netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

oyumu 004 e kullandım Ahmet ve Hamsiköy'ün fotoğraflarıda çok güzel tebrikler arkadaşlar

Tarih: 26 Eylül 2007, 14:41 - İp: 88.***.**3.2
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

serkan oy işi tamamdır.iyi haberlerini bekliyoruz.

hamsikoy ada fotoğrafın çok güzel

Tarih: 26 Eylül 2007, 16:44 - İp: 195.***.**8.122
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir mesajını gördüm, wolwarine, shn58 teşekkürler. Bir kısmını burada da paylaştığımBozcaada fotoğraflarını görmek için tıklayın

Tarih: 26 Eylül 2007, 17:15 - İp: 213.***.**1.171
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

@Onixon oyumu verdim. Umarım birinci olursun.
@Hamsiköy açıklama için teşekkürler, önümüzdeki ay sana oy veririz artık.
@Amati hocam önceki mesajda unutmuşum. Çok sevindim başarına. Aramızdan birinin bu başarıyı göstermesi bizim için de gurur kaynağı oldu.

Tarih: 26 Eylül 2007, 18:02 - İp: 88.***.**7.215
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Hamsikoy, Bozcaada fotolarını başka bir yöntemle yükleyemiyor musun.diğer forumdakilerin fotoları sayfaya açılıyor,aynı bizim forumdaki gibi.

Tarih: 26 Eylül 2007, 18:03 - İp: 85.***.**9.67
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili kad-ir, zerine tıklayınca açılıyorlardı, her ülkede her kasabada internet hızı çok iyi olmadığı için öyle yüklemiştim. Buradaki gibi açtım, umarım sayfanın gelmesi anormal uzamamıştır.

Tarih: 26 Eylül 2007, 18:56 - İp: 88.***.**9.207
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

hamsikoy bunu 3 ncü kez soruyorum kusura bakma.bir numarayı işaretleyip oyla dediğimizde bütün oy hakkımız bitiyormu.aynı numaraya kaç oy veriliyor.

Tarih: 26 Eylül 2007, 19:47 - İp: 85.***.**3.23
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

benim oyum da Serkan'a gitti.

Tarih: 26 Eylül 2007, 20:13 - İp: 195.***.**2.130
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Tarih: 26 Eylül 2007, 20:33 - İp: 85.***.**8.121
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili kad-ir, birden fazla oy kullanamamanı bekliyorum. Bir sonraki gelişinde numaraların yanında işaretleyecek radyo düğmesi kalmaması lazım. Verdiğin oyu da değiştiremiyorsun.
Ama tıklayıp seçebileceğin bir düğme varsa, hala oy kullanabiliyorsun anlamı çıkar. Oyunu gönderdikten sonra kırmızı renkte hata uyarısı vermiyorsa sorun yoktur.

Tarih: 26 Eylül 2007, 20:33 - İp: 88.***.**9.207