Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
eyvah herkes macroya meyillendi
iyi iyi geniş açıda boş meydanda koştiriyim ben
fhakguder abi geniş kadraj macrolar estetik gözükmekte,elişi kağıdı ile değişik fonlar nasıl giderdi merak ettim,arı dinamizm katmış
foxfo abi son çiçekle arı güzel kompozisyon oluşturmuş,
amati sezonu açtın ancak seni çegirgenin :D bu yazki torunları keser
pesmerge ilk fotodaki alan derinliği güzel kullanılmış
erex abi değerli yorumların ve beğenilerin için çok teşekkürler
Merhaba,
En sonunda uzun zamandır hayalini kurduğum fotoğraf makinesine bugün kavuştum. Gönlümde hep Pentax almak vardı ama nasip Samsung GX-10' muş.
Bu makinayı tercih etmemde görüşleriyle yardımcı olan Selahattin Abi'ye, Komutan ve onixon nickli arkadaşlara teşekkür ederim.
İnşaallah bundan sonra ben de çektiğim fotoğraflarla aranızda olmak istiyorum.
Biraz mektup havasında oldu ama heyecanıma verin
Aydemir74, hayırlı olsun, hoşgeldin.
Serkan, sen bana bu fisheye konusunda ders verecektin hani? Bak acemi acemi geliyorum ardından. Meydan boş olmasa da geniş açıda senin eline su dökmek biraz zor
Abant gezisinden.
Kalamış' tan gün batımı
Sevgili Erhan teşekkürler. Fotoğraflarını ve bize yol fösteren yorumlarını çok özlemiştik.
Onix herbir çöp toplumun % 25'ini temsil ediyor.
Fatihler fethetmişler vallahi. Ellerinize sağlık. Baharın geldiğni de hatırlatmış oldunuz.
Sevgili Ahmed Zeiss-Vl karşılaştırma fotoğrafların her zamanki gibi çok güzel. Zeiss de çok iyi olmakla beraber VL hala bu alemin kralı benim dedirtiyor gibi geldi bana.
Aydemir 74 makinen hayırlı olsun. Bir an önce fotoğraflarını da görmek istiyoruz.
Camoka'nın Çöpleri 46
'Çöptini' Tatil akşamları iyi gider.
İlk fotoğrafımı biricik kızım ile denedim:
Merhabalar,
Uzulerek asagidaki linki veriyorum Belki ailemizden de ilgilenen arkadaslar olur.
http://www.fotokritik.com/forum/58815
Karanlik tarafa gecesem de foruma katilmaya devam edebilir miyim en azindan sandiktan karelerle
Ailenin hayirsiz uyesi
Aydemir Allah bağışlasın. Sen bulmuşsun mankeni artık portreden gidersin herhalde.
bozbey hayırlısı olsun
erex abi ne demek ben alırım
detay-doku yeşil
Arkadaşlar merhaba.Yine harşka fotoğraflar var.Beğenileriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Proje konumuzu belirlemiştik biliyorsunuz.Bu konuda çalışmak isteyen arkadaşları heyecenla yeni topikte bekliyor olacağız
http://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=31010
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
08030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
021324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03