Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
kullanıcıların yorumlarına göre söylüyorum,daha fazla bozulma ve daha çok ışığa ihtiyaç durumu ortaya çıkıyormuş.
zaten Af çalışmıyorsa bence işe yaramaz.
evt abi haklısın AF çalışmıyorsa zaten gereksiz bişey oluyor..tamam abi sağolasın..
Camoka'nın Çöpleri 41
'İtfaiye Geç Kaldı' Kadir Bey gerekli önlemleri alır umarım.
VL 125 mm,f/5,6,0,5 sn,ISO 100, tripod üzerinde
#camoka' tarafından 04.03.2008 14:26:37 tarihinde düzenlendi.
endorf recep abide vardı sigma 17-70 kendisi bilgi vericektir.
ama bildiğim kadarıyla 18-55 den daha iyi bi lens,makrosuda vardı.
Merhaba,
Bozbey - harika gezi fotoları geliyor senden , Rainbow köprüsü ve arkasındaki şehir silüeti çok güzel emeğine sağlık
Selahattin Abi - Kurguyu ofiste malzemelerden oluşturdum, o delikli metal parça , numune gelen bir metal asma tavan parçası idi. Valla ben sadece espri amaçlı ve ara soğumasın diye o kareyi koymuştum , beğendiğinize sevindim ama çöplerin efendisi sensin Selahattin abi , çok yoğun bir dönemde olduğumuzdan fotoğrafa istediğim kadar zaman
ayıramıyorum dolayısıyla dizinin devamı için söz veremiyorum. Ama formunda sıkı takipçisiyimve son fotoğrafında sıcaklığı hissettim valla
Serkan - Manzaralar harika , Selahattin abi gibi küçük bir dizi de sen çekmişsin oralarda
Komutan - Arıkuşu foton önünde saygı ile eğiliyorum
Sedat - Gelen fotolardan malzeme yönünden pek sıkıntın olmayacağını görüyoruz , Yat limanı fotonda renklere bayıldım, Tersane fotonda ise sana katılıyorum benimde favorim
Endorf - Bende 18-55 den sonra 17-70mm ye geçmiştim ve çok memnunum özelllikle 1:2 makrosuda bonus. Muhtemelen biliyorsundur ama aşağıdaki linktede detaylı incelemesi var.
Link
Dün ofise gelen lalelerden 1 tanesi, beğeninize sunarım... (sigma 17-70mm ile)
#avs' tarafından 04.03.2008 09:59:30 tarihinde düzenlendi.
Pesmerge birgün gerçeğine sahip olursun inşallah ve onu fotograflarsın... çok güzel olmuş...
Çıra gibi yanıyorum "of of" Çöplerin Efendisi
teşekkürler avşar, kırmızı zor bir renk, gayet başarılı olmuş...
ferrari fazla kırmızı :D olmuş :=)
avs abi :D senin çiçekte kırmızı :=)
camoka abi :D bir Nasıl Bilirdiniz,birde teneşir taşı konuları kaldı bu çöplerde :D
çok güzel fotolar nerden nereye geldik valla,insan iyisini çektikçe hep ileriyi istiyor.
eskiden günler uzun olsun derdim,hava açık
şimdi parçalı bulutlu hava ,çekim yönünde bulutlar,düşük nem ve rüzgar ,mavi saatlerde sert rüzgar.
[>:D
Avşar,komutan,onix teşekkürlerr. Geri sayım başladı.
Sevgili Endorf, ben makinemi kit lens yerine 17-70 sigma ile almıştım. Bu işlerden hiç anlamadığım dönemde bu kadar isabetli alım yapmamı sağlayan Amati'ye tekrar teşekkür ederim. Ödediğin parayı son kuruşuna kadar helel edeceğin bir lens. Fiyat/performans diye bakarsan çok iyi.
Öncelikle aralık (17-70) birçok çekiminde lens değişiklik gerektirmeyecek kadar esnek. Her türlü manzara ve portre çekebilirsin. Ayrıca Makro özelliği de yabana atılmayacak kadar iyi. Bütün bu özellikleri bir arada ve iyi kalitede sunan başka bir lens var mı bilmiyorum. Fiyatı da oldukça iyi seviyelere gelmiş BH'da 389 Dolar.
Bu grupta sayılacak çok daha kaliteli lensler olabilir Örmeğin Pentax 16-50 ve 50-135 ama fiyatları 2 mislinden daha fazla. Ben tavsiye ederim.
selahhattin abi tulumbacıları gönderiyorum
avs ve peşmerge "kırmızı" temasına yakışacak 2 güzel foto
benimde gitarımın tellerine gül yaprağı düşmüş
#kad-ir' tarafından 04.03.2008 11:29:03 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2189621 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
062230 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk