-Nisan sayısında Sıpa 1.ci şeçilmiş,www.photoworld.com.tr sitesindede Sazlar isimli fotoğraf flash slaytında yer almakta. :=) valla supriz oldu.
[>:D :D
ironsailor, su son 2 haftada 1000 kadar fotograf cektim 12-24le. Cogu pek fotografik degeri olmayan hatira fotografi olsa da CA hic dikkatimi cekmedi. Bir de genis aci genellikle kisik diyaframda kullanildigi icin review sitelerinin acik diyaframdaki test sonuclari pek onemli degil bence.
Sevgili Ahmed, zeiss hayirli olsun. FA*85den vazgectin anlasilan Komutan ve Erhan Bey de lensin hakkini vermisler
Sedat, orada da bizi yanliz birakmiyorsun. Neredeyse hepimiz bir bahane bulduk pek fotografla ugrasamiyoruz ama sen devam
Sevgili Endorf, sigma 17-70 ben 6 ay kadar kullandim. Ahmed'den almistim. Zaten o vesileyle tanismistik Herkesin dedigi gibi fiyatina gore iyi bir lens. Benim acimdan sorunu hem alan derinligi hem de dusuk isik yetenegi acisindan 4.5 diyaframdi.
Bence acelen yoksa Tamron 17-50 ve Pentax 17-70'i bekle (Gerci bu da f4). Bu arada, ben de Tamron 28-75 aldim. Sigmayla ayni fiyat yaklasik olarak. Pek kullanamadim daha ama Pentax 12-24 ile iyi bir ikili olurlar saniyorum.
Bir de genis aci alma planin varsa sen de benzer bir ikiliyi de dusunebilirsin.
Sevgili Camoka, sadece 41 kere masallah denebilir Hem sabir hem de yaraticilik gerektiren birsey yaptiginiz. 50 dolduktan sonra yeni konu olacak mi? Gerci bahar da geliyor.
Tesekkur ederim avs.
Sevgili Kadir makrolar .
Photoworld icin tebrikler onixon
Camoka'nın Çöpleri 42
'- Bu yangın bize sıçramaz inşallah'
Serkan tebrikler.
Sevgili Bozbey, tabii ki çekmeye devam edeceğiz. Çöp serisinin fotoğrafları aşağı yukarı tamamlandı. Şimdi 'Kontrast' konusunu inceliyorum. Topluca bir çalışma yapalım fikri genelde pek rağbet görmemiş olsa da fotoğrafları görünce katılımın artacağını umuyorum. Yakında kontrast fotoğrafları yüklemeye başlarım. Selamlar.
Merhaba,
Serkan tebrikler , sana süpriz olmuş ama bize olmadı hakediyorsun
Selahattin abi dizi bitince 1-2 bölümde kamera arkası görüntülerini yayınlasana kimbilir bu karelerin arkasında neler dönüyor...
Kadir makrolar konuşuyor
Ahmet, Kızıl Yapraklar ve arkasındaki bokeh harika olmuş , emeğine sağlık
3-4 gün önce sert ışıkta çektiğim bir kare , ışık kuvvetli olduğundan biraz PS müdahalesi yaptım, beğeninize sunulur...
serkan,bozbey,avs teşekkürler.
serkan tebrik ederim,daha iyi yerlerde de göreceğiz seni.
peşmerge hangi lensi kullanıyorsunuz.arka plandaki alanlar çok güzel görünüyor.
Paylaşılan fotoğrafları oooooffffff ooooofffff diye iç çekerek izliyorum. Maaşallah diyorum hiç birinize nazar değmesin istemiyorum. Bende kendime araç arıyordum Allah nasip etti ve aldık aracımızı çok şükür. Herşeyi paylaştığımız gibi bunuda paylaşmak istedim. Dandik oldu idare edin lütfen.
Kobak1 hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullan inşallah.
Kobak hayırlı uğurlu olsun, Allah güle güle binmek nasip etsin inşallah...
bizleri artık bir fotoğraf gezsin götürürsün
Selahattin abicim ve sevgili Komutanım teşekkür ederim.
Ailemiz çok geniş komutanım bize vw volt crafter bile dar gelir gibime geliyor
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2189621 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
062230 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04