netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutan'ım kısa çöpü çekmek bazan çoklu seçimden şanslı çıkmayı, bazan da belki de sonu ölümle bitebilecek bir tercihi yapmak demektir. En şanslı kısa çöp ise sağlık ve afiyette olmaktır. Selamlar.

Tarih: 11 Mart 2008, 16:38 - İp: 85.***.**2.181
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Hayata bakış açın ve felsefe anlayışını hayranlıkla izliyorum, Selahattin abicim...
Bizlere fotoğraf dışında "Hayat Dersleri"de veriyorsun...

Tarih: 11 Mart 2008, 16:44 - İp: 85.***.**5.89
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Uzuuuun bir zamandan sonra hepinize merhabaa
Malum askerlik dolayısıyla ufak bir veda etmiştim ama aranızdayım yeniden

Şimdi sevgili Erhan abiyi (erex) misal alıp herkes için uzun uzun güzel yorumlar yazmak isterim ama aklıma kaldığınca artık, şimdiden kusuruma bakmayın.

- Sevgili Selahattin abi, kibrit serisi ile yaratıcılığın ne demek olduğunu her bir fotoğrafında hayranlıkla izledim, her birinde de harikalar yarattın.

- Komutanım Sinan abi yengenin marifetlerini o kadar güzel fotografladın ki, her biri ekrana saldırmaya sebeb
- Serkan, istavriti öyle güzel kullanıyorsun ki, dergilere çıktığına şaşmamak gerek.
- Ahmet abi, VL'den sonra da limited serisi ancak senin eline bu kadar güzel yakışırdı diyorum.
- Kad-ir abi, gün be gün kendini nasıl geliştirdiğini buradan takip ettim.
- Recep abi [>:D

Tarih: 11 Mart 2008, 18:49 - İp: 85.***.**1.214
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

- Sedat, italya'da bol şans.
-Erhan abi, günler sonra gelip her fotoğraf için detaylı yorum yazman, fotoğrafların kadar bni hayran bırakan bir şey, gerçekten çok iyisin.
Şimdi sana özenip böyle uzun uzun yazdım [>:D:D:D

Tarih: 11 Mart 2008, 18:51 - İp: 85.***.**1.214
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

İsim vermeyi unuttuğum arkadaşlar da kusura bakmasınlar. [>:D :D

Tarih: 11 Mart 2008, 18:55 - İp: 85.***.**1.214
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

50 mm manuel lens ve uzatma tüpü ile bir kaç denemem.

Tarih: 11 Mart 2008, 19:03 - İp: 85.***.**1.214
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sevgili puspus.Görevlerin en şereflisini tamamlayıp tekrar armızda olmana çok sevindim. Önümüzdeki günlerde yapacağımız gezilerde buluşur bol bol hasret gideririz inşallah. Fotoğraf çekmeyi de çok özlediğin belli oluyor. Tekrar hoş geldin. [>:D

Tarih: 11 Mart 2008, 20:34 - İp: 85.***.**2.181
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin Abi henüz bitmiş sayılmaz, 3 ay sonra inşallah.
sizleri de özledim fotoğraf çekmeyi de. Ama sizleri daha çok [>:D

Tarih: 11 Mart 2008, 22:12 - İp: 85.***.**1.214
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Camoka'nın Çöpleri 49

'Hastane önünde incir ağacı' Çöp çok hasta, hastalığının ne olduğunu bilmek için doktor olmaya da gerek yok. Sevgili Erhan, Fatih kardeşler. Haydi bir gayret bırakın şu sigarayı.

Tarih: 12 Mart 2008, 10:25 - İp: 85.***.**2.198
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Teşşekkür ederim Yücel kardeşim, hayırlısı ile bitirip döndüğün zaman hep birlikte keyifli gezilerimizi ve sıcak sohbetlerimizi tekrarlarız...

Selahattin abi kapmanyayı başlattı, ilk bırakan ben oluyorum "içmeyen birisi olarak" ve canı gönülden destekliyorum...
ışık ve komposizyon harika...

Tarih: 12 Mart 2008, 10:53 - İp: 85.***.**5.89