Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Selamlar;
Buranın satış forumu olmadığını biliyorum ancak bir konuda destek olabilirseniz sevinirim.
Pentax K10D'mi kardeşimle aynı markaya geçmek zorunda kaldığım için satıyorum... İstemeye istemeye yaşayacağım bu ayrılık için ilan verdim ama çok zamanım yok ilgilenenlere duyrulur.
*Bükey garantili(Bükey fotoğrafçılıktan yaklaşık 11 aylık garantisi devam ediyor)
Pentax K10D Body + 18-55 kit lens + Soligor UV filtre + Temizleme bezi + 1GB Extreme3 SD kartıyla beraber. 9900 fotoğraf çekilmiştir ve üzerinde tek çizik yoktur.
1150 YTL'ye satıyorum. İlgilenen arkadaşlar K.M yoluyla veya [email protected] adresine mail atarak iletişim kurabilir.
Teşekkür ederim...
#baranio' tarafından 19.02.2008 09:56:57 tarihinde düzenlendi.
#baranio' tarafından 19.02.2008 09:57:36 tarihinde düzenlendi.
Camoka'nın Çöpleri 29
'Yuvarlak Masa Toplantısı. - Abi Ben Yanmışım'
Merhaba,
Kadir indoor çekimlerin ve son denemelerin güzel, böyle giderse sana da sağlam bir makro lens gerekecek
Amati karelerini yine hayranlıkla izliyoruz, 31mm ile çekilmiş domates salkımı sanki daha hoş gibi...
Selahattin abi kompozisyon harika , bu dizi hiç bitmesin istiyoruz . Bakalım bir sonraki bölümde neler olacak
Bir karede benden ;-)
Avşar çok güzel bir kare. Çarpraj yerleştirme ile konu çok uyumlu olmuş. Eline sağlık.
Çöp serisi 50'ye kadar günlük olarak devam edecek. Sonra Photoshop becerimi geliştirmem gerekiyor. Ondan sonra kafamdaki diğer projeleri uygulayabilirim. Sınırlı bilgimle uygulamaya çalıştığım bazı düşünceler fotoğraf sonuçları olarak beni tam tatmin etmiyor.
avs :=) bebek sahilllerinde görmek ne güzel :=)
camoka abim :d bu şirkette yapılacak toplantıa ben özetliyor
Serkan kalp kalbe karşıymış. Taşınma nedeniyle çektiğin zorlukları düşününce bu Serkan dedim.
selahattin abi son çalışma tam süper olmuş
çelik foto çok kırmızı çıkmış.
avs,son kare güzel.makro lens aldım bir tane,eski meski idare edeceğim
Shn58, tebrikler
Kadir, igneler güzel olmuş.
AVS,Tekneleri bende cok beğendim.
Ahmed, 31mm fotosu daha iyi görünmüş ama sanırım VL fotosunda netlik problemi olmuş sanki alan derinliği daha sığ kalmış gibi 31mm fotosuna gore.
Sevgili aile üyeleri, uzun zamandan beri ne fotoğraf çekiyor ne de mesaj yazıyordum. Kısır bir döneme girdim sanırım.
Hakan ve Sedat İtalya fotoğraflarınızı dört gözle bekliyoruz.
Ömer hayırlı olsun kardeşim. Denediğin 50 mm objektifte makro yoktu. Kadir'inkinde makro özelliği var.
Yeni katılanlar aramıza hoş geldiniz.
Kış olsa bile herkes bir şekilde bir şeyler üretmiş, hepinizin elinize sağlık.
Selahattin abi fotoğraf ve ps azminiz ve gelişiminiz karşısında saygıyla eğiliyor sizi alkışlıyorum. Kibrit serisi gerçekten çok yaratıcı.
#realfriend' tarafından 19.02.2008 13:28:57 tarihinde düzenlendi.
recep abi,ahmet abi,serkan,ironsailor teşekkür ederim.
ahmet abi gerçekten güzel bi duygu
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
013930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
023824 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03