netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

foxfo kelepir falan ama lens de sizde görevi çok iyi başarmışsınız.

Tarih: 9 Ekim 2007, 00:25 - İp: 85.***.**5.250
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Tarih: 9 Ekim 2007, 00:31 - İp: 85.***.**5.238
bariss
bariss (üye)
Bursa / Amatör

Dostlar hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun...

ironsailor 2. ve 3. kareler baya iyi gözüküyor.

foxfo, kompozisyon nefis olmuş tebrikler

Tarih: 9 Ekim 2007, 01:39 - İp: 85.***.**3.240
kratos
kratos (üye)
Ankara / Amatör

hayırlı kandiller!
bu formu 1 haftadır takip ediyorum nedeni. k10d almayı düşünmem. sayenizdde bu konu kafamda büyük bir netlik kazandı ama henüz param denkleşmedi o zamana kadar daha da bilgi toplarım. 1-2 aya kadar herhalde almış olurum. Daha sonra da sevgili kad-ir gibi sizden alınan yorumlarla inş. kendimi geliştiririm..

saygılarla..

Tarih: 9 Ekim 2007, 02:28 - İp: 88.***.**6.78
kobak1
kobak1 (üye)
İstanbul / Amatör

Bende SMC Pentax-A 1:1.7 50mm lens mevcut
sizce nasıldır. Bu lensi nerelerde kullanabilirim.
Body de 17-70 kullanıyorum hep.

Birde internetten japonco bir test buldum ay ışığında
performansını değerlendiriyorlar.

Pentax 50mm

Tarih: 9 Ekim 2007, 11:00 - İp: 85.***.**4.51
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Öncelikle geç de olsa hepinizin kadir gecesini kutlamak isterim arkadaşlar.İnşallah bura daki dostluğumuz genişlyerek sürer ve bu güzel günler buna vesile olur.

Erhan abi kanyon fotolarını gördüm ve aklıma yaptığımız sohbet geldi.Ellerinize sağlık

Sinan'cım VL nin hakkını sonuna kadar vermeye başladın ellerine sağlık

Sedat,kardeşim bak demedi deme.Sen bu işten iyi paralar kazanacaksın birgün.Fotoğraf satılan sitelerden birine üye olup değişik ticari dönemler için(yılbaşı,sevgililer günü vs.) kurgu fotoğrafları çekmelisin ve orada satışa çıkarmalısın bence.Nacizane tavsiyem kardeşime

ironsailor.Sevgili kaptan;Neler yapıyyorsunuz abi Hayranlıkla seyrediyorum.Ellerinize sağlıkSenden ricam manzara fotoğraflarında bir ön konu yerleşimi yapman(fore ground).Önde göz takılacak bir ilgi noktası arıyor.Bir ağaç,kütük,çalı vs.Bir dene etki nasıl artacak hep beraber görelim.Biraz bu gözle de bakarsan bence muhteşem karelerin daha da muhteşem olabilir

Foxfo Harika bir still life.Iyi macro fotoğraflar beni çok keyiflendiriyor.Bu onlardan biri olmuş eline sağlık.

kad-ir bu azim ile hepimizin senden korkması lazım sanırım.Çok hızlı ilerliyorsun,keyifle takip ediyorum.Ellerine sağlık.

#amati' tarafından 09.10.2007 12:25:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Ekim 2007, 12:07 - İp: 81.***.**0.178
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Bende herkesin geçmiş Kadir gecesini tebrik ederim.

Siz değerli üstadların bulunduğu topiğe fotoğraf göndermek cesaret ister ama cahilliğime verin (cahil cesur olurmuş).

Çok değerli üstadlar ve arkadaşlar ile geçirdiğimiz o güzel gecenin ardından kalan bir fotoğraf ve birkaç eski fotoğrafımı paylaşmak istiyorum eksiklerimi tamamlarsanız memnun olurum.

Gecenin mimarı AHMED (amati) ustama ayrıca teşekkür ederek müsadesi ile birkaç fotoğrafını koymak istiyorum.

#acemi38' tarafından 09.10.2007 16:25:22 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Ekim 2007, 12:10 - İp: 81.***.**0.178
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Devam..

#acemi38' tarafından 09.10.2007 16:29:04 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Ekim 2007, 12:26 - İp: 81.***.**0.178
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Heyyyt beeee Naci abimiz gelmiş Hoşgeldin abi.Hergün bizleri burada takip ediyor olduğunu bilmek güzeldi ama aramıza katılıp paylaşımda bulunman bizleri mutlu etti abi
Fotğraflarım da güzelmiş abi

Tarih: 9 Ekim 2007, 12:32 - İp: 81.***.**8.226
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Devam..

Tarih: 9 Ekim 2007, 12:38 - İp: 81.***.**0.178