netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi valla senin çöpler Brezilya dizisi gibi, heycanla diğer bölümünü bekliyoruz...

Yaratıcılığına ve karelerine

Tarih: 18 Şubat 2008, 16:46 - İp: 85.***.**2.23
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Teşekkür ederim arkadaşlar. Forumu özenle takip etmeye çalışıyorum boş kaldıkça önceki sayfaları takipe dalıyorum. Kızım bugünde aynı şaşkınlıkla güzel bir poz daha verdi bana. Bu arada PS CS3 yükledim az evel, vakit buldukça alışmaya çalışıyorum.
(camoka) Selahattin bey, sizin seriniz benide ekran başına bağladı merakla devamını bekliyorum çok güzel kurgularınız var..

#pesmerge' tarafından 18.02.2008 17:34:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Şubat 2008, 17:32 - İp: 81.***.**2.241
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Pesmerge

Aramıza hoşgeldin , fotoğraflarınla güzel bir giriş yaptın...

Kızının her iki pozuda çok güzel , insanda böyle güzel manken olunca tabi Allah bağışlasın.

Camdan gelen doğal ışık kızını çok güzel aydınlatmış sadece belki kızının baktığı yönde biraz daha fazla alan kalsaydı yani kadrajın biraz daha sağa doğru olsaydı nasıl olurdu diye düşündüm...
TEBRİKLER.....

#avs' tarafından 18.02.2008 17:56:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Şubat 2008, 17:44 - İp: 85.***.**2.23
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar iyi ki kar yağdı. Çevre şartlarındaki değişiklik hepimizi birşeyler yaratmaya yöneltti. Ne güzel.
Amati'nin Samanyolu Galaksisi, Erhan ve Drag'ın bahçe manzaraları ve diğerleri.
Pesmerge Allah bağışlasın kardeşim. Birinci kare'de merak, hayret daha fazla hissegiliyor. Işık dengesi ve kurgusu da çok hoş olmuş. İkinci karede biraz duruma alışmış görünüyor. Burada da camdan yansıma hoş olmuş.

Benim çöplere gelince gördüğünüz gibi çok basit düzenlemeler. Ancak fotoğraf çekme isteğimi canlı tutuyor. Kendi kendime gaz veriyorum anlayacağınız. İlk hedefim 50 fotoğraf çekmek. 28 gitti kaldı geriye 22.

Tarih: 18 Şubat 2008, 18:18 - İp: 88.***.**3.58
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

avşar bey çok teşekkür ederim, harika bi hediye çok kibarsınız
ben çektim diye gönderirdim nişanlıma ama artık oda okuyo forumu

Tarih: 18 Şubat 2008, 19:23 - İp: 88.***.**6.94
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili shn58 tebrik ederim.

Tarih: 18 Şubat 2008, 19:59 - İp: 88.***.**4.185
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

endorf çok teşekkür ederim

Tarih: 18 Şubat 2008, 22:07 - İp: 88.***.**6.94
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Camoka , avs teşekkür ederim arkadaşlar.

Dünyadan K10D dayanıklılık testleri serisi

Tarih: 18 Şubat 2008, 22:50 - İp: 81.***.**2.241
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

shn58 tebrikler,
peşmerge bu fotolar çok verildi
Ama 50-135 güzelmiş,bunu görmemiştim.

Selahattin abi sırf senin çöp serisi için espri olsun diye foto ekliyorum.

Tarih: 18 Şubat 2008, 22:59 - İp: 85.***.**4.247
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

kad-ir teşekkür ederim.bu çöp işi aldı yürüdü.o böceğin o kibrite sarılmasını sağlamak zor iş olsa gerek , fotoğraflamakta ayrı bi mesele tabi

Tarih: 18 Şubat 2008, 23:14 - İp: 85.***.**1.100