netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili erex adam boyu dalgaya bayıldım, aynı gün bizim buradaki denizin durumunu ben de çektim.
iki polarize filtreden oluşan çevirdikçe +2 ile 8 - 10 arasında etki gösteren ND filtre çektim, ortada hafif morarma olmuş, gece gibi çıkmış

Tarih: 13 Kasım 2007, 14:49 - İp: 88.***.**1.1
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

denizin altı sakindi

#Adnan EROL' tarafından 13.11.2007 16:18:15 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Kasım 2007, 14:53 - İp: 88.***.**1.1
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 13 Kasım 2007, 15:15 - İp: 88.***.**1.1
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

Bunda filtre yok, renk değişikliği yaprağın kurumaya başlayan kısımlar...

Tarih: 13 Kasım 2007, 15:16 - İp: 88.***.**1.1
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

Yabancı bir fotoğraf forum sitesinin kuralları arasında kişilere gerçek isimleri ile hitap etmek üyelik iptal nedenidir yazıyordu. Forumlarda niye insanların gerçek isimleri yerine takma isimleri kullanılır?

Tarih: 13 Kasım 2007, 15:19 - İp: 88.***.**1.1
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar eşimin rahatsızlığı nedeniyle birkaç gündür forum'a uğrayamadım. Yine muhteşem fotoğraflar yüklemişsiniz hepinizin eline gözüne sağlık.

Yiğitgüç eşini ve seni tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.

Tarih: 13 Kasım 2007, 15:23 - İp: 88.***.**3.189
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

geçmiş olsun camoka abi ,allah şifalar versin

Tarih: 13 Kasım 2007, 15:38 - İp: 88.***.**3.214
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

camoka geçmiş olsun.acil şifalar

Tarih: 13 Kasım 2007, 15:46 - İp: 62.***.**2.185
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili camoka, eşine geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

Tarih: 13 Kasım 2007, 16:00 - İp: 88.***.**1.1
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Üç gün hastanede geçirdikten sonra şimdi evimizdeyiz.Her şey kontrol altında.

Bu arada Adnan Erol arkadaşımız aramıza hoş geldin. Fotoğraflar nefis. Düşünce ve uygulamalar çok güzel. Hepsi birbirinden güzel ama son fotoğrafı daha çok beğendim. Yaprağın dokusu, Üzerindeki su damlaları ve onun yarattığı yansımalar ve büyüteç görevi yapan görüntüler çok hoş olmuş.

Tarih: 13 Kasım 2007, 16:05 - İp: 85.***.**9.15