Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
teşekkürler nicolayy, fotoğraflarını görelim
sevgili onixon, biraz önce Pentaxworld yarışması başvuru için son 1 saat uyarısı mesajı gelince refleks olarak milliyeçi duygularla Bozcaada'da çektiğim bir fotoğrafı gönderdim. Polonyalı birisi de senin hemen arkandan bir Istambul fotoğrafı göndermiş, Türkiye'den bir sürü fotoğraf oldu.
Bu fotoğrafla hiç bir iddiam yok... senden başka bir de amati'nin katıldığını gördüm, avatarına bir tane daha "contest winner" yapıştıracak yeri olmadığı için bu ay oyum sana... Gelecek ay sıra bende karışmam... konu ne olursa olsun, bir ay o konu üzerine çalışacağım. Şaka bir tarafa, ilk yarışmada sevgi dolu köpek fotoğrafı ile amatiyi desteklemiştik ama, o ay katılım çok azdı ve başka ele gelen, oy alabilecek sevgi fotoğrafı da yoktu amatininki ile kıyaslayınca, yani destek çıkmasaydık da kazanırdı zaten. Ama sonraki aylarda ilginçtir bir daha hiç benim beğendiğim fotoğraflardan kazanan olmadı...
#hamsikoy' tarafından 26.09.2007 00:17:52 tarihinde düzenlendi.
Teşekkür ederim Foxfo
KUŞADASI-güzelim denizlerimizi nasıl böyle kirletebiliyoruz anlamıyorum.Alyı üstü 50000 kişi yaşıyordur burada yaz nüfusu değil tabi
nicolayy kirletmekte üstümüze yok.
Malesef bizim zihniyetimiz EDİRNE sınırını geçince, bir başka oluyor... Vatan sevgisi uğruna ölmek ile olmuyor sadece... Uğruna yaşam mücadelsi vermek gerekiyor... Temiz Toplum olmak ama Edirne sınırını geçmeden bunları başarmak...
Komutan,eşinizin yemek blogu var demiştiniz.Link verinde bütün yemekleri toplu halde görelim.böyle parça parça olmuyor.Hem benim eşimde meraklı bu yemek bloglarına.
sitede yayınlanmadan sizler görüyorsnuz burada kadir
Erhan abicim teşekkürler güzel yorumunuz için.Fotoğraflarınız yine çok güzel.
Sinancım yansımalara bayıldım
Teşekkürler arkadaşlar beğenileriniz için.
Bu arada tğm fotoğraflar çok güzel olmaya başladı.Ellerinize sağlık.
Benim için gurur verici bir haberi paylaşmak isterim.Pentaxphotogallery de bir fotoğrafım premiere collection a kabul edilmiş ve bir kaç fotoğrafım daha sitede yayınlanmaya başlamış.Topiğimizden bir fotoğrafın oraya girmesi hepimiz adına hoş oldu diye düşünüyorum.Emeği geçen siz arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim.Hepinizi çok seviyorum.
http://www.pentaxphotogallery.com/home#section=COLLECTION&subSection=PremiereCollection&subSubSection=799783&language=EN
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
027530 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
029824 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk