netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
baranio
baranio (üye)
İstanbul / Amatör

Selamlar;
Buranın satış forumu olmadığını biliyorum ancak bir konuda destek olabilirseniz sevinirim.
Pentax K10D'mi kardeşimle aynı markaya geçmek zorunda kaldığım için satıyorum... İstemeye istemeye yaşayacağım bu ayrılık için ilan verdim ama çok zamanım yok ilgilenenlere duyrulur.
*Bükey garantili(Bükey fotoğrafçılıktan yaklaşık 11 aylık garantisi devam ediyor)
Pentax K10D Body + 18-55 kit lens + Soligor UV filtre + Temizleme bezi + 1GB Extreme3 SD kartıyla beraber. 9900 fotoğraf çekilmiştir ve üzerinde tek çizik yoktur.
1150 YTL'ye satıyorum. İlgilenen arkadaşlar K.M yoluyla veya [email protected] adresine mail atarak iletişim kurabilir.
Teşekkür ederim...

#baranio' tarafından 19.02.2008 09:56:57 tarihinde düzenlendi.

#baranio' tarafından 19.02.2008 09:57:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Şubat 2008, 09:54 - İp: 212.***.**3.133
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Camoka'nın Çöpleri 29

'Yuvarlak Masa Toplantısı. - Abi Ben Yanmışım'

Tarih: 19 Şubat 2008, 10:03 - İp: 88.***.**1.61
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,

Kadir indoor çekimlerin ve son denemelerin güzel, böyle giderse sana da sağlam bir makro lens gerekecek

Amati karelerini yine hayranlıkla izliyoruz, 31mm ile çekilmiş domates salkımı sanki daha hoş gibi...

Selahattin abi kompozisyon harika , bu dizi hiç bitmesin istiyoruz . Bakalım bir sonraki bölümde neler olacak

Bir karede benden ;-)

Tarih: 19 Şubat 2008, 10:39 - İp: 85.***.**2.23
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Avşar çok güzel bir kare. Çarpraj yerleştirme ile konu çok uyumlu olmuş. Eline sağlık.

Çöp serisi 50'ye kadar günlük olarak devam edecek. Sonra Photoshop becerimi geliştirmem gerekiyor. Ondan sonra kafamdaki diğer projeleri uygulayabilirim. Sınırlı bilgimle uygulamaya çalıştığım bazı düşünceler fotoğraf sonuçları olarak beni tam tatmin etmiyor.

Tarih: 19 Şubat 2008, 10:57 - İp: 88.***.**1.61
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

avs :=) bebek sahilllerinde görmek ne güzel :=)

camoka abim :d bu şirkette yapılacak toplantıa ben özetliyor

Tarih: 19 Şubat 2008, 11:29 - İp: 85.***.**1.124
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan kalp kalbe karşıymış. Taşınma nedeniyle çektiğin zorlukları düşününce bu Serkan dedim.

Tarih: 19 Şubat 2008, 11:31 - İp: 88.***.**1.61
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

selahattin abi son çalışma tam süper olmuş
çelik foto çok kırmızı çıkmış.
avs,son kare güzel.makro lens aldım bir tane,eski meski idare edeceğim

Tarih: 19 Şubat 2008, 11:55 - İp: 85.***.**9.67
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Shn58, tebrikler

Kadir, igneler güzel olmuş.

AVS,Tekneleri bende cok beğendim.

Ahmed, 31mm fotosu daha iyi görünmüş ama sanırım VL fotosunda netlik problemi olmuş sanki alan derinliği daha sığ kalmış gibi 31mm fotosuna gore.

Tarih: 19 Şubat 2008, 12:02 - İp: 193.***.**5.60
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Sevgili aile üyeleri, uzun zamandan beri ne fotoğraf çekiyor ne de mesaj yazıyordum. Kısır bir döneme girdim sanırım.

Hakan ve Sedat İtalya fotoğraflarınızı dört gözle bekliyoruz.

Ömer hayırlı olsun kardeşim. Denediğin 50 mm objektifte makro yoktu. Kadir'inkinde makro özelliği var.

Yeni katılanlar aramıza hoş geldiniz.
Kış olsa bile herkes bir şekilde bir şeyler üretmiş, hepinizin elinize sağlık.

Selahattin abi fotoğraf ve ps azminiz ve gelişiminiz karşısında saygıyla eğiliyor sizi alkışlıyorum. Kibrit serisi gerçekten çok yaratıcı.

#realfriend' tarafından 19.02.2008 13:28:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Şubat 2008, 13:27 - İp: 212.***.**7.114
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

recep abi,ahmet abi,serkan,ironsailor teşekkür ederim.

ahmet abi gerçekten güzel bi duygu

Tarih: 19 Şubat 2008, 14:35 - İp: 62.***.**2.185