Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Ahmed' cim, topik hayırlı olsun, eline sağlık. Çok güzel bir başlangıç olacağına eminim. Bu fotoğrafı ekledim, "kontrast" topiğine uygun mudur? bilmiyorum ama ilk katkı benden olsun istedim. Sevgilerimle.
Serkan' cım, Blog unu ziyaret ettim, çok güzel olmuş, eline sağlık. Böylesine güzel fotoğrafların mutlaka bir yerlerde sergileniyor olması gerekiyor. Kayıtlı olmadığımdan yorum yazamadım, "Hamili kart yakinimdir" yazılı bir kartın yoktu yanımda
Son fotoğrafının exif leri gözükmüyor, sanırım My-Opera dan olsa gerek. Bu yüzden fotoğrafı "trailing curtain sync" modunda çekmiş olabileceğini düşündüm. Harika bir kare
Sevgili Amati ustanın benim makina ile çektiği bir kare ve kendisi.
Umarım kendisinden izin almadan yüklediğim için beni bağışlar.
Amati' nin Fotoğraf Aşkı..
#erex' tarafından 10.03.2008 01:58:30 tarihinde düzenlendi.
Camoka'nın Çöpleri 47
'Turkuaz'
Merhaba, İyi haftalar
Aydemir74 hayırlı olsun
Erex özlettin , Kalamış gün batımı harika olmuş , uzun süre seyrettim
Foxfo sandığı doldurmuşsun anlaşılan .Daha neler çıkacak bakalım, bende yan bakan kaplumbağaya bayıldım. Sen onu kurtarınca o da sana poz vermiş
Selahattin abi kibritler gene dile gelmiş valla , senden bayrağı devralmak olmaz ancak 2-3 tane çöplerin anısına kare koyacağım söz
Hafta sonu gezisinden....
selamlar
ya o kadar guzel fotograflar goruyorum ki hangisine yorum yazacagimi sasirdim. ancak erhan abimin yorumlarina katildigimi belirtsem yeter sanirim
haftasonu yine salerno'dan cikmadik. burada her gun yagmur yagiyor resmen. hele bir duzelsin...
yagmur disinda burada herhangi bir sorunumuz yok.. sizleri cok ozledim.
burada cektigim fotograflar hep birbirini tekrar etmeye basladi, bir suru cektim ancak bunu eklemeye deger buldum:
serkan, tebrik ederim kardesim.. cok sevindim..
burada cokin'in grad filtresini aldim ama daha once aldigim cin mali filtre kadar iyi is gormuyor.. pek memnun degilim yani. alacaksaniz cokin almayin derim.. hem pahali, hem 2stop(nd 4) yetersiz kaliyor..
ali abi, forumda varligin beni cok memnun eder, eminim diger arkadaslar da ayni sekilde dusunuyordur
fk forumuna giremedim ama bakip oradan bir mesaj yazabilirim.
#sdtyrdkn' tarafından 10.03.2008 11:24:46 tarihinde düzenlendi.
sedat artık fotoğraflarının altında adını görmedende senin fotoğrafın olduğunu anlayabiliyorum
sinan abi,genelde forumdaki arkadaşların daha iyi olduğu,daha çok üstüne düşüp zaman ayırdığı 1 tarzı oluyo.sen makro,manzara vs. demeden hepsinde çok başarılısın.tebrik ediyorum
selahattin abi 50. fotoğrafı lost'un son bölümünden daha çok merak ediyorum
avşar bey,erhan abi ellerinize sağlık
ahmet abi başlık için teşekkür ederim,ellerine sağlık.inşallah aklımdaki fotoğrafı çekip yükliycem en kısa zamanda
Avşar balıkçılar fotoğrafında renkler ve kompozisyon muhteşem olmuş,
Erhan ne demek kontrastın en alasını çekmişsin.Yansımalarda ve renkte kontrast. Yeni konumuz hayırlı olsun.
Sedat güzel bir kare. Yeni ve farklı mekanlardan bekliyoruz. Şu yağmurlar biraz da bizde yağsa ne iyi olurdu.
Komutan Nezahat Gökyiğit Arbotoryumunu mekan edindiniz bakıyorum. Ne olacak en çok 1-2 km mesafede git git çek. Bunlar sayılmaz arkadaş. Doğada, doğal ortamında çekilmiş olanlarını görmek istiyoruz. Paslandık.
Ömer Perşembe günü noktayı koyuyorum. Artık yeni konumuz Zıtlıklar.
omer, tesekkurler kardesim bunu duymak guzel..
ama aklimdan "hep ayni yeri cekmemden mi kaynaklaniyor" dedim.. umarim bundan degildir
selahattin abi, umarim yakin zamanda farkli yerlerden fotograflar ekleyecegim
bu arada 18-55 sahiplerine duyurulur.. lensimiz 55mm f5.6 da kalitesinin cok uzerinde bir bokeh veriyormus.. ben bunu 50-200 icin de soyleyebilirim. lensin diyaframini hic kismadiginiz taktirde harika bokeh aliyorsunuz.
serkan aynı yeri çekmenden değil tabiki,nerdende aklına geldi yav
bi tarzın var ve çok başarılısın bu sebepten
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
08030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
021324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -