netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

sevgili kad-ir çok teşekkürler.gözleri kapalı iken birkez flaşlı çektim korktu.birdaha asla..

Tarih: 12 Kasım 2007, 23:10 - İp: 88.***.**4.232
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

yigitguc süper allah bağışlasın 41kere maaşallah..

ilk 6 ay beyinlerinde flash gibi birşey tanımlı olmadığı için,kullanılmaz.Cam kenarında gün ışığında fotolarını çekebilirsiniz.

[>:D]

#onixon' tarafından 12.11.2007 23:31:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Kasım 2007, 23:29 - İp: 85.***.**1.30
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Yiğit ,çok tatlı yaa. Allah nazardan saklasın, Allah analı babalı büyütsün birader...

Tarih: 12 Kasım 2007, 23:31 - İp: 85.***.**9.56
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

havalarda soğuk ,sigarayı balkonda içeceksiniz artık

Tarih: 12 Kasım 2007, 23:34 - İp: 85.***.**1.30
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili yigitguc; çok sevimli hakikaten, Allah nazardan saklasın. Adını da çok beğendim.

Tarih: 12 Kasım 2007, 23:41 - İp: 88.***.**0.4
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

allah bağışlasın yiğit abi sizi ona, onu da size..

sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür diliyorum 3'ünüze :D

çok mutlu oldum.. görüştüğümüz zaman daha çok vardı doğuma, şimdi fotoğraflarını görüyorum.. zaman..

Tarih: 12 Kasım 2007, 23:42 - İp: 85.***.**1.235
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

yiğitgüç bebeğiniz kendi fotograf albümü için şanslı olacak.(umarım her konuda şanslı olur) pentax ile güzel anılar biriktirsiniz onun için.
Ben dandik bir video kamera ile çekmiştim fotolarını,şimdi ah keşke o zaman olsaydı şu canavar makine diyorum.
Bu arada dslr aldım alalı böcek,kuş,bina,çiçek fotoları çekiyorum.kızımın fotosuna daha az çekmeye başlamışım

sigara olayına gelince ;biz halen buz gibi havada balkonda titreye titreye içiyoruz. kapalı yerde içiliyor muydu unuttum

Tarih: 12 Kasım 2007, 23:44 - İp: 85.***.**5.125
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

onixon,çok teşekkürler..tafsiye için sağol..balkon soğuk ama mecburuz artık..

realfriend,çok teşekkürler.allah razı olsun..

endorf,çok sağol.ben de ismini çok severek koydum..

sdtyrdkn,çok teşekkür ederim.sedatım hatırlıyor olman bile büyük incelik..

kad-ir,bence de d-slr mizi aynı zamanda aile fotoları için de kullanmamız gerekiyor.ilerde bize hesap sorarlar..

Tarih: 12 Kasım 2007, 23:53 - İp: 88.***.**4.232
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Recep teşekkürler bilgi ve link için teşekkürler.

Yigitgüç Allah nazardan saklasın. Allah eksikliklerini göstermesin.

Sedat sınavların için tebrikler.

Kadir martılar şimdi daha güzel öne çıkmışlar. Ahh bir de kafasını görünmeyen biraz sağa yatsa onun da kafası görünse tadından yenmeyecek bir fotoğraf olurmuş.

Ulyses, yine güzel bir fotoğraf. Sağdaki evden de güzel kareler çıkabilir galiba. Şimdi farkına varıyorum ki megerse havamız tellerle örülü.

Tarih: 13 Kasım 2007, 00:37 - İp: 85.***.**6.239
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

@Yiğitgüç Allah analı babalı büyütsün, çok şeker.

Onixon,realfriend,foxfo teşekkür ederim. Makinemde ciddi anlamda af sorunu var sanırım. 18-55 dahil tüm lenslerde hissedilir seviyeye geldi bu durum. Sanırım af sensöründe kirlenme var. Dün biraz temizlemeye çalıştım kulak kürdanıyla, iyileşme var gibi. Servise göndermek lazım ama tam da askerlik yaklaşırken, bunca hazırlığın arasında nasıl olacak bilmiyorum.

Tarih: 13 Kasım 2007, 01:14 - İp: 88.***.**8.57