netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Yeniden herkese merhaba,
Sonunda tatili bitirdik.70ten fazla sayfa birikmişti sitede ancak 4 günde bitirebildim.Gerçekten harika fotoğraflar ve bilgiler vardı.Tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.

Sayın Erex gibi tüm fotoğraflara yorum yapamayacağım ama herkesin ellerine sağlık. Dediğim gibi çok güzel fotoğraflardı.

Ahmed bir kez daha tebrikler.

Ulyses sanırım meslektaş sayılırız özelden mesaj atacağım.

Tatil fotoğraflarından çok az bir kısmını gözden geçirebildim şu ana kadar.Bir kaçını gönderiyorum. Hepsi Polarize filtre ve 18-55 kit lens ile çekildi.

Tarih: 27 Eylül 2007, 17:35 - İp: 85.***.**8.175
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ironsailor ve fhakguder mükemmel yükledikleriniz fotoğraflar bence..

ironsailor hocam, makinanın DR sorunu bana özel bir şey mi acaba? ışığın kalitesi, DR kalitesi mükemmel. kadrajların, oluşturduğun komposizyonların çok başarılı. ellerine sağlık.. 2. sonuncu ve sonuncudan önceki en güzeller bence.. çok kaliteli çekimler.. tam boy dergide basılacak kalitedeler!!! samimiyim..

aya irini ve müze de aynı şekilde fhakguder..

bu arada bursa'da görüşelim artık..

Tarih: 27 Eylül 2007, 17:41 - İp: 85.***.**8.76
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

@fhakguder Fotoların hepsini çok beğendim. Özellikle Aya İrini iç plan harika.

@ironsailor nickinden denizle bir ilgin olduğunu tahmin etmiştim, bekliycem özel mesajını. Bu arada fotoğraflar çok çok iyi. Özellikle 2-3-5 numara ve son fotoğraf harika bence.

@esisman çok düşük bir ihtimal ama belki ben de İstanbula gelebilirim buluşma için.

Bu arada arkadaşlar esisman benim Techno-fi sitesinden arkadaşım olur. Kendisi müstesna bir arkadaş ve bir audiophile dir. K10d yi yeni aldı ve aramıza katıldı o da.

Tarih: 27 Eylül 2007, 17:51 - İp: 88.***.**6.99
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

fhakguder ve ironsailor fotoğraflar ders niteliğinde benim için.ellerinize sağlık

Tarih: 27 Eylül 2007, 18:02 - İp: 85.***.**8.46
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili ironsailor 18*55 i konuşturmuşsun...

Tarih: 27 Eylül 2007, 18:33 - İp: 88.***.**3.217
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kaptan hoşgeldin iyi gezmişsin vallahi.Fotoğraflar da çok güzel özellikle gökyüzü de çok güzelmiş fotoğraflara büyük tat katmış.

Tarih: 27 Eylül 2007, 18:35 - İp: 85.***.**5.63
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ironsailor 2.ci ve sondan 2.ci gayet güzel kareler :D

forever 18-55 + PL :D + f8-f11

Tarih: 27 Eylül 2007, 19:45 - İp: 85.***.**8.121
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili iransailor ve fhakguder fotoğrafların enfes olduğu konusunda arkadaşlarla aynı duyguları paylaşıyorum.

Tarih: 27 Eylül 2007, 19:52 - İp: 88.***.**4.98
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

@ulyses
Teveccühün dostum. Herkere tekrardan merhabalar.. başlığın yakllaşık olarak 100 sayfasına baktım performansınız muhteşem tebrik ederim.

Tarih: 27 Eylül 2007, 19:52 - İp: 88.***.**0.168
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

ironsailer
çok güzel yerler gezip,çok güzel fotoğraflar karelemişsiniz.
arkadaşında dediği gibi 18-55 dile gelmişbenim gibi kullanamayanlar utansın...

Tarih: 27 Eylül 2007, 21:44 - İp: 88.***.**3.127