netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

hamsiköy
uzun pozlaman gerçekten çok iyi olmuş

onixon
istavritle kıskandırmaya devam

Tarih: 11 Kasım 2007, 23:05 - İp: 88.***.**3.105
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Serkan ,yarışmadan çekilmene üzüldüm.Ama cevahire belki yarışma için güncel mimari örnekleri için gittiğini düşünüyorum.yada melekler için
Bu arada cevahir çekimleri dehşet verici.
Komutan ,arşivi boşalt bakalım neler çıkacak.
yemek fotoları bitti mi artık,sadece ramazana özelmiydi.

Taze taze fotolar 70-300 ile

Tarih: 11 Kasım 2007, 23:11 - İp: 85.***.**3.197
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Tarih: 11 Kasım 2007, 23:15 - İp: 85.***.**3.197
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Kültürel Miras Kategorisine Ekledim ,şimdi beklemede.Umarım galeride beğenilir.Pek kimse sitenin Kültürel miras kısmıyla ilgilenmiyor ama olsun belki merak edenler vardır.Henüz kendi insanımıza kendi eserlerimizi anlatamıyoruz.Turistlerin %1 i kadar meraklı değiliz.

ALAÇATI/PAZARYERİ CAMİİ

Tarih: 11 Kasım 2007, 23:45 - İp: 85.***.**3.197
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

teşekkürler kad-ir ;
teleyi kullanmays alışacaksın, ilk foto gibi kuşların yere dokunuş anları güzeldir.

bende kültürel miraslar kategorisine eklemekteyim,tarihi eserlerini göz önüne çıkarmak güzel duygu.

Bu arada istanbula yapılacak son incilerden 1-2 kare,

ISTANBUL | Diamond of Istanbul | 270m

=====

ISTANBUL | Dubai Towers | 300m

=====
Sapphire Tower - Levent - Istanbul

======

Mallpark Alışveriş Merkezi ve Residence (2007) MASLAK

======
Palladium A.V.M Residance

======

#onixon' tarafından 12.11.2007 00:25:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Kasım 2007, 23:45 - İp: 85.***.**1.30
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar selam. Vallahi hızınıza yetişilmiyor. 1 günde 8 sayfa Bu mutluluk verici.

Recep, Sedat, ironsailor (ReDynmx foto) teşekkürler.

Sedat Gölyazı için bir organize olsa da diğer arkadaşlar da katılsa, tanışsak,sohbetin dibine vursak hiç fena olmaz.

Recep, o kız çocuğu nasıl bir ortamda merak ettim. Yüzündeki ifade müthiş, sende çok güzel yakalamışsın, saçının dağınıklığı, elindeki paslı tava, plastik bir zincirle mi elbisesine bağlamış ne yapmış. Geleceğimiz olan çocuklarımızı böyle görmek üzücü.

Erhan üstadımdan güzel bir İstanbul panosu

Komutan sahalara inmiş fotoğraflar harika, özellikle çiçek fotoğrafındaki renkler o kadar güzelki önce pasta zannettim

Serkan, muhteşemsin. [>:D

Tarih: 12 Kasım 2007, 01:33 - İp: 81.***.**8.100
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2007-11-11

Tarih: 12 Kasım 2007, 03:47 - İp: 81.***.**8.100
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

kadir yemek fotoları biter mi? hiç! güne 3 öğün yemek yiyoruz en az

Sevgili foxfo aslında onlar da doğanın bize ikramı olan görsel lezzetler...

yoğun istek üzerine bir dilim pasta

Tarih: 12 Kasım 2007, 10:28 - İp: 85.***.**5.89
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

recep abi teşekkürler.

foxfo bende çok istiyorum gölyazıya gitmeyi hep beraber.yakında olur tahmin ediyorum

serkan bu yapıtlar güzelmiş yapsınlar ki sana malzeme çıksın di mi

kad-ir martı fotosu çok güzel eline sağlık

Tarih: 12 Kasım 2007, 10:46 - İp: 62.***.**2.185
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Herkese iyi haftalar,

Form gene tam gaz ve enerji dolu ... Serkan bende bu grubu kutluyorum , dilek ola 10.000 sayfa
ve nazar değmesin diyorum...

Komutan sabah sabah iştahımızı kabarttın valla , sanırım marifetli eşinin eseri yine , sanada bu lezzeti ölümsüzleştirmek düşmüş

Kadir cami fotonda sanki renk maviye doğru kaymış gibi . Birde sanırım biraz ISO yu azaltsaydın sanki fotoğrafın daha keskin olurmuş. Yinede tarihi eserlere gösterdiğin hassasiyeti taktir ediyorum....

Formun bu kadar dört nala gitmesi bana aşağıdaki fotoyu hatırlattı , beğeninize sunuyorum.

Ayrıca 1999 da hizmete açılan dim mağrasından bir fotoğrafıda ekliyorum (elde çekim), aslında filitrelerin bu kadar abartılı kullanılması pek hoşuma gitmiyor ama sabah sabah hem antreman için hemde hoş bir efekt yaratacağını düşündüğümden bu fotoyuda aşağıda beğeninize sunarım...

Tarih: 12 Kasım 2007, 11:21 - İp: 85.***.**2.23